Bedste Hårindpakninger Til Sundt Hår (Bedst i Test 2024)

I denne artikel vil vi gennemgå, hvilken hårindpakninger er bedst i test ifølge vores testpanel!

En hårindpakning bruges til at give nyt liv til beskadiget, slidt og tørt hår. Der findes en række forskellige hårindpakninger på markedet. At have flere indpakninger derhjemme at arbejde med baseret på dit hår og dets egenskaber er ultimativt, hvis du har træt, beskadiget hår. Ved at tilføre næring, fugt og reparerende pleje bevarer du så sundt hår som muligt. Hårindpakninger bruges ikke kun til beskadiget hår, de skal også bruges forebyggende. Hvis du er bekymret for dit hår og mindst en gang om ugen bruger en hårindpakning tilpasset din hårtype, hjælper pakken dig med at bevare et sundt og stærkt hår. Du behøver ikke klippe flere centimeter af ved hvert frisørbesøg og kan i stedet kun trimme spidserne for sundere hår.

Med så mange produkter på markedet, kan det være svært at vide, hvilken hårindpakning du skal vælge. For de bedste resultater er det vigtigt at bruge produkter, der er tilpasset din hårkvalitet. Det første du bør tænke på er, hvilken type hår du har.

Vinderen i vores test af hårindpakninger blev Maria Nila- True Soft hårmaske. Maria Nila arbejder med veganske produkter, hvilket betyder, at produkterne aldrig er testet på dyr på nogen måde. Maria Nila tager som virksomhed også stor afstand fra dyreforsøg i skønhedsbranchen, blandt andet gennem deres kampagne “vælg venligt”. Vi hos Testjakt sætter pris på virksomheder, der tager stilling og også produceres i Sverige.

1. Vinderen og bedst i testen blev hårindpakning fra Maria Nila True Soft

Fordele

 • Resultater efter første brug
 • Skånsom mod tørt hår
 • Silkeblødt resultat

Ulemper

 • Den tykke konsistens kan være svær at påføre jævnt i håret

Specifikationer

Mere om Maria Nila True Soft

Denne hårindpakning er til dig med tørt hår, der trænger til nyt liv og fugt. Indpakningen plejer samtidig med, at håret bliver silkeblødt og glat. Produktet indeholder arganolie, som tilfører glans og modvirker krus og statisk elektricitet. Vi elsker den blomsteragtige duft af liljer, jasmin og rose!

Denne hårindpakning er populær, fordi mange efter første brug straks har oplevet, at deres tørre og krusede hår er blevet blødt og glat. Ved kontinuerlig brug forbedres hårets struktur og vi hos Testjakt oplevede, at håret blev blødere og nemmere at style. Ægte blød maske har det såkaldte “Colour Guard Complex”, som giver beskyttelse mod solens UV-stråler, frie radikaler og desuden modvirker farvetab ved varmestyling og hårvask. Indpakningen påføres efter shampoo før balsam. Lad virke i cirka 3 minutter, for en mere dybtgående effekt kan den sidde i op til 10 minutter.

2. På andenpladsen er hårindpakning fra Joico K-Pak Color Therapy Luster Lock Instant Shine & Repair

Fordele

 • Fugter selv de tørreste nåle
 • Cremet konsistens, der er nem at smøre ud over håret
 • Farvebevarelse
 • Giver glans og sundt hår

Ulemper

 • Overanvendelse kan tynge håret

Specifikationer

Mere om Joico K-Pak Color Therapy Luster Lock Instant Shine & Repair

Denne indpakning er ultimativ til dig med farvebehandlet, slidt og beskadiget hår. Brugerne er ekstatiske, dette er en af ​​de bedste hårindpakninger du kan bruge til farvet hår. Ifølge Joico efterlades håret 89 % stærkere og har dermed mindre tilbøjelighed til at risikere skader af daglige belastninger.

Da vi selv har erfaring med denne indpakning og desuden læser utallige positive anmeldelser, valgte vi at tage den med i vores sammenligning af de bedste hårindpakninger. Den indfrier sit løfte om at pleje og nære håret, samtidig med at den bevarer farven. Dette er et produkt, der ofte er bedst i test, når det kommer til farvebevarende hårmasker. Du kan derfor både bruge indpakningen på den “klassiske måde”, shampoo, bruge din maske og så arbejde i efterfølgende balsam, eller alternativt kun bruge den som balsam.

Det eneste negative, du skal være opmærksom på, hvis du har tyndt hår, er ikke at overdosere mængden af ​​indpakning. Der skal meget lidt produkt til, for at dit hår får en fantastisk glans og fugtgivende fornemmelse. Dette er en indpakning til dig, der har prøvet mange før, men ikke er tilfreds og gerne vil have et mere fugtgivende resultat! Ved kontinuerlig brug vil beskadiget hår vise en stor forskel! Kombiner gerne med shampoo og balsam i samme serie fra Joico.

3. På tredjepladsen blev hårindpakning fra Ida Warg Silver Mask

Fordele

 • God til blond og bleget hår
 • Vegansk

Ulemper

 • Sød lugt

Specifikationer

Mere om Ida Warg Silver Mask

Denne hårindpakning fra Ida Warg er perfekt til dig med afbleget og beskadiget hår. Den høje koncentration af violette pigmenter hjælper med at holde dit blonde hår flot og friskt, da det neutraliserer gule toner. En hårindpakning, der lever op til forventningerne! Hvis du ofte bleger dit hår, er du sikkert vant til at bruge sølvshampoo eller en anden form for behandling for at reducere gule toner. Det er svært at undgå disse toner/misfarvninger, men med denne pakke fra Ida Warg kan du nemt løse problemet derhjemme. Du behøver ikke bestille en ny tid hos frisøren for at genopfriske farven og på få minutter føles dit hår som nyt. Derudover indeholder den sheasmør som blødgør og fugter beskadiget hår. Hvedeproteiner, der hjælper med at fugte, styrke og genopbygge beskadiget og slidt hår. En rigtig god indpakning til blondiner til en god pris!

4. På fjerdepladsen er hårindpakning fra OLAPLEX Hair Perfector No.3

Fordele

 • Giver stærkere hår
 • Reparerer hårsækken i dybden
 • Professionel behandling

Ulemper

 • Dyrt
 • Kræver tålmodighed

Specifikationer

Mere om OLAPLEX Hair Perfector No.3

En hårindpakning, som du bruger inden du vasker dit hår, som en pre-wrap. (Samme procedure som Yves Rocher 2 i 1 maske). Olaplex trænger ind i hårstrået og reparerer det dybt, hvilket gør håret stærkere og sundere. Beskytter håret under farvning og andre kemisk stærke behandlinger, den forbereder også håret til næste frisørbesøg. Indeholder et molekyle, der hjælper med at binde svovlbindingerne i håret sammen, dette gør håret stærkere. Olaplex-molekylet kan lave kemiske behandlinger på håret, uden at det tager så meget skade.

For de bedste resultater bør hele sortimentet fra Olaplex bruges sammen som en tre-trins behandling. Bare “Hair Perfector no.3” skal bruges 1-2 gange om ugen for at opnå de bedste resultater.

Købsguide – Vælg den rigtige hårindpakning

For at vælge den bedste hårindpakning til dit hår, skal du kende din hårtype og hårkvalitet. Find også ud af, hvad du vil have emballagen til at tilføje eller opnå.

Nogle gange skal du måske prøve forskellige mærker for at vide, hvilket der passer bedst til dit hår. Du skal muligvis være lidt tålmodig, da det kan tage et par gange at opnå resultater.

Det skal reparere håret

Håret udsættes for meget stress, der slider og beskadiger det, hvilket kan få det til at se livløst og kedeligt ud. Selv enderne kan se spredte ud og faktisk blive flækkede. Hvis du ikke plejer dit hår med pleje, fugt og pleje, resulterer det som regel i, at du skal klippe markant mere, end du måske ønsker for at få sundt hår, når du besøger frisøren.

En reparerende hårindpakning nærer og genopbygger håret indefra. De indeholder nærende stoffer, der sikrer, at håret kan genvinde sin volumen og elasticitet igen.

Finn bedst i test hårindpakninger hos os på Testjagt.dk!
Finn bedst i test hårindpakninger hos os på Testjagt.dk!

Det skal give glans og glans

Hvis du har tørt hår, kan en fugtgivende og nærende indpakning være med til at gøre det blødt og skinnende. Det giver liv til håret igen.

Det er svært at style dit hår, hvis det er tørt og stribet. Sundt, skinnende hår ser også tykkere og sundere ud.

Hvornår skal du bruge en hårindpakning?

Der findes mange hårindpakninger med forskellige formål og kvaliteter. Derfor kan der være flere, der bliver kåret som de bedste i test, men i forskellige kategorier. Spørg dig selv, hvad dit formål og behov er med hårindpakningen.

Hårindpakning bruges 1-2 gange om ugen. Du putter den i efter shampoo og før balsam. Langt de fleste bør sidde i mellem 3-10 minutter for den bedste effekt. Der er dog undtagelser, som vi for eksempel ser i to produkter i vores bedst i test. Yves Rochers 2 i 1 maske og OlaPlex No.3. Disse to wraps kan bruges på traditionel vis, eller som et mellemtrin efter shampooing, men før balsam. Men de kan også bruges som forbehandling inden shampoo! Vær derfor altid omhyggelig med at læse instruktionerne/brugsanvisningen igennem, inden du tager et nyt produkt i brug.

Referencer

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 17/05/2023 •  10 min

Anna Hector

Jeg hedder Anna og arbejder som anmelder og tester hos Testjakt, du kan kontakte mig på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test