Bedste Graviditetspuder Til Søvn Og Amning (Bedst i Test 2024)

I denne artikel vil vi gennemgå, hvilke graviditetpuder er bedst i test ifølge vores testpanel!

Vi kigger nærmere på graviditetspude bedst i test. Puden er udformet som et stort ‘U’, der med sit funktionelle design formår at give den gravide støtte og aflastning for mave, ryg og bækken.

En graviditetspudes aller fornemmeste opgave er, at den skal yde optimal støtte og komfort for den gravide kvindes krop. Derfor er design og materiale på en graviditetspude altafgørende, når den rette skal udvælges.

En gravidpude kan også bruges efter graviditeten, når man fx ammer eller til at beskytte barnet, når det skal lære at sidde uden støtte.

1. Vinderen og bedst i testen blev graviditetspude fra Bbhugme Graviditets- & Ammepude

Fordele

 • Ergonomisk tilpasset
 • Miljøvenlige materialevalg
 • Virkelig sød

Ulemper

 • Kun betrækket kan maskinvaskes
 • Ganske høj pris

Specifikationer

Mere om Bbhugme Graviditets- & Ammepude

BBhugme graviditetspude giver rigtig god lindring til den gravide og ammende de rigtige steder. Udviklet af tre kvinder, der er kiropraktorer og specialiseret i muskel- og knoglelidelser hos børn og gravide, er det ikke underligt, at det er elsket og rost af mange. Puden er desuden ergonomisk tilpasset, så den passer til alle mulige kropstyper.

Denne gravidpude bliver ofte kåret som den bedste i test, fordi den er utrolig behagelig at bruge i sengen, og fordi den kan bruges på en alsidig måde. Betrækket er desuden lavet af OEKO-TEX certificeret bambus og BPA-fri silikoneringe, hvilket betyder, at produktet også er miljøvenligt.

2. På andenpladsen er graviditetspude fra Medela

Fordele

 • Formbar
 • Alsidig
 • God pris

Ulemper

 • Polystyren fyld

Specifikationer

Mere om Medela

Medelas graviditetspude er designet til at virke både under din graviditet og amning. Den er meget behagelig og former sig efter din krop og giver derfor rigtig god støtte, når du sover eller ammer. Betrækket er lavet af 100% bomuld og er derfor et venligt valg at have tæt på huden på både dig og dit barn.

Denne gravidpude er i flere test blevet kåret som en af ​​de bedste, fordi den former sig efter kroppen og derfor er velegnet til mange mennesker med forskellige behov og graviditetslidelser. Den er også lige så god som en ammepude og er så et rigtig godt valg for dig, der ved, du får brug for en ammepude senere.

3. På tredjepladsen blev graviditetspude fra Petite Chérie Elsie 

Fordele

 • Lang
 • Fint omslag
 • God støtte/aflastning

Ulemper

 • Polystyren fyld

Specifikationer

Mere om Petite Chérie Elsie 

Petite Chérie graviditetspude giver god lindring til de mest kritiske områder af en gravid kvinde. Samtidig fås betrækket i flotte, naturlige farver og bliver dermed også en flot indretningsdetalje i hjemmet. Den er desuden meget lang, hele 170 cm, og kan med fordel bruges som sovekabine eller babynest i egen seng, når barnet er født.

Denne gravidpude er ofte bedst i test, fordi den er stilren, lang og giver god støtte og god aflastning til mave, ryg, hofter og knæ hos den gravide. Den er også alsidig, da den kan bruges på flere forskellige måder, efter din graviditet er forbi, og dit barn er kommet med.

4. På fjerdepladsen er graviditetspude fra Doomoo Amme- og Graviditetspude

Fordele

 • GOTS certificeret
 • Kan maskinvaskes
 • Praktisk og alsidig

Ulemper

 • Lidt kedeligt farveområde

Specifikationer

Mere om Doomoo Amme- og Graviditetspude

Doomoo Amme- og graviditetspude er et godt valg til dem, der ønsker en lidt mere personlig pude. Denne pude er fyldt med lydløse bolde, og er lidt større i størrelsen end andre modeller. Dette giver dig mulighed for nemt at forme den efter dine egne behov for maksimal komfort for både dig og babyen.

Doomoo graviditetspude lover optimal lindring af udsatte punkter under graviditeten som ryg, hofter og knæ, og modvirker desuden problemer med ryg, skuldre og nakke under amning. Når barnet lærer at sidde selv, kan puden også bruges som en ekstra støtte, hvilket gør puden særligt alsidig.

5. På femtepladsen er graviditetspude fra Beemoo Care 

Fordele

 • Giver god støtte
 • Aftageligt dæksel

Ulemper

 • Lille farvevalg

Specifikationer

Mere om Beemoo Care 

Beemoo Care Gravid- og ammepude er en fleksibel og behagelig graviditetspude, der giver optimal lindring under graviditeten. Dette er en behagelig ledsager gennem søvnløse nætter. Puden kan lige så godt bruges under graviditeten, mens du ammer, eller hvis du skal pumpe, døgnet rundt.

Det neutrale og elegante design tilpasser sig enhver stil og personlighed, og betrækket er aftageligt. En graviditetspude omfavner kroppen på en behagelig måde, så du kan slappe af, når det er nødvendigt. Ved amning bidrager puden til både bedre mælkeproduktion og komfort.

Købsvejledning

En god gravidpude skal give optimal aflastning til både ryg, hofter, knæ og skuldre, samt være blød og smidig. Den skal være behagelig at bruge under graviditeten, og helst bruges som ammepude, når barnet er født.

Der findes en del graviditetspuder på markedet, og det er ikke altid så nemt at vide, hvilken der er den bedste løsning. Derfor er det vigtigt først at kortlægge dine egne behov, inden du køber et.

God komfort

En graviditetspude er til for at give støtte og lindring under graviditeten, og på den måde forebygge almindelige graviditetslidelser. Det kan også give særlig god lindring ved almindelige graviditetslidelser som bækkensmerter, som gør, at du kan sove bedre om natten.

En pude med muligheder for at justere hårdhed kan derfor være et godt valg. Den skal også kunne bruges som ammepude efter barnet er født. Pudens materialer skal derfor også føles behagelige mod din babys og din følsomme hud.

Finn bedst i test graviditetspuder hos os på Testjagt.dk!
Finn bedst i test graviditetspuder hos os på Testjagt.dk!

Kvalitet

Det er vigtigt, at gravidpuden er af høj kvalitet, så den kan holde længe. Materialerne og betræk skal være blødt, gerne miljøvenligt, og slidstærkt, så det ikke hurtigt ødelægges.

Puden skal være fleksibel, men beholde sin form efter mange brug. På den måde vil du altid have optimal støtte og aflastning, når du har brug for det. En god graviditetspude mister ikke sin fasthed eller form.

Brugervenlig og alsidig

Gode ​​graviditetspuder skal være nemme at bruge. En pude med ekstra tilbehør og justeringsmuligheder kan være fin til flere forskellige liggestillinger, mens en fastere pude med en fastere form er mere optimal til amning.

Et aftageligt betræk, der kan vaskes i vaskemaskine, gør hverdagen meget nemmere for vordende og nybagte forældre. Puden skal også have et behageligt design, der passer til din stil. Nogle hynder kan også bruges til siddetræning.

Hvornår skal du bruge en graviditetspude?

Du kan til enhver tid bruge en gravidpude, når du har brug for lidt ekstra aflastning, uanset om du ligger i sengen, på sofaen eller sidder ved dit skrivebord. En graviditetspudetest kan hjælpe dig med at finde den bedste pude til dig.

En graviditetspude bedst i test giver god lindring til alle de kritiske punkter, såsom mave, bækken, knæ og lænd. Den har også et aftageligt, maskinvaskbart betræk og kan også bruges som ammepude eller under pumpning.

Referencer

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 17/05/2023 •  8 min

Anna Hector

Jeg hedder Anna og arbejder som anmelder og tester hos Testjakt, du kan kontakte mig på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test