Bedste Babyalarmer Til Dit Barns Soveværelse (Bedst i Test 2024)

I denne artikel vil vi gennemgå, hvilken babyalarm er bedst i test ifølge vores testpanel!

Det seneste skrig inden for børn og tilbehør, er babyalarmen med kamera. En babyalarm med kamera, gør det trygt for forælde at efterlade deres børn i barnevognen til en middagslur. Disse alarmer med kamera giver forældrenes mulighed for, at sikre en tryg og rolig søvn for barnet, imens det giver friheden til andre gøremål, da man ikke er nødsaget til at sidde ved barnevognen eller sengen hele tiden.

En babyalarm med kamera kan være med til at gøre det mere trygt for forældre, hvis barnet sover udenfor, eller hvis de bor i et stort hus, hvor der er langt fra den ene ende til den anden. Disse alarmer er smarte og fungerer ligesom en almindelig babyalarm, bare med video. De giver dig muligheden for at kommunikere med barnet med din stemme, og se hvad der foregår i barnevognen på samme tid.

De fem bedste – babyalarm med kamera

I denne sammenligning har vi samlet fem forskellige modeller af babyalarmer, både til lidt lavere priser og til lidt mere eksklusive modeller. Alle modeller har gode anmeldelser og klarede sig godt i de bedste babyalarmtests. Det er kun dig og din partner, der bestemmer, hvilke funktioner I synes er essentielle, og hvilke I har mest brug for.

Nogle babyalarm giver mulighed for tovejskommunikation, så barnet ikke behøver at blive forstyrret af at se mor eller far, men at man vil kunne give dem tryghed ved, at de kan høre deres stemmer. Læs venligst videre i vores anmeldelse nedenfor.

1. Vinderen og bedst i testen babyalarmen fra Philips Avent Connected

Fordele

 • To-vejs kommunikation
 • Meget tilfredse brugere
 • Kontrol i og udenfor hjemmet – ubegrænset rækkevidde

Ulemper

 • Lidt kornet billede, når der er zoomet ind

Specifikationer

Mere om Philips Avent Connected

I denne baby call test blev en række baby calls med kamera testet. Vinderen blev Philips Avent Connected babycall. Et babycall med wifi og kamera med tovejskommunikation. Kameraet er motoriseret og kan styres fra mobiltelefonen. Baby call har en 4,3 tommer LCD farveskærm, der giver dig et godt overblik. Du kan holde øje med barnet både om dagen og om aftenen, da det er udstyret med natlys.

Babycall bedst i test. Der er et tydeligt farvedisplay i modtageren, der giver dig mulighed for at holde øje med dit barn uden fysisk at overvåge og forstyrre dem. Takket være det genopladelige batteri er kameraet helt trådløst. Modtageren forbindes nemt med det internet, du har derhjemme. Ved hjælp af den medfølgende app, tilgængelig på både Android og iOS, kan du overvåge barnet både ude og hjemme.

Der er også indbygget termometer i babycall, så du kan overvåge temperaturen i barnets soveværelse. Termometeret vil advare dig både ved lave og høje temperaturer. Så kan du nemt regulere temperaturen i rummet ved at åbne en dør eller et vindue, hvis det skulle blive varmt, og eventuelt klæde barnet mere på, hvis det fryser.

2. På andenpladsen er babyalarmen fra CAPiDi

Fordele

 • Laveste stråling på markedet
 • Rækkevidde på 800 meter

Ulemper

 • Ingen ladestander

Specifikationer

Mere om CAPiDi

På andenpladsen i vores test af de bedste babyalarmer kommer Capidi Baby Vakt/ babyalarm. Dette er takket være dens lave stråling, lange rækkevidde og stilfulde design. Den mangler nogle af de funktioner, som vinderen har, og så ender den på en velfortjent andenplads. Et plus for dette produkt er dets brugervenlighed.

Dette produkt har ikke en ladestander, men oplades med et USB-kabel – hvilket er både en fordel og en ulempe. Mange mennesker kan lide at have et stativ til deres babyalarm. En smart funktion ved Capidis babyalarm er, at den ikke kun afgiver en alarm, hvis dit barn vågner, men den vibrerer også.

Begge enheder har en bælteclips, så du nemt kan tage den med dig overalt. Ved køb af denne babyalarm medfølger der også en natlampe og du får fem års garanti. Batterilevetiden er over 100 timer. Når det kommer til rækkevidden, er den op til 800 meter uden forhindringer i vejen, og enheden vil alarmere, hvis afstanden bliver for langt.

3. På tredjepladsen blev babyalarmen fra Neonate BC-8000DV

Fordele

 • Mange indstillinger og funktioner
 • Høj kvalitet

Ulemper

 • Dyrere end andre modeller på markedet
 • Kan kun oplades med USB-C

Specifikationer

Mere om Neonate BC-8000DV

Med denne lille og praktiske alarm fra Neonate, får du noget nær den bedste babyalarm med kamera på markedet. Alarmen fra Neonate er lille i størrelsen, og rummer et kamera af god kvalitet, stilfuldt indpakket i sort plastic med sølvdetaljer. Den har en rækkevidde på op til 300 meter, og efterstræber at give den bedste oplevelse, med den mindst mulige stråling for barnet.

Alarmen fra Neonate, er en af de bedst i test babyalarm med kamera på markedet. Det fremhæves at alarmen er brugervenlig, alsidig og giver høj kvalitet af kommunikation med barnet. Den gode kvalitet sikrer en tryg oplevelse mellem forældre og barn. Alarmen har et stilsikkert design, og mange indstillinger at vælge imellem.

Babyalarmen var den første af sin slags på markedet, og dermed sandsynligvis også den mest gennemtænkte. Alarmen har en smart størrelse og alarm, kamera og skærm er integreret i en lille og praktisk enhed. Den er nem at have med rundt og er af en god kvalitet, så man kan se og høre de mindste bevægelser fra barnet.

4. På fjerdepladsen er babyalarmen fra Padwico V8

Fordele

 • Stor skærm med god billedkvalitet
 • God pris

Ulemper

 • En lidt stor model
 • Forældre-enheden egner sig bedst til at stå på bord

Specifikationer

Mere om Padwico V8

Padwico har produceret en babyalarm med kamera, som let kan konkurrere med de fleste andre modeller på markedet. Den ligger i midten af prisklasserne, og udgør et godt kompromis mellem kvalitet og design. Dette produkt rammer derfor en bred målgruppe og er dermed også et populært valg i mange børnefamilier.

Padwicos bud på en babyalarm med kamera ender på en fin plads i denne test, og understreger at dette er en alarm med et bredt udvalg af indstillinger og god kvalitet i både kamera og design. Alarmen ligger i en prisklasse der gør den tilgængelig for mange familier, og går ikke på kompromis med hverken lyd eller videokvalitet.

Særligt videokvaliteten skiller sig positivt ud på denne model, hvor forældre-enheden har en ekstra stor skærm med rigtig god billedkvalitet. Det er altså nemt at se hvad den lille laver, og om der er grund til bekymring eller den stadig sover trygt. Og så har du endda mulighed for at sætte en vuggevise på gennem babyalarmen.

5. På femtepladsen er babyalarmen fra Padwico 850

Fordele

 • Lavt strålingsniveau
 • Talefunktion
 • Ekstra lang standby-tid

Ulemper

 • Separate ladestationer

Specifikationer

Mere om Padwico 850

En af vores favoritter i vores bedste babyalarm test er Padwico Babyalarm 850! Det er en rigtig god babyalarm, og vores valg er baseret på, at den har en god og pålidelig rækkevidde og signal. Det betyder, at man som forælder kan føle sig sikker på, at den gør sit arbejde. Du behøver ikke bekymre dig om tekniske problemer, eller at signalet går tabt.

Dette er også et lækkert produkt i et stilrent design, der passer ind i det moderne hjem. At finde en babyalarm, der er æstetisk tiltalende, er ikke den nemmeste opgave i disse dage, men Padwico klarer jobbet! Når alt kommer til alt, vil du stirre på det i, hvad der kunne være et par år. En babyalarm er noget, småbørnsforældre bekræfter som en af ​​deres mest brugte gadgets. Næsten afgørende for mange! Den har to opladningsenheder, hvilket kan være både en ulempe og en fordel – mange foretrækker at kunne oplade begge enheder i én enhed. Batterierne i enhederne holder meget længe, ​​hvilket er meget gavnligt.

Babyenheden har en natlampe, der kan slukkes, og du kan selv indstille lydfølsomheden på den. Derudover har den en smart talkback-funktion, så du kan tale med dit barn, og du kan se barnets temperatur – hvilket kan være til stor hjælp.

Sådan vælger du den bedste babyalarm med kamera

Når du skal vælge en babyalarm med kamera, kan udvalget godt virke overvældende. Der er mange forskellige funktioner at tage stilling til og mange tekniske betegnelser at holde styr på.

Et godt sted at starte er, at få et overblik over hvilke funktioner der er vigtige for dig og din baby, og så læse forskellige test, som f.eks. den her, og anmeldelser af produkterne.

Den skal have god lyd- og billedkvalitet

Når du vælger en babyalarm med kamera, er det jo netop fordi du gerne vil se hvad din baby laver. Derfor er det vigtigt, at billedkvaliteten er skarp, også i mørke.

Lydkvaliteten skal også være god og tydelig. De fleste forældre kender de mindste nuancer i deres babys lyde og kan høre om de er kede af det, sultne eller hvad der ellers måtte være i vejen. Dette skal i selvfølgelig også kunne gennem babyalarmen.

Finn bedst i test babyalarm hos os på Testjagt.dk!
Finn bedst i test babyalarm hos os på Testjagt.dk!

Der skal være god forbindelse og batteritid

Langt de fleste babyalarmer er trådløse. Det vil sige at de kører over wifi-netværket eller lignende og ikke er forbundet med kabler. Her er det vigtigt med en stabil forbindelse, da der ellers pludselig kan opstå en situation, hvor du ikke kan se eller høre din baby.

Det samme gælder batteritiden. De fleste alarmer har batteri i forældre-enheden, sådan så forældrene kan tage den med sig rundt, mens barnet sover. Her er det vigtigt med et holdbart batteri, så den ikke pludselig løber tør for strøm.

Den skal være brugervenlig og nem at installere

Hvis installationen af jeres nye babyalarm er uoverskuelig og svær, så kan det komme til at tage noget tid før I kan komme i gang med at bruge jeres nye alarm.

Det er også vigtigt at de forskellige funktioner er brugervenlige og nemme at anvende, så det er let og overskueligt at få glæde af de mange smarte funktioner.

Hvornår skal du bruge en babyalarm med kamera?

De fleste forældre bruger en babyalarm hver gang deres baby skal sove i et andet rum, end der hvor de selv befinder sig. Særligt babyalarmer der er valgt som bedst i test har en god rækkevidde og et godt signal, så de også kan bruges hvis din baby sover udenfor.

Har I også brug for et trygt sted hvor babyen kan sove, men som samtidig er fleksibelt og kan tages med på farten? Så kan I finde inspiration i vores store test af rejsesenge på Testjagt.dk

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er rækkevidden på en standard babyalarm, og hvordan finder jeg ud af det?

De fleste babyalarmer har en rækkevidde på op til 300 meter. Du kan læse om den enkelte alarms rækkevidde under specifikationer for produktet.

Hvordan og hvor finder jeg frem til den rette babyalarm for mig og min familie?

I denne test finder du flere eksempler på babyalarmer med kamera, som du kan sammenligne. Det kan hjælpe at opridse hvilke behov og krav i har til en babyalarm, og derefter finde et produkt der lever op til disse.

Hvad kan en babyalarm bruges til, og hvorfor skal jeg investere i en? Hvem bruger babyalarmer normalt?

Babyalarmer er bred brugt i børnefamilier verden over, da den giver en mulighed for at holde øje med spædbørn under middagsluren, uden at skulle være i nærheden hele tiden.

Referencer

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 16/05/2023 •  12 min

Anna Hector

Jeg hedder Anna og arbejder som anmelder og tester hos Testjakt, du kan kontakte mig på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test