Bedste Bedside Crib, første måneder med baby (Bedst i Test 2024)

I denne artikel vil vi gennemgå, hvilken bedside crib er bedst i test ifølge vores testpanel!

En bedside crib er en babyseng, der kan stilles i forlængelse af forældrenes seng. De fleste bedside ribs fungerer ved, at den ene side kan tages af babysengen, så den kan stilles direkte op ad forældrenes seng. På den måde kan babyen sove trygt og sikkert, samtidig med at den er tæt ved forældrene.

Mange forældre og babyer synes det er hyggeligt at sove sammen. Det kan give en stor tryghed for begge parter. Babyen føler sig allermest tryg og afslappet når den er tæt på sine forældre, og forældrene kan nemt komme hen til babyen hvis den skulle vågne i løbet af natten. En bedside crib sørger for at forældre og baby kan sove sammen på en sikker måde.

De fem bedste bedside crib

Vi har set nærmere på en række populære bedside cribs, og fundet frem til de bedste i hver deres kategori. Særligt test-vinderen, Boxspring fra Babybay, imponerer med dens flotte og stilrene design i høj kvalitet. Sengen er tilmed fremstillet i bæredygtigt træ og kan bruges på mange forskellige måder, efter at barnet er vokset fra at sove i den. Her er der virkelig tale om et holdbart produkt, som I kan have glæde af i mange år.

1. Vinderen og bedst i testen blev bedside crib fra Moweo Bedside Crib Træ

Fordele

 • Flot og simpelt design
 • Let at flytte rundt

Ulemper

 • Leveres med en tynd madras
 • Stofkanten kan blive beskidt

Specifikationer

Mere om Moweo Bedside Crib Træ

Mange kunder mener at dette er den bedste bedside crib, hvilket ikke er overraskende. Det er en dejlig og sikker seng til de allermindste, som har masser af indstillingsmuligheder, så den kan passe til langt de fleste senge. Det enkle og lette design gør, at den passer godt ind i langt de fleste hjem.

Denne seng er før blevet valgt som bedst i test indenfor bedside crib, netop på grund af dens flotte udseende og praktiske funktioner. De store hjul gør, at den er nem at flytte omkring, og det halvgennemsigtige stof rundt om sengen gør, at du altid har styr på hvad den lille laver.

Sengen har fem forskellige højdeindstillinger, så det er nemt at få den til at passe til forældrenes seng. Når du vil åbne siden på babysengen gøres dette ved at lyne den ene side af stoffet ned. Som en ekstra sikkerhed, går lynlåsen kun ned til 12 cm inden madrassen, hvilket sikrer at babyen ikke kan trille over kanten.

2. På andenpladsen er bedside crib fra JLY Future 2in1 Bedside Crib

Fordele

 • Praktisk
 • Pladsbesparende

Ulemper

 • Ikke så flot design
 • Tåler kun håndvask

Specifikationer

Mere om JLY Future 2in1 Bedside Crib

Her er en rigtig multifunktionel babyseng, der både kan bruges som bedside crib og som kravlegård. Sengen er både behagelig og praktisk. Den kan justeres i højden, så den kan tilpasses forældrenes seng og den ene sengekant kan lynes helt ned. På den måde bliver sengen en direkte forlængelse af forældrenes seng.

I test bliver denne bedside crib ofte belønnet for sine mange, praktiske funktioner. De små hjul gør den nem at flytte rundt på, så sengen altid kan være lige der, hvor I har brug for den. Der medfølger også en praktisk opbevaringstaske, så sengen nemt kan gemmes væk når den ikke er i brug.

Udover at være en rigtig god babyseng, så kan dette smarte møbel også forvandles til en kravlegård. Dette gøres nemt ved hjælp af lynlåsen og sengens nederste kant i mesh-stof. Det er både praktisk og pladsbesparende med multifunktionelle babymøbler, hvorfor disse også gang på gang bliver fremhævet i test.

3. På tredjepladsen blev bedside crib fra Troll

Fordele

 • Materialer i høj kvalitet
 • Kan indstilles i ti forskellige højder

Ulemper

 • Lidt stor og tung
 • Fylder meget når den ikke er i brug

Specifikationer

Mere om Troll

Sun-modellen fra Troll er en rigtig luksus-seng til de allermindste. Denne bedside crib har form som en klassisk tremmeseng, og den er fremstillet i høj kvalitet og af lækre, holdbare materialer. Der medfølger praktiske hjul, som du selv kan vælge om du vil montere eller ej. Disse kan gøre sengen nem at flytte rundt på.

Denne bedside crib er især god til dem, der synes det er rigtig vigtigt at babyens seng passer perfekt i højden til forældrenes. Den kan nemlig indstilles i hele ti forskellige positioner. Når sengerammen på den ene side sænkes, kan I se og røre ved babyen, selvom I ligger i hver jeres seng.

Som en ekstra sikkerhed, kan sengesiden kun sænkes halvvejs ned, så der stadig er en lille kant. Denne kant sikrer, at babyen ikke triller ud af sin egen seng. Dette er især nyttigt hvis I vil bruge sengen som en bedside crib, hvor babyen skal sove i hele natten.

4. På fjerdepladsen er bedside crib fra Kinderkraft Neste UP Weekendseng

Fordele

 • God pris
 • Let at transportere
 • Smukke farver
 • Kan justeres i højden
 • Transporttaske medfølger, hvis du ønsker at tage sengen med dig

Ulemper

 • Kun hjul på 2 ud af de 4 ben, hvilket betyder, at du skal vippe modellen, når du skal køre den rundt i hjemmet.

Specifikationer

Mere om Kinderkraft Neste UP Weekendseng

Kinderkraft bedside crib er en fantastisk investering for forældre. Dens smukke farvevalg tilføjer et strejf af elegance til ethvert soveværelse, og muligheden for at justere højden gør det nemt at tilpasse den til din seng. Det medfølgende transportetui gør den yderst bekvem, hvis du planlægger at tage den med på rejser eller besøg hos familie og venner.

Den eneste lille ulempe er, at den kun har hjul på to af de fire ben, hvilket kan gøre det lidt besværligt at flytte rundt på den, især hvis du har en travl hverdag. Men alt i alt er Kinderkraft bedside crib en pålidelig og stilfuld løsning, der giver tryghed og komfort til både dig og din baby.

5. På femtepladsen er bedside crib fra Maxi-Cosi Iora Air

Fordele

 • Sammenfoldeligt design
 • Opbevaringskurv under sengen
 • Der medfølger en taske, hvis sengen skal pakkes med

Ulemper

 • Vejer 10,8 kg

Specifikationer

Mere om Maxi-Cosi Iora Air

De fem forskellige højdepositioner sikrer, at denne sengeseng uden problemer passer ved siden af ​​forældrenes seng. Den bløde, hyggelige og dejlige model får alle børn til at sove godt om natten. Og det, at du nemt kan få adgang til babyen i løbet af natten via foldsiden, gør noget enormt nemmere for både dig og din baby.

Takket være det multifunktionelle design, der giver dig mulighed for at opbevare ting under sengen, vinder den ofte bedst i udførte test. Og at denne sengeseng kan slås sammen og tages med på rejsen eller en overnatning. Hvilket betyder, at når barnet vejer under 9 kg, behøver du ikke købe en ekstra rejseseng.

Hvordan vælger du den bedste bedside crib?

Der er en del ting at tage højde for, når du skal vælge en seng til din baby, og særligt hvis sengen også skal kunne bruges som en bedside crib.

Først og fremmest skal det jo være en sikker og behagelig seng for din baby. Men når den skal stå i forældrenes soveværelse, skal der jo også tages hensyn både til pladsen og til den øvrige indretning.

En bedside crib skal være stabil og sikker

Den vigtigste kvalitet ved en babyseng, er naturligvis at den er stabil og sikker. Din baby skal kunne sove behageligt og trygt, på en madras der passer til små børns behov.

Det er også vigtigt, at selve sengen er stabil og ikke kan vælte mens babyen sover i den. Og som en ekstra tryghed for forældrene, er det også rart at der er godt udsyn til babyen.

Finn bedst i test bedside crib hos os på Testjagt.dk!
Finn bedst i test bedside crib hos os på Testjagt.dk!

Den skal passe til forældrenes seng

Når en babyseng skal bruges som bedside crib, er det vigtigt at den passer godt i højden til forældrenes seng, så den hverken er for høj eller for lav.

Højden på sengen er vigtigt for at du nemt kan se og røre ved dit barn om natten, samtidig med at det sikrer at barnet ikke triller ud.

Din bedside crib skal passe til dine behov

Nogle forældre vil gerne have en stor og flot babyseng, der kan stå fast i deres soveværelse. Andre har brug for en fleksibel seng der nemt kan flyttes rundt og måske tages med på tur.

Det kan også være at du gerne vil have en multifunktionel seng, der f.eks. kan forvandles til en kravlegård? Eller som kan bruges til noget andet, efter dit barn er vokset fra den? Der er masser af forskellige muligheder på markedet.

Hvornår bruger man en bedside crib?

En bedside crib bruges når forældre gerne vil sove så tæt som muligt på deres børn. Mange bedside cribs, særligt dem som bliver valgt som bedst i test, kan også anvendes som en fritstående babyseng.

Når både forældre og børn har haft en god nats søvn, gør det hverdagen meget sjovere og nemmere. Skal i ud på tur og nyde vintervejret? Så læs vores store guide til de bedste flyverdragter.

Ofte stillede spørgsmål om bedside crib

Kan alle børn sove i en bedside crib? Hvornår bliver de for store til at sove i den?

De fleste babyer kan lide at sove i bedside crib, da den nære kontakt til forældrene gør dem trygge. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at en bedside crib ikke må bruges af børn, der kan sidde eller stå selv, da dette kan få sengen til at vælte.

Er det sikkert for min baby at sove i en bedside crib? Er der noget særligt jeg skal være opmærksom på?

Hvis du køber en god bedside crib fra en anerkendt forhandler, og bruger den efter anvisningerne, kan du trygt lade din baby sove i den. Som tidligere nævnt, er det vigtigt at være opmærksom på at børn der kan sidde eller stå selv, ikke skal sove i en bedside crib, da de kan komme til at vælte den.

Kan jeg tage min bedside crib med ud og rejse? Er den nem at pakke sammen og at transportere?

Der er mange forskellige bedside cribs at vælge imellem. Nogle er store, tunge møbler der er beregnet til at stå fast i soveværelset, mens andre er lavet til nemt at kunne pakkes sammen og transporteres.

Referencer

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 03/10/2023 •  11 min

Anna Hector

Jeg hedder Anna og arbejder som anmelder og tester hos Testjakt, du kan kontakte mig på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test