Bedste Bronzere/Solpuder Til En Solkysset Hud (Bedst i Test 2024)

I denne artikel vil vi gennemgå, hvilken bronzer er bedst i test ifølge vores testpanel!

En solpudder er noget, som næsten alle kvinder, og sikkert en hel flok mænd (eventuelt i hemmelighed) ejer. At kunne få solkysset hud på få sekunder er noget, vi alle ønsker. At undgå at gå bleg og dyster rundt uanset måneden på året er ikke en umulighed. Med en rigtig god bronzer skal du aldrig mere bruge tid på at presse under solens farlige stråler. Med en solpudder kan du skabe både en jævn og flot solbrun farve, men du kan også bruge din solpudder til at skabe skygger/konturer.

Hvilken bronzer er bedst?

Der er et par forskellige faktorer, du vil huske på, når du køber en bronzer. Alt fra farve, pris til emballage/kasse. Nedenfor kan du se nogle af følgende faktorer, vi fokuserede på:

1. Vinderen og bedst i testen blev IsaDora Bronzing Powder

Fordele

 • Overkommelig
 • Spejl i æsken
 • Fantastiske nuancer

Ulemper

 • Kan have brug for en efterbehandling i løbet af dagen

Specifikationer

Mere om IsaDora Bronzing Powder

Solpudens solpudder, IsaDoras bronsende bue! Her har vi en klassiker på markedet i mange år. Det er der gode grunde til, solpudderen fra IsaDora er ikke kun højpigmenteret, men efterlader også en fløjlsblød finish over ansigtet som et af de sidste trin i din makeup. Den kommer i en praktisk æske, der er nem at smide i til en dag på arbejde eller i den lille clutch eller festtaske, til en eventuel touch-up. Æsken har både en fløjlspuf og et indbygget spejl.

Påføring af IsaDoras solpudder anbefales at ske med en større pudderbørste af en art for et så jævnt og fint resultat som muligt. Pudderet fås i flere forskellige brune toner, fra mat, semi-mat til shimmer finish. Afslutningsvis er dette et utroligt overkommeligt pudder, der kommer i gode nuancer, en praktisk dåse, og den bliver siddende hele dagen. At det også kommer til en meget fordelagtig pris afgør sagen. IsaDora Bronzing Powder er bedst i test! Da formlen er et kompakt pudder, holder bronzeren i en måned, selvfølgelig afhængig af påføring.

2. På andenpladsen er NYX Professional Makeup Matte Body Bronzer

Fordele

 • Fås i både lysere og mørkere nuancer
 • Holder længe

Ulemper

 • Kan være pletvis, brug en god børste til påføring
 • Alle nuancer er varme

Specifikationer

Mere om NYX Professional Makeup Matte Body Bronzer

Denne pudderbronzer kommer i fire forskellige nuancer. De forskellige nuancer spænder fra “Light” til “Deep” tan, fremstillet og nøje udvalgt til at matche alle forskellige hudtoner. Nuancerne af NYX bronzer er helt matte, så du ikke behøver at bekymre dig om uønsket glitter eller shimmer. Lider du af høj talgproduktion og har problemer med for eksempel akne, kan en mat solpudder være mere klædelig at have på. Nogle kvinder vælger en mat solpudder for at få et solkysset look i ansigtet, så kan man påføre endnu en bronzer med mere shimmer på fx kindben og næse. Bronzer kan derfor erstatte en blush, hvis det ønskes.

Takket være dens matte og holdbare formel giver dette produkt dig et solkysset look, der holder hele dagen. Udover dette er denne bronzer også yderst overkommelig og holder længe – et vindende koncept ganske enkelt.

3. På tredjepladsen blev Lumene Invisible Illumination Liquid Bronzer

Fordele

 • Giver et naturligt resultat
 • Nem at arbejde med
 • Skaber en solkysset glød

Ulemper

 • Kun én nuance

Specifikationer

Mere om Lumene Invisible Illumination Liquid Bronzer

Denne bronzer er et produkt til dig, der foretrækker den mere naturligt solkyssede følelse. Lumene Invisible Illumination Liquid Bronzer kommer i en enkelt farve, der passer til alle hudtoner. Den er nem at påføre og falder fint ind i huden. Du kan vælge at påføre den med fingrene eller med en børste. Ved brug af børste anbefales det, at påføringen sker med en foundationbørste. For dem, der foretrækker et mere naturligt look, er dette et perfekt valg. I betragtning af at den er flydende i formlen, er den også velegnet til dig med mere tør hud. Det giver en fantastisk glød, og vi er imponerede over, hvor nemt det er at arbejde ind i huden.

At bruge flydende bronzer er noget, ikke alle er vant til. For at få det bedst mulige og mest ensartede resultat er det bedst at påføre dine flydende produkter først. Fx flydende foundation, concealer og så gå ind med denne bronzer, hvis du så bruger en løs pudder, skal denne påføres sidst. Flydende produkter først, pulverform sidst!

Hvis du ikke er vant til at bruge solpudder, men gerne vil prøve, er dette et godt produkt at starte med, hvis du vil have et naturligt glød-look. Ønsker du en mørkere forbrænding eller at kunne arbejde med skygger og konturer, er dette ikke det rigtige produkt for dig.

4. På fjerdepladsen er Hourglass Ambient Lighting Bronzer Luminous Bronze Light

Fordele

 • Magiske nuancer
 • Skaber en airbrushed fornemmelse
 • Hver bronzer er unik i blandingen

Ulemper

 • Intet væsentligt bortset fra prisen

Specifikationer

Mere om Hourglass Ambient Lighting Bronzer Luminous Bronze Light

Formlen på dette magiske solpudder er sammensat i hånden, gennem en unik teknik der blander pigment med pudder, alle puddere er derfor unikke, hvilket betyder at ikke to puddere ser helt ens ud i blandingen. Almindelige bronzere har en tendens til at være flade, Hourglass bruger Photoluminescent Technology, som skaber dybde i bronzeren og naturlige farveovergange.

Med Hourglass Ambient Lighting Bronzer Luminous Bronze Light får huden en helt magisk glød, der også ser meget naturlig ud. Det smelter hurtigt og nemt ind i huden og blandes nemt med andre produkter. Følelsen bliver en “airbrushed” hud, det føles som om nogen er blevet fejet af et magisk slør af friskhed og glød over huden. Selv akne, ujævnheder og lignende problemer dækkes næsten på magisk vis. Følelsen af ​​glød er så naturlig, slet ikke som en billig shimmerpudder. Men kvalitet koster. En ret klækkelig sum, men spørgsmålet er, om følelsen af ​​solkysset hud året rundt ikke er det værd?

5. På femtepladsen er Collistar Silk Effect Bronzing Powder

Fordele

 • Anti-aging ingrediens
 • Smelter ind i huden og giver en dejlig glød!
 • Masser af toner at vælge imellem

Ulemper

 • For de bedste resultater kræves en god makeup børste

Specifikationer

Mere om Collistar Silk Effect Bronzing Powder

For dem, der leder efter en god bronzer og er parat til at betale lidt mere, kan denne solpudder fra Collistar være et match! Collistar bronzing pudder kommer i mange forskellige nuancer, mere præcist 8 stk. Nuancerne passer både til dig med lysere og mørkere hudtoner. Alle nuancerne har en fantastisk gylden/glødende glød.

Med Collistar Bronzing Powders varme toner og pigmenterede formel giver denne bronzer et solkysset look med blot et par strøg med børsten. Udover dette kan du også nyde en solbrun farve, der bliver på plads hele dagen. Hvis din hud har fine linjer og andre uregelmæssigheder, sætter pudderets formalede pudderkorn sig i fine linjer og porer og skaber et mere jævnt indtryk af huden.

Købsguide – Vælg den rigtige bronzer

For at finde den rigtige bronzer til dig, bør du tænke over, hvad der er den rigtige nuance, formel og pris for dig. Der er mange muligheder, uanset hvad du leder efter.

Vi har alle forskellige mål, når vi sminker os, men en fællesnævner er, at vi gerne vil have makeuppen til at fremhæve vores bedste jeg. Følelsen af ​​at føle sig frisk og smuk er også vigtig. Skønhed kommer indefra, men det skader ikke at give naturen lidt hjælp nogle gange.

Nuancen skal matche din naturlige hudtone

For at opnå et naturligt solkysset look, vil du gerne vælge en bronzer, der kun er et par nuancer mørkere end din naturlige hudtone og med samme undertone.

Vælger du en farve, der er for mørk, er der risiko for, at den ser unaturlig ud. Prøv at efterligne den skygge, du ser efter en dag i solen. Overdoser ikke! Byg op i løbet af dagen i stedet for at risikere at ligne en orange bamse. Mindre er mere! Med en god bronzer behøver du ikke mængder, kun et par fejninger over ansigtet, hvor solen normalt naturligt rammer. Næseroden, kindbenene, hårgrænsen og hagen.

Finn bedst i test bronzer hos os på Testjagt.dk!
Finn bedst i test bronzer hos os på Testjagt.dk!

Hvilken formel vil du bruge?

Bronzere kommer i både pulver, creme sticks og flydende versioner. Hvad der passer dig bedst kan variere afhængigt af din hudtype.

Hvis du har normal til fedtet hud, er en pudderbronzer som regel bedre egnet. Mens tør hud ofte føles bedre med en creme eller flydende bronzer. Overvej også hvilken form resten af ​​dine makeup-produkter har? Da den er i pulverform, kan en flydende bronzer let blive pletvis og svær at blande. En flydende foundation foretrækkes, når du bruger flydende bronzer. Afslut altid med dine pudderprodukter til sidst.

Hvorfor skal jeg bruge en bronzer?

Om sommeren bruger vi mere tid udendørs under solens stråler. Følelsen af ​​solkysset hud er noget, der får de fleste menneskers ansigter til at se friskere og mere energiske ud. Kun at få den følelse i sommermånederne føles lidt kedeligt. Der er masser af solcremer på markedet i dag. Det er nok et af de mest almindelige makeupprodukter derude, næsten alle der bruger makeup ejer en form for bronzer.

At tilbringe tid i solen er rart, men det kan også være farligt. Solens stråler fremskynder hudens aldring og kan også forårsage hudkræft. UVA-strålerne går dybt ind i din hud og får den til at ældes hurtigere og fremskynde fremkomsten af ​​rynker. UVB-strålerne bliver i de yderste hudlag, hvilket giver huden dens brune farve, men disse stråler kan også give forbrændinger eller i værste fald endda hudkræft.

At bruge en bronzer er faktisk meget klogere end at ligge og trykke i solen. Med en bronzer får du en sikker solbrun året rundt!

Referencer

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 16/05/2023 •  10 min

Anna Hector

Jeg hedder Anna og arbejder som anmelder og tester hos Testjakt, du kan kontakte mig på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test