Bedste Ansigtscremer/Dagcreme Til Strålende Hud (Bedst i Test 2024)

I denne artikel vil vi gennemgå, hvilke ansigtscremer der er bedst i test ifølge vores testpanel!

En ansigtscreme er et produkt, der plejer din hud, nærer den, reparerer den, balancerer talgproduktionen og sørger for, at effekten af ​​serum, olier og andre vitaminer aktiveres i huden. Der findes ansigtscremer som er tilpasset forskellige hudtyper og derfor er de aktive ingredienser forskellige

En ansigtscreme er en af ​​de vigtigste dele af en god hudplejerutine. At passe godt på din hud er noget, ingen nogensinde har fortrudt. Du lægger tidligt grundlaget for den fremtidige aldring af huden. Hver morgen og aften bør du påføre en ansigtscreme/fugtighedscreme. Alternativt skifter du om aftenen til en mere fugtgivende natcreme. Dette afhænger af din hudtype og de resultater, du ønsker.

Hvilken ansigtscreme er bedst?

Hvilken ansigtscreme der er bedst afhænger af din hudtype og også det klima du lever i. Hvad der virker på din hud er ikke nødvendigvis det bedste for en anden.

1. Vinderen og bedst i testen blev dagcreme fra Filorga Oxygen Glow Cream

Fordele

 • Giver glans
 • Fugtgivende
 • Udglatter huden

Ulemper

 • Har brug for olie eller serum nedenunder til tørrere hudtyper

Specifikationer

Mere om Filorga Oxygen Glow Cream

Filorga Oxygen Glow er en utrolig ansigtscreme med en glød, der sjældent ses i en ansigtscreme. Denne har en tyndere konsistens og er nem at påføre og absorberes hurtigt af huden. Du får en magisk glød med det samme! Huden føles fugtet og tæt på at funkle. En fugtgivende og blødgørende ansigtscreme, der udjævner huden og giver den en glød. Det booster gløden i huden, hvilket gør den smuk og naturlig. Cremen indeholder hyaluronsyre som holder fugtbalancen og afgifter huden, den giver en øjeblikkelig øget glød.

Velegnet til alle hudtyper. Aktive ingredienser: hyaluronsyre og peptider. Indeholder Super-skin Boosting Factors (oxygen booster + hyaluronsyre + L-enzymer) som afgifter huden og giver en øget glød. Hyaluronsyre vedligeholder hudens fugtniveau og opfrisker hudens udseende. Photoperfector HD giver øjeblikkelig udstråling til en photoshop-effekt med den forbedrede effekt af et tonekontrollerende peptid, der har evnen til at udjævne hudtonen.

2. På andenpladsen er dagcreme fra The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA

Fordele

 • Velegnet til normal hud
 • Billig
 • Perfekt under makeup

Ulemper

 • Ønskede noget mere fugtgivende

Specifikationer

Mere om The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA er en dagcreme, der beskytter og fugter det yderste lag af din hud i ansigtet. Denne creme fugter dit ansigt umiddelbart efter brug og giver langsigtede resultater ved fortsat brug.

Denne dagcreme ligger højt i mange tests, fordi det er en creme, der passer til mange forskellige hudtyper, har en god pris og er fra et kendt og pålideligt mærke. The Ordinary arbejder med rigtig gode råvarer, svarende til flere dyrere mærker og er trods dette utroligt fordelagtige i prisen. De revolutionerede markedet for et par år siden og har siden fortsat deres succesrejse. Kvalitet bør ikke koste mere!

The Ordinary Natural Moisturizing Factor Factors + HA fås i to størrelser, 30 ml og 100 ml. Denne dagcreme indeholder blandt andet flere forskellige aminosyrer, ceramider og fedtsyrer. Cremen er også vegansk. Hvis du har meget tør hud eller leder efter en fugtighedscreme, der skaber glans og glød, er dette ikke den rette creme for dig. Denne creme er perfekt til dem, der ønsker at tone ned, måske før makeup. Vi hos Testjakt finder denne creme fantastisk under vores daglige makeup, den absorberes hurtigt af huden og skaber en perfekt base at arbejde med. Ønskes mere fugt, kan du sagtens påføre et serum eller en olie inden du påfører dagcremen fra The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA.

3. På tredjepladsen blev dagcreme fra Filorga Time Filler 5XP Cream

Fordele

 • Korrigerer tegn på ældning
 • Perfekt til moden hud
 • Fugter og giver en utrolig følelse til huden

Ulemper

 • Prisen er høj

Specifikationer

Mere om Filorga Time Filler 5XP Cream

Filorga’s Time Filler 5 XP Cream har gode anmeldelser, brugerne begejstrede. Resultaterne af denne udglattende, korrigerende creme er helt magiske! Denne ansigtscreme er ideel til moden hud med fine linjer, rynker og en følelse af mangel på fugt. Sørg for at smøre/massere dette over hele dit ansigt og hals, da det også korrigerer linjer og rynker på halsen. Brug tommel- og pegefinger og klem forsigtigt rynkerne, når du er færdig med at påføre cremen. Dette øger blodcirkulationen og får huden til at optage cremen bedre.

Filorgas Time Filler 5 XP Cream indeholder blandt andet tripeptid, hyaluronsyre, tang, vegetabilsk ekstrakt og en aktiv ingrediens til fornyet struktur i din hud. Den korrigerer 5 forskellige typer rynker: efterligner rynker, dybe linjer, overfladiske linjer, nakkerynker og eventuelle spor af dehydrering.

Denne ansigtscreme er vores førsteklasses valg, og den skuffer ikke. Huden føles fugtet og resultaterne tager ikke lang tid. Time Filler er udviklet af Filorga og har klinisk bevist effektivitet. Du kan bruge den både som dag- og natcreme for de bedste resultater.

4. På fjerdepladsen er dagcreme fra Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Gel Creme

Fordele

 • 24 timers fugt
 • Fyldt med c-vitamin
 • Magisk glans og glød
 • Meget godt

Ulemper

 • Særlig duft af appelsin
 • Ingen SPF

Specifikationer

Mere om Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Gel Creme

Denne gelcreme fra Ole Henriksen er en glødebombe! Huden stråler indhentning af solen, fugtfattig, træt og mat hud kan bølge adj! Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Gel Creme gennemsyrer bogstaveligt talt huden med fugt, i 24 timer. Den kommer i en 50 ml krukke og konsistensen er i en gelform, som er utrolig tyk. Prisen på denne creme er en smule højere, men den er også meget overkommelig. En større ært er nok til hele dit ansigt. Den er spækket med masser af c-vitamin og sidder vidunderligt på huden uden at flage eller skabe urenheder. Velegnet til alle hudtyper, fra tør til normal til moden hud.

Cremen indeholder ekstrakter fra “Rose Of Winter”, en blomst, der vokser på Jeju Island i Sydkorea. Disse ekstrakter beskytter huden mod forurening og mindsker desuden tegn på både rynker og fine linjer i huden. På trods af at den er så fugtgivende, føles huden aldrig fedtet eller tung, hvilket kan være almindeligt blandt rige fugtgivende cremer. Den indeholder også vigtige ingredienser såsom essentielle fedtsyrer, hyaluronsyre og kollagen.

5. På femtepladsen er dagcreme fra Lumene Nordic-C Glow Reveal Vitamin C Moisturizer

Fordele

 • Optages hurtigt af huden
 • God som dag- og natcreme
 • Gel-creme formel
 • Indeholder Niacinamid (B3)

Ulemper

 • Har du meget tør hud, skal du bruge et serum under

Specifikationer

Mere om Lumene Nordic-C Glow Reveal Vitamin C Moisturizer

Lumene Nordic-C Glow Reveal Vitamin C Moisturizer er præcis som navnet beskriver det, spækket med c-vitamin. Det giver en magisk glød og fugt. Cremen kommer i en meget behagelig, letanvendelig gelformel, som du blot smører på ansigt og hals. Den indeholder mængder af fugtgivende stoffer, der virker på at modvirke tørhed, herunder rent nordisk kildevand, hyaluronsyre og vitamin B3 og B5, også omega-fedtsyrer fra multebærfrøolie. Derudover er 87% naturlige ingredienser. Særligt B3-vitamin er for mange bedre kendt som Niacinamid, der virker på at styrke hudens elasticitet og mindske store porer og fine linjer. Niacinamid hjælper også med at udjævne din hudtone. Lad os også komme ind på vitamin B5, som i hudpleje omdannes til pantothensyre, et stof, der har evnen til at fugte, berolige, reparere og give ny styrke til huden.

Hvis du har tør til meget tør hud, kan du opleve, at hydreringen af ​​Glow Reveal Vitamin C Moisturizer ikke er tilstrækkelig. Påfører du serummet fra Lumene i samme serie, Glow Boost Vitamin C Hyaluronic Essence, inden du bruger ansigtscremen, får du den ekstra kraft i form af fugt og næring, som tørrere hud har brug for. Denne kombination af serum og creme er selvfølgelig også velegnet til dig med normal hud, som ønsker endnu mere glød og glans.

Lumene Nordic-C Glow Reveal Vitamin C Moisturizer giver fantastiske resultater og følelsen er virkelig hydreret og smidig hud. Lumene som mærke er faktisk fra Norden, nærmere bestemt fra Finland. Det er måske ikke så overraskende, at Lumene også var det første mærke, der brugte vilde finske håndplukkede bær i sine produkter.

Købsguide – Vælg den rigtige ansigtscreme

Der findes mange forskellige ansigtscremer på markedet med forskellige plejende egenskaber og ingredienser. For at vide, hvilken der passer til din hud, skal du først finde ud af, hvilken hudtype du har.

Om du har fedtet, tør, normal eller følsom hud betyder meget. Er du usikker, så kontakt en hudterapeut, som har uddannelse, og som kan hjælpe dig.

Det skal være fugtgivende

Det er vigtigt at beskytte huden mod ydre påvirkninger såsom forurening og frie radikaler i luften. Huden er følsom og kan ældes for tidligt af kulde, varme, vind, sol, stress og utilstrækkelig hudpleje.

Fugt hjælper med at reparere og modvirke tør og irriteret hud. En hydreret hud er blød og smidig og ser sund og stærk ud.

Finn bedst i test ansigtscremer og dagcreme hos os på Testjagt.dk!
Finn bedst i test ansigtscremer og dagcreme hos os på Testjagt.dk!

Det skal nemt gå ind i huden

En ansigtscreme, der let absorberes af huden, er mere behagelig at bruge. Du vil gerne have, at din creme kan komme ned i hudlaget og arbejde i dybden. Det er også svært at arbejde med make-up eller lignende oven på en creme, der ikke synker godt ned i huden.

Hvornår skal du bruge en ansigtscreme?

Huden er udsat for meget ydre stress. Alt efter hudtype kan det variere, hvilke egenskaber din creme skal have. En god hudplejerutine er essentiel for, at din hud ældes med værdighed og ikke lider af ubalance i for eksempel talgproduktionen. En velfungerende hudplejerutine består af rensning, toner, serum efterfulgt af dagcreme eller natcreme. Ved at bruge god ansigtscreme og hudprodukter kan du også mindske hudens aldring, modvirke og genopbygge huden. Der har aldrig været nogen, der har sagt, at de fortryder at passe godt på deres hud.

At bruge en natcreme kan fx være godt for dig, der har tørrere hud. Det er nemmere at arbejde med tungere produkter, når du ikke skal lægge makeup bagefter.

Referencer

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 17/05/2023 •  10 min

Anna Hector

Jeg hedder Anna og arbejder som anmelder og tester hos Testjakt, du kan kontakte mig på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test