Bedste Elektriske Babygynger/Babysitter (Bedst i Test 2024)

I denne artikel vil vi gennemgå, hvilke elektriske babygynger er bedst i test ifølge vores testpanel!

En babygynge er et afslappende og sanseligt møbel til den lille. Mange har form som en skråstol, altså en tilbagelænet og blød stol, som babyen kan ligge i, enten når den skal slappe af og sove eller når den leger og følger med i familielivet derhjemme. De gyngende bevægelser virker afslappende og stimulerende for babyen.

De fleste babyer er vilde med at blive vugget eller gynget langsomt frem og tilbage. Bevægelsen minder dem om da de lå inde i mors mave, og derfor føles det trygt og naturligt for dem. De vuggende bevægelser i en babygynge efterligner disse bevægelser, og får derfor babyen til at slappe helt af. Mange babyer har endda lettere ved at falde i søvn når de gynger let frem og tilbage.

De fem bedste babygynge

Der er mange gode babygynger at vælge imellem på markedet lige nu. Mange af de bedste har flere indbyggede funktioner, og kan f.eks. også bruges som skråstol eller vugge. Og det er netop på grund af de mange funktioner og den høje kvalitet, at vi har valgt vores favorit, 4moms MamaRoo 4.0. Det er en kombineret babygynge, der virkelig imponerer med sine mange forskellige funktioner.

1. Vinderen og bedst i testen blev 4moms MamaRoo 4.0

Fordele

 • Sten og gynger
 • Kan forbindes med din mobil
 • Stilfuldt minimalistisk design
 • Fantastisk tilfredse brugere

Ulemper

 • Prisen er lidt høj

Specifikationer

Mere om 4moms MamaRoo 4.0

Vores bedste elektriske babygynge i testen var 4moms MamaRoo 4.0. Denne fantastiske gadget bliver rost af næsten alle forældre, der købte den i de små børneår. Denne særlige elektriske babysitter har 5 indbyggede tilstande i form af gynge, vibration og andre beroligende bevægelser. Der er også mulighed for at vælge mellem 5 forskellige hastigheder at variere imellem. Bevægelserne af denne unikke elektriske babysitter beroliger de fleste børn og gør mange børn meget komfortable i denne elektriske babysitter. Et strejf af magi!

Vores testvinder 4moms MamaRoo 4.0 kan afspille indbyggede lyde og lyde fra naturen for at berolige din baby. Hvis du som forælder foretrækker at bruge din mobil og dermed vælge mellem andre lyde eller sange, fungerer dette perfekt. Du tilslutter blot din telefon til babysitteren 4moms MamaRoo 4.0 og vælger ud fra din og din babys smag, hvilken musik du vil spille.

Stoffet i denne elektriske babysitter kan maskinvaskes, hvis uheldet skulle være ude. Husk, at den maksimale vægt er 9 kg, eller når barnet lærer at sidde op af sig selv, er den anbefalede alder omkring 0-6 måneder. Skulle din baby falde i søvn i babysitteren, er det perfekt muligt at vinkle den i både siddende og liggende stilling. Siddestillingen redder faktisk mange forældre, når deres barn er forkølet for første gang og har svært ved at ligge ned.

En elektrisk babysitter af virkelig høj kvalitet, der er blevet rost i adskillige tests og anmeldelser. Det er ikke kun praktisk, men rent udseendemæssigt er det stilrent og minimalistisk. Dette er en gadget, der kan gøre livet meget lettere i løbet af de første 6 måneder af dit og din babys nye liv sammen.

2. På andenpladsen er Graco Skråstol m. Gynge Slim Spaces Linus

Fordele

 • Kan nemt foldes sammen
 • Nem at medbringe eller flytte rundt i hjemmet
 • God pris
 • Drevet af batteri i stedet for elektricitet

Ulemper

 • Afspiller ingen lyde
 • Ingen vibrationer, kun gyngende bevægelse

Specifikationer

Mere om Graco Skråstol m. Gynge Slim Spaces Linus

Vores bedste i test budget vinder af elektriske babygynger er batteridrevet og ikke elektricitet. Funktionen er dog den samme som på en elektrisk babysitter. Det er den svinger med forskellige hastigheder og positioner. Denne model er enkel og uden masser af funktioner. Den har den mest funktionelle funktion, en beroligende gyngebevægelse, der kan justeres i hastighed. Derudover har den en god pris og fylder minimalt.

En stor fordel for dig, der bor lidt trangt eller ønsker smarte løsninger, er, at Graco Slim Spaces Linus nemt kan foldes sammen. Dette giver dig mulighed for at flytte den mellem forskellige rum i dit hjem, nemt tage den med på toilettet, så du har mulighed for at gå i bad og samtidig have et godt overblik over din baby. Stil den i køkkenet eller ved spisepladsen, når du tilbereder frokost eller aftensmad.

Som vi nævnte ovenfor, er der fordele ved en bærbar elektrisk babysitter, at den også kører på batterier og ikke på strøm gør, at du heller ikke skal justere dens placering ud fra, hvor stikkontakten er. Du kan også sagtens tage den med hjem til venner og bekendte, når du bliver inviteret.

3. På tredjepladsen blev Kinderkraft Unimo Up 5-in-1 Skråstol

Fordele

 • Et rigtig multifunktionelt produkt
 • Masser af tilbehør og indstillingsmuligheder

Ulemper

 • Tidskrævende at lære de forskellige funktioner
 • Ikke så flot i designet som andre babygynger

Specifikationer

Mere om Kinderkraft Unimo Up 5-in-1 Skråstol

Den smarte og multifunktionelle babygynge fra Kinderkraft har hele fem forskellige anvendelsesmuligheder, som alle fungerer upåklageligt. Her er der altså virkelig tale om et produkt, der kan vokse sammen med dit barn. På den måde kan I have glæde af dette møbel i flere år, og behøver ikke investere i mange forskellige slags babyudstyr.

I test skiller denne babygynge sig ud på de mange funktioner og anvendelsesmuligheder. Du får her hele fem forskellige babymøbler, samlet i et enkelt produkt. Udover gynge-funktionen, kan Unimo 5-i-1 også bruges som babyseng, vugge, skråstol og højstol. Og med den konkurrencedygtige pris får man altså virkelig noget for pengene her.

Der følger masser af forskelligt tilbehør med til Unimo 5-i-1, blandt andet en kaleche og insektnet. En behagelig og sikker trepunktssele sørger for, at din baby sidder godt og sikkert i stolen. Den aftagelige legebøjle med tre stykker legetøj og et spejl holder den lille godt underholdt og aktiveret.

4. På fjerdepladsen er Tiny Love 3-in-1 Rocker Napper Skråstol

Fordele

 • God pris
 • Let at transportere

Ulemper

 • Kan ikke indstilles i højden
 • Ikke så holdbare materialer

Specifikationer

Mere om Tiny Love 3-in-1 Rocker Napper Skråstol

En praktisk og god bedside crib der ikke sprænger budgettet. Det er præcis hvad du får med Future modellen fra JLY. Sengen har en stabil stålremme og aftagelige ben. Den ene side kan åbnes op, så den kan stilles i forlængelse af forældrenes seng. Højden passer godt til langt de fleste senge.

Selvom der her er tale om en rigtig prisvenlig bedside crib, så har den alligevel et flot og unikt design. De runde former og lette materialer gør, at den ikke fylder meget i rummet. Og det gennemsigtige stof gør, at du har godt udsyn til dit barn, selv når siden på sengen ikke er slået ned.

Med til sengen følger der en blød og behagelig madras, der passer godt til sengen. Der medfølger også en praktisk transporttaske, så sengen nemt kan komme med når I er på farten. De aftagelige ben gør sengen nem at pakke sammen, så den også nemt kan gemmes væk når den ikke er i brug.

5. På femtepladsen er Hauck Alpha Premium Skråstol

Fordele

 • Stilrent og flot design
 • God funktionalitet

Ulemper

 • Ikke mange ekstra-funktioner
 • Fungerer bedst hvis du også bruger Haucks Alpha+ højstol

Specifikationer

Mere om Hauck Alpha Premium Skråstol

Med Hauck produkter kan du være sikker på at få god kvalitet til fordelagtige priser, og det gælder i høj grad også denne Alpha Premium babygynge. Her er der fokus på funktionaliteten med et stilsikkert og enkelt design. Hvis du også anvender Haucks Alpha+ højstol, kan denne kombinerede skråstol og gynge også monteres herpå.

For forældre der vægter kvalitet, funktionalitet og tidsløst design, er denne babygynge rigtig tit en favorit i test. Her er der ikke masser af forskellige ekstra funktioner og tilbehør at holde styr på. Derimod får du præcis hvad du ser: En god og stabil skråstol med gyngefunktion som dit barn vil elske at både slappe af og lege i.

Denne stol kan tilpasses din baby, så den passer lige fra nyfødt til 9 kg. Ryglænet er justerbart og kan derfor tilpasses til de helt små, mens det medfølgende indlæg til spædbørn holder den lille godt på plads og støtter hovedet. Trepunktsselen gør stolen ekstra sikker og den tilhørende arm til legetøj sørger for underholdningen.

Sådan vælger du den bedste babygynge

Det kan virke uoverskueligt, når man skal vælge den helt rigtige babygynge i det store udvalg der er på markedet. Et godt sted at starte, er at afdække dit behov.

Tænk over hvilken type babygynge du har brug for, og om den skal have flere funktioner end bare at kunne gynge. Hvis du stadig er gravid og undersøger markedet for babyudstyr, mens du venter, kan du måske være interesseret i vores store test af graviditetspuder.

En babygynge skal have afslappende og beroligende bevægelser

En babygynge skal selvfølgelig først og fremmest kunne gynge. Der findes både manuelle og automatiske gynger på markedet, og nogle har endda også vibrations-funktion som virker ekstra afslappende på de små.

De manuelle gynger bliver sat i gang enten ved babyens egne bevægelser, eller ved at du skubber let til den. Her kræver det altså at du har en ledig hånd, mens de automatiske modeller sørger for det hele.

Finn bedst i test elektriske babygynger hos os på Testjagt.dk!
Finn bedst i test elektriske babygynger-babysitter hos os på Testjagt.dk!

Den skal være nem og ligetil at bruge

Når din baby er træt og trænger til at blive beroliget i sin babygynge, er det sidste du har lyst til nok at rode rundt med en masse indstillinger.

En god babygynge skal derfor være nem og intuitiv at bruge, så du kan koncentrere dig om din babys behov. Hvis babyen allerede er faldet i søvn og skal flyttes til en bedre sovestilling, skal dette også kunne gøres uden at vække den.

Skal din babygynge have flere funktioner?

Måske har du allerede lagt mærke til, at babyer kræver en hel del udstyr. Det kan både være dyrt og fylde en masse, hvis du skal have et separat møbel til ethvert behov.

Heldigvis er der kommet mange multifunktionelle babymøbler på markedet. Der findes en del babygynger der også kan fungere som f. eks. skråstol, vugge og i højstolen.

Hvornår bruger man en babygynge?

En babygynge bliver oftest brugt til at berolige babyen. Babyer elsker rolige, vuggende bevægelser. De gynger der oftest er populære og bedst i test er dem, der har de bedste og mest naturlige bevægelser.

Babygynger er en populær måde at få babyer til at falde til ro og at falde i søvn. Langt de fleste kan også indstilles i ryggen, så de nemt kan lægges ned i hvilestilling.

Ofte stillede spørgsmål om babygynger

Kan babyer lide at blive gynget? Hvordan får det dem til at slappe af og falde i søvn?

Ja. Langt de fleste babyer elsker gyngende og vuggende bevægelser. Det minder dem om da de lå i maven og får dem derfor til at slappe af.

Er det sikkert at bruge en babygynge? Er der noget særligt jeg skal være opmærksom på?

Som udgangspunkt er babygynger sikre at anvende. Sørg for at din baby er spændt korrekt fast med den medfølgende sele, og tjek jævnligt at babygyngen fungerer som den skal.

Hvordan finder jeg den helt rigtige babygynge til min baby? Er der mange forskellige typer og varianter at vælge imellem?

Der er rigtig mange forskellige babygynger på markedet. Et godt sted at starte er at finde ud af hvad du præcis gerne vil bruge babygyngen til, og så at læse forskellige test, for at finde frem til de mest populære modeller.

Referencer

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 17/05/2023 •  12 min

Anna Hector

Jeg hedder Anna og arbejder som anmelder og tester hos Testjakt, du kan kontakte mig på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test