Bedste Babynest Til Sikker Søvn For Babyer (Bedst i Test 2024)

I denne artikel vil vi gennemgå, hvilke babynest er bedst i test ifølge vores testpanel!

En babynest er præcis, hvad det lyder som – en rede til din baby. Det er et blødt underlag, som babyen ligger komfortabelt og sikkert på. Underlaget har en blød, foret kant, som babyen kan læne sig op ad, og som kan støtte babyen. Samtidig sikrer den, at babyen ligger sikkert og ikke triller nogen steder.

En babynest er altså en praktisk lille ting, som du kan bruge både ude og hjemme. Den kan både bruges til, at babyen kan ligge trygt og sikkert og lege på gulvet, men også til at slappe af på og måske få en lille lur i. Der er masser af forskellige designs og farver at vælge imellem.

De fem bedste babynest

Der er masser af babynest på markedet lige nu. De findes i alle tænkelige former, farver og kvaliteter. Tit kan det være svært at se, hvad der præcis adskiller den ene model fra den anden. Men både i test og i kundetilfredshed er der en klar favorit: Kaxholmen Babynest Star skiller sig ud med både lækre materialer, et rigtig flot design og mange smarte detaljer.

1. Vinderen og bedst i testen blev babynest fra Minitude Babynest

Fordele

 • Flot design med flettet kant
 • Kan flyttes mellem seng, barnevogn og sofa
 • Rimelig pris

Ulemper

 • Mangler praktisk bærehåndtag

Specifikationer

Mere om Minitude Babynest

Den største fordel er, at denne babynest er mere end blot et sted at sove. En babynest er nem at flytte rundt i hjemmet, på rejser eller at placere i barnevognen. Hvis baby falder i søvn i barnevognen, behøver du ikke vække ham, men kan blot løfte babynest ud og placere den, hvor den passer. Det er fantastisk til for eksempel folk, der bor i lejlighed og ikke har mulighed for at bære barnevognen op hver gang.

En anden stor fordel er at bruge babynest fra Minitude i babysengen, dette giver en mere sikker og hyggelig følelse. For dem, der kan lide nordisk design og ikke ønsker et babyværelse med for stærke farver, er den grå udgave af denne babynest et glimrende valg.

2. På andenpladsen er babynest fra Voksi Baby Nest Premium

Fordele

 • Vokser med barnet
 • Ekstra godt underlag
 • Flot design med fine detaljer

Ulemper

 • Højere prisklasse
 • Bredere end andre modeller

Specifikationer

Mere om Voksi Baby Nest Premium

I vores babynest test er Premium fra Voksi den bedste mulighed, når det kommer til premium modeller. Denne babynest er designet med barnets komfort i tankerne. Reden kommer med en skummadras i 3D mesh, der giver god luftcirkulation, og samtidig giver dit barn en ergonomisk og ekstra behagelig overflade. Dette er en rede, der passer godt både til hvile og leg på gulvet.

Ud over at være ekstra behagelig er denne babynest også meget praktisk. Dette er en babynest med håndtag på begge sider. Du kan med andre ord nemt og sikkert flytte den sovende baby fra sofaen eller din seng over i sin egen tremmeseng. Håndtagene gør det også nemmere at tage med på tur.

I ægte Voksi-stil er dette en babynest, der er designet til at vokse med barnet. Den ene ende har et læderbælte, der kan åbnes, og der medfølger en forlængerdel. Så her får du en praktisk og behagelig babynest, der også har et flot design i behagelige farver og mønstre, der virker beroligende på barnet.

3. På tredjepladsen blev babynest fra That’s Mine

Denna vara finns tvärr inte i lager hos våra partners för tillfället.

Fordele

 • Økologisk bomuld
 • Fantastiske mønstre og flotte afdæmpede farver
 • Høje bløde kanter

Ulemper

 • Intet bærehåndtag

Specifikationer

Mere om That’s Mine

Babynest fra That’s Mine er en af ​​de fineste babyreder, hvad angår æstetik. Der er flere forskellige flotte mønstre og kedelige naturfarver at vælge imellem, 5 forskellige varianter findes.

That’s mine babynest kan placeres på sofaen eller sengen for at skabe et hyggeligt og hyggeligt sovested for de mindste. I sengen er det også betryggende for forældrene at vide, at de ikke falder over deres baby. Denne babynest er lavet af 100% økologisk bomuld og kan vaskes ved 60 grader, hvis uheldet skulle være ude eller bare skal friskes op.

4. På fjerdepladsen er babynest fra Rätt Start Babynest Mumitroldene

Fordele

 • Rigtig sjovt design
 • Betræk i bomuld
 • Passer til de fleste og er utroligt neutralt med favoritten Mumin.

Ulemper

 • Ikke så farverigt
 • Kan ikke åbnes nedenunder og vokse med barnet

Specifikationer

Mere om Rätt Start babynest

Den store babynest fra Rätt Start er det perfekte hyggelige og komfortable sted for din baby at ligge. Den er lavet af blødt og økologisk GOTS-certificeret bomuldsmateriale og har et aftageligt, vaskbart betræk med en sød Mumitroldmotiv.

Denne babynest kombinerer komfort og stil med sit elskværdige design og bæredygtige materialer, hvilket gør den ideel for de mindste familiemedlemmer. Nederdelen af babynestet kan ikke åbnes, hvilket betyder, at dit barn vil vokse ud af denne model hurtigere end en model, der kunne åbnes nederst. Det er op til dig at afgøre, om det har nogen betydning for dig. Mange bruger babynestet i en kort periode, så for nogle spiller det måske ingen rolle.

5. På femtepladsen er babynest fra NG Baby

Fordele

 • Ekstra stor størrelse
 • Blødt og støttende fyld

Ulemper

 • Fyldet kan blive fladt med tiden
 • Den store størrelse gør den sværere at transportere

Specifikationer

Mere om NG Baby Babynest

Denne babynest er en ægte luksusmodel! Den er ekstra stor i størrelsen, så der er plads til mere bevægelse, legetøj eller måske en legekammerat. Det bløde og formbare fyld i bunden og kanten giver ekstra støtte til dit barn og hjælper til, når barnet øver sig i at sidde op.

Denne babynest er ofte rigtig populær i test netop på grund af den ekstra store størrelse. Der er bare plads til flere forskellige aktiviteter, når der er lidt mere bevægelsesfrihed. Og det bløde og lækre fyld støtter rigtig godt op om babyen, så både leg og afslapning er behageligt og trygt.

Det udvendige stof på NG Babynest kan nemt tages af og maskinvaskes, hvilket er en rigtig vigtig funktion. Fyldet i både bunden og kanten er Styrolitkugler. Disse består af en stor del luft, hvilket gør denne babynest meget let på trods af den store størrelse og de tykke, forede kanter.

Hvordan vælger du den rigtige babynest

Når du skal vælge en babynest til din baby, er det en god ide at starte med at tænke over, hvad du primært skal bruge den til. Skal det være et blødt underlag til at ligge på derhjemme, eller en praktisk soveplads, der kan tages med ud på tur?

Det er også en god ide at tænke over størrelsen. En større model kan være god til at have hjemme på gulvet, og der kan være plads til leg med legetøj i den. Men på den anden side kan den være upraktisk og svær at tage med ud.

Den skal være blød og behagelig for din baby

Det allervigtigste, en babynest skal kunne, er at sikre, at din baby ligger godt og trygt. Der skal altså være en god madras i bunden og en foret kant, som støtter og holder din baby på plads.

Sørg for, at fyldet er af god kvalitet og holder formen over tid. Det er rigtig trist, hvis din baby er helt vild med sin babynest, og den hurtigt bliver flad og kedelig.

Finn bedst i test babynest hos os på Testjagt.dk!
Finn bedst i test babynest hos os på Testjagt.dk!

En babynest skal være nem at vaske

Som med alt andet, som babyer og små børn skal bruge ofte, så er det vigtigt, at betrækket og helst også madrassen kan vaskes. Det er nemmest, hvis det kan maskinvaskes.

Det er også godt at se efter, at det er nemt og hurtigt at tage betrækket af og på. Til nogle modeller kan man også købe ekstra betræk at skifte imellem.

Den skal passe ind i dit budget

Der findes babynest i alle prisklasser. Det er ikke altid, pris og kvalitet følges ad, så det kan godt betale sig at undersøge markedet grundigt.

Et godt sted at starte, når du skal vælge en babynest, er at læse forskellige test. Hvis du stadig er gravid, og er ved at gøre klar til den lille ny, kan du måske også være interesseret i vores store test af de bedste graviditetspuder på markedet.

Hvad bruger man en babynest til?

En babynest er et multifunktionelt babymøbel, der kan bruges på mange forskellige måder. Fælles for mange af dem, der bliver valgt som bedst i test, er, at de f. eks. både kan bruges som underlag i barnevognen og som et blødt underlag at ligge på indenfor.

De store modeller kan bruges til at lege i med legetøj eller med en legekammerat. De mindre modeller er gode til at have med ud på tur som en fleksibel seng til en middagslur, eller et trygt underlag at ligge og lege på uanset, hvor I er.

Ofte stillede spørgsmål om babynest

Er det sikkert at lægge min baby i en babynest? Hvad skal jeg særligt holde øje med?

Som udgangspunkt er det sikkert at anvende en babynest. Som med alt andet udstyr til babyer, er det vigtigt, at du vælger et produkt i god kvalitet fra en anerkendt forhandler.

Hvor kan man bruge en babynest henne? Er den nem at tage med ud på tur?

En babynest kan bruges både ude og hjemme. Når du skal vælge en babynest er det vigtigt, at du er opmærksom på størrelsen af den. De større modeller er mere praktiske til hjemmebrug.

Hvordan holder jeg min babynest ren og pæn? Kan den tåle at blive vasket i vaskemaskinen, eller skal den håndvaskes?

Langt de fleste babynest har aftagelige betræk, som nemt kan vaskes. Hvis det er vigtigt for dig at betrækket kan maskinvaskes, er det en god ide at undersøge dette, inden du vælger din babynest.

Referencer

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 03/10/2023 •  10 min

Anna Hector

Jeg hedder Anna og arbejder som anmelder og tester hos Testjakt, du kan kontakte mig på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test