BØRN & FAMILIE

Babyalarm Med Kamera Test [De 5 Bedste 2022]

Det seneste skrig inden for børn og tilbehør, er babyalarmen med kamera. En babyalarm med kamera, gør det trygt for forælde at efterlade deres børn i barnevognen til en middagslur. Disse alarmer med kamera giver forældrenes mulighed for, at sikre en tryg og rolig søvn for barnet, imens det giver friheden til andre gøremål, da man ikke er nødsaget til at sidde ved barnevognen eller sengen hele tiden.

En babyalarm med kamera kan være med til at gøre det mere trygt for forældre, hvis barnet sover udenfor, eller hvis de bor i et stort hus, hvor der er langt fra den ene ende til den anden. Disse alarmer er smarte og fungerer ligesom en almindelig babyalarm, bare med video. De giver dig muligheden for at kommunikere med barnet med din stemme, og se hvad der foregår i barnevognen på samme tid.

De fem bedste – babyalarm med kamera

Motorola MBP serien er blandt de bedste på markedet, da du kan få advarsler direkte på din smartphone eller tablet. Den kører over internettet, så man kan have den med overalt. At den er koblet til din telefon, betyder at du slipper for en separat alarm, når du skal se til dit barn. Denne alarm giver mulighed for tovejskommunikation, så barnet ikke behøver at blive forstyrret af at se mor eller far, men at man vil kunne give dem tryghed ved, at de kan høre deres stemmer.

 1. Motorola MBP 855 Connect – Bedste design
 2. Neonate BC-8000DV babyalarm – Bedste praktiske model
 3. Padwico V8 babyalarm – Kundernes favorit
 4. Beemoo SM32 Babyalarm – Bedst til prisen
 5. Motorola MBP55 babyalarm – Bedste kamera og billedkvalitet

1. Motorola MBP 855 Connect – Bedst i test

1. Motorola MBP 855 Connect – Bedst i test

Dette er en super nem babyalarm med kamera fra Motorola. Den har HD-kamera og wifi tilslutning, hvilket gør det ekstra nemt for dig. Når du er hjemme, kan du bruge forældreenheden, og når du er ude, kan du let styre kameraet via en app. Så kan du kommunikere med barnet, ligegyldigt hvor du befinder dig. Babyalarmen har desuden en indbygget sensor, der måler temperatur, lydniveau m.m. og giver notifikationer, så du altid føler dig tryg. Motorola MBP855 Connect har samtidig et stilrent og flot design, så man ikke bliver træt af at have den stående fremme.

Denne babyalarm med kamera giver en sikker og brugervenlig oplevelse, når du skal se til barnet. Alarmen er let at betjene, og kan hurtigt blive et integreret redskab i børnepasningen og hverdagen. Denne model sætter virkelig en høj standard inden for kategorien, og sikrer både en god oplevelse og et lækkert udtryk. Ønsker man en alarm med lignende kvalitet, men til en lavere pris, kan man med fordel købe en anden model fra fabrikanten. Der findes flere alternativer, som ved at skrue ned for det designmæssige udtryk, giver dig en fuldt funktionel babyalarm til en lavere pris.

Til de stilbevidste forældre, anbefales dog den førstnævnte Motorola model. Denne er før blevet valgt som bedst i test, og er et pragteksempel på en multifunktionel babyalarm med kamera. Der er intet bedre end at kunne følge med i sit barns søde søvn, mens man nyder en varm kop kaffe eller en god bog i stuen – eller imens man ordner vasketøjet. Her kan du trygt stole på denne model.

Fordele

 • Tryg middagslur for både den lille og dig
 • Mulighed for at holde øje med babyen

Ulemper

 • Større investering end en almindelig babyalarm
 • Større energiforbrug end almindelig babyalarm

HD-Kamera. Rækkevidde op til 300m. Kan kontrolleres via smartphone. Tovejskommunikation mellem forældre og barn. Alarmen kører på batteri, og lille og let at transportere. Har nattesyns-funktion og en ECO-batteri tilstand som sparer på batteriet

Neonate BC-8000DV babyalarm – Bedste praktiske model

Neonate BC-8000DV babyalarm – Bedste praktiske model

Med denne lille og praktiske alarm fra Neonate, får du noget nær den bedste babyalarm med kamera på markedet. Alarmen fra Neonate er lille i størrelsen, og rummer et kamera af god kvalitet, stilfuldt indpakket i sort plastic med sølvdetaljer. Den har en rækkevidde på op til 300 meter, og efterstræber at give den bedste oplevelse, med den mindst mulige stråling for barnet.

Alarmen fra Neonate, er en af de bedst i test babyalarm med kamera på markedet. Det fremhæves at alarmen er brugervenlig, alsidig og giver høj kvalitet af kommunikation med barnet. Den gode kvalitet sikrer en tryg oplevelse mellem forældre og barn. Alarmen har et stilsikkert design, og mange indstillinger at vælge imellem.

Babyalarmen var den første af sin slags på markedet, og dermed sandsynligvis også den mest gennemtænkte. Alarmen har en smart størrelse og alarm, kamera og skærm er integreret i en lille og praktisk enhed. Den er nem at have med rundt og er af en god kvalitet, så man kan se og høre de mindste bevægelser fra barnet.

Fordele

 • Mange indstillinger og funktioner
 • Høj kvalitet

Ulemper

 • Dyrere end andre modeller på markedet
 • Kan kun oplades med USB-C

Rækkevidde op til 300 meter for video, 800 meter for lyd. HD kamera, touch-skærm, nattesyns-funktion. Alarmen kører på batterier, med en batteritid på op til 25 timers brug.

Padwico V8 babyalarm – Kundernes favorit

Padwico V8 babyalarm – Kundernes favorit

Padwico har produceret en babyalarm med kamera, som let kan konkurrere med de fleste andre modeller på markedet. Den ligger i midten af prisklasserne, og udgør et godt kompromis mellem kvalitet og design. Dette produkt rammer derfor en bred målgruppe og er dermed også et populært valg i mange børnefamilier.

Padwicos bud på en babyalarm med kamera ender på en fin plads i denne test, og understreger at dette er en alarm med et bredt udvalg af indstillinger og god kvalitet i både kamera og design. Alarmen ligger i en prisklasse der gør den tilgængelig for mange familier, og går ikke på kompromis med hverken lyd eller videokvalitet.

Særligt videokvaliteten skiller sig positivt ud på denne model, hvor forældre-enheden har en ekstra stor skærm med rigtig god billedkvalitet. Det er altså nemt at se hvad den lille laver, og om der er grund til bekymring eller den stadig sover trygt. Og så har du endda mulighed for at sætte en vuggevise på gennem babyalarmen.

Fordele

 • Stor skærm med god billedkvalitet
 • God pris

Ulemper

 • En lidt stor model
 • Forældre-enheden egner sig bedst til at stå på bord

Kamera med 2,4 Ghz-anslutning 300 meter rækkevidde i åbent område Advarselsalarm, hvis den er uden for rækkevidde IR-nattesyn Rumstemperaturregulerende alarm Musikfunktion med vuggevise Strømkabel medfølger

Beemoo SM32 Babyalarm – Bedst til prisen

Beemoo SM32 Babyalarm – Bedst til prisen

Med SM32 fra Beemo får du en babyalarm med kamera til en rigtig god pris. Som de fleste andre modeller består den af en babyenhed der sættes der, hvor barnet sover, og en forældreenhed, der kan flyttes rundt og tages med til der, hvor forældrene opholder sig. Denne model har en rækkevidde på 250 meter indendørs og 80 meter udendørs.

Denne babyalarm med kamera bliver ofte fremhævet i test på grund af dens meget fordelagtige pris, i forhold til andre lignende modeller på markedet. Især hos forældre der går op i produkter, der ikke har masser af unødvendige ekstra funktioner, men til gengæld fungerer præcis som de skal, er denne model er særligt populær.

Her er altså en pålidelig og prisvenlig model, med fokus på de vigtigste funktioner. I får blandt andet trådløs overføring af både lyd og billede, infrarød natlampe, en sensor der måler rumtemperaturen og muligheden for at afspille vuggeviser, hvis den lille vågner op og har brug for at blive beroliget.

Fordele

 • Rigtig god til prisen
 • Godt udvalg af funktioner

Ulemper

 • Babyenheden skal tilkobles strømstik
 • Ikke mulighed for to-vejs kommunikation

Trådløs overføring af billede og lyd, infrarød natlampe, 2x zoom, lydfølsom mikrofon, sensor der måler rumtemperatur, alarm, afspiller vuggeviser

Motorola MBP55 babyalarm – Bedste kamera og billedkvalitet

Motorola MBP55 babyalarm – Bedste kamera og billedkvalitet

Her er en babyalarm med kamera til de forældre, der ikke vil gå glip af selv den mindste detalje, når de skal tjekke om deres lille guldklump sover godt. Alarmen er udstyret med 2.4GHz FHSS-teknik, der sørger for at signalet ikke bliver afbrudt, mens du på forældre-enhedens LCD-skærm kan styre babymonitorens kamera.

Når denne babyalarm med kamera bliver fremhævet i test, er det særligt på grund af dens virkelig høje og detaljerede billedkvalitet samt de andre indbyggede funktioner der hjælper med at holde øje med babyen. Her er der blandt andet en ekstra følsom mikrofon og et termometer der hele tiden tjekker miljøet omkring babyen.

Med denne model er der altså virkelig fokus på tryghed for både forældre og barn. Baby-enheden er udstyret med en ekstra lysfølsom mikrofon, så det er let at høre præcis hvad der foregår på børneværelset, eller hvis baby sover lur udenfor. Hvis babyen bliver lidt urolig eller har brug for lidt underholdning, kan alarmen også afspille vuggeviser.

Fordele

 • Imponerende billedkvalitet
 • Ekstra følsom mikrofon

Ulemper

 • Ikke mulighed for to-vejs kommunikation
 • Lidt svær installation

Infrarød kamera, tovejs kommunikation, op til 300 meters rækkevidde, ekstra følsom mikrofon, termometer som tjekker miljøet omkring barnet, 5 vuggeviser, volumenindikator

Sådan vælger du den bedste babyalarm med kamera

Når du skal vælge en babyalarm med kamera, kan udvalget godt virke overvældende. Der er mange forskellige funktioner at tage stilling til og mange tekniske betegnelser at holde styr på.

Et godt sted at starte er, at få et overblik over hvilke funktioner der er vigtige for dig og din baby, og så læse forskellige test, som f.eks. den her, og anmeldelser af produkterne.

Den skal have god lyd- og billedkvalitet

Når du vælger en babyalarm med kamera, er det jo netop fordi du gerne vil se hvad din baby laver. Derfor er det vigtigt, at billedkvaliteten er skarp, også i mørke.

Lydkvaliteten skal også være god og tydelig. De fleste forældre kender de mindste nuancer i deres babys lyde og kan høre om de er kede af det, sultne eller hvad der ellers måtte være i vejen. Dette skal i selvfølgelig også kunne gennem babyalarmen.

Der skal være god forbindelse og batteritid

Langt de fleste babyalarmer er trådløse. Det vil sige at de kører over wifi-netværket eller lignende og ikke er forbundet med kabler. Her er det vigtigt med en stabil forbindelse, da der ellers pludselig kan opstå en situation, hvor du ikke kan se eller høre din baby.

Det samme gælder batteritiden. De fleste alarmer har batteri i forældre-enheden, sådan så forældrene kan tage den med sig rundt, mens barnet sover. Her er det vigtigt med et holdbart batteri, så den ikke pludselig løber tør for strøm.

Den skal være brugervenlig og nem at installere

Hvis installationen af jeres nye babyalarm er uoverskuelig og svær, så kan det komme til at tage noget tid før I kan komme i gang med at bruge jeres nye alarm.

Det er også vigtigt at de forskellige funktioner er brugervenlige og nemme at anvende, så det er let og overskueligt at få glæde af de mange smarte funktioner.

Hvornår skal du bruge en babyalarm med kamera?

De fleste forældre bruger en babyalarm hver gang deres baby skal sove i et andet rum, end der hvor de selv befinder sig. Særligt babyalarmer der er valgt som bedst i test har en god rækkevidde og et godt signal, så de også kan bruges hvis din baby sover udenfor.

Har I også brug for et trygt sted hvor babyen kan sove, men som samtidig er fleksibelt og kan tages med på farten? Så kan I finde inspiration i vores store test af rejsesenge her.

Ofte stillede spørgsmål