Bedste Highlightere Til Glow! (Bedst i Test 2024)

I denne artikel vil vi gennemgå, hvilken highlighter er bedst i test ifølge vores testpanel!

En highlighter er et make-up produkt, der lysner og understreger dit ansigts konturer. Det er som prikken over i’et, da det giver en dejlig glans og glød til din make-up. Vælg at fremhæve punkter i dit ansigt, hvor solens stråler rammer først, såsom næseryggen, kindben og øjenbryn. Andre steder, der kan have gavn af lidt ekstra glød, er sløjfen, øjenkrogene og hagen.

Hvilken highlighter er den bedste?

En highlighter kan komme i både flydende, creme og pudderform. Det vigtigste at tænke på, når du køber highlighter, er derfor, hvilken formel du foretrækker, samt hvilket resultat du ønsker at opnå.

1. Vinderen og bedst i testen blev highlighter fra NYX Professional Born To Glow Liquid Illuminator

Fordele

 • Sidder godt
 • Alsidig
 • Let at bruge

Ulemper

 • Kan være pletvis, hvis du ikke har en flydende foundation

Specifikationer

Mere om NYX Professional Born To Glow Liquid Illuminator

En rigtig god highlighter til dig, der gerne vil undgå pudderprodukter. En flydende highlighter er nemmere at bruge på tør hud, da den fx kan blandes i foundationen. Leder du efter en rigtig god highlighter, der giver en fantastisk glow og dejlig glød til dit ansigt, vil du elske NYX Born To Glow Illuminator. Produktet kommer i tre forskellige nuancer, solstråle, luminator glimt og rent guld.

Denne highlighter er særlig god, da den vi nævnte tidligere kan blandes ind i din foundation. Du kan selvfølgelig også påføre med fingrene eller en børste på de punkter i ansigtet, hvor lyset rammer. Populære og gavnlige punkter i ansigtet at påføre highlighter på kan for eksempel være næseryggen, kindbenene, under øjenbrynene, i den inderste øjenkrog eller i hårgrænsen. Dette giver en dejlig glow og friskhed til dit ansigt. Den ligger også som et bjerg hele dagen til en meget fordelagtig pris!

2. På andenpladsen er highlighter fra Indy Beauty Ready, set, glow!

Fordele

 • Kan oparbejdes
 • Let at bruge
 • Vegansk

Ulemper

 • Fås kun i to nuancer

Specifikationer

Mere om Indy Beauty Ready, set, glow!

Hvis du er veganer, dyreelsker eller blot ønsker at købe et godt produkt, er Indy Beauty klar, klar, glød! en nødvendighed. Denne er hurtigt ved at blive en favorit i makeup-sættet og har et stort potentiale til at blive din go-to highlighter. Den kommer i let pudderform, fås i to forskellige nuancer, Celina og Maxinne. Emballagen rummer 5,4 gram og produktet er også velegnet til følsomme, da det er uparfumeret.

Da denne highlighter test viser flere forskellige typer produktteksturer, må vi også nævne, at pudderformen er perfekt til dem, der gerne vil kunne bygge produktet op. Den er også velegnet til dem, der bruger en kompakt pudder som base, altså ikke en flydende makeup base. Du kan nemt og hurtigt påføre denne highlighter med en pensel af enhver art. Ellers fungerer det fint at bruge fingrene og duppe produktet ind på det ønskede sted i ansigtet, hvor du gerne vil have lidt mere glød og glans. Ønsker du en stærkere glød, kan du fugte børsten eller fingrene, inden du påfører produktet.

3. På tredjepladsen blev highlighter fra Anastasia Glow Kit

Fordele

 • Nem at arbejde med
 • Alsidig
 • Holder længe
 • Flere forskellige nuancer i samme kit

Ulemper

 • Dyrt

Specifikationer

Mere om Anastasia Glow Kit

En highlighter kan også komme i pudderform i en palet, og det gør Anastasia Beverly Hills Glow Kit. Denne holder omkring 7 gram pr. nuance, og hver palette indeholder fire forskellige nuancer. Disse utroligt smukke nuancer er specielt formuleret til at blive båret og brugt separat samt blandet sammen.

Denne highlighter er metallisk og den ene palette hedder sukker og heri er tonerne mere mod den kolde side i alle farverne, hvilket gør den skarp og perfekt til dig, der gerne vil vise highlighteren ordentligt frem. Den anden palet hedder sun-dipped og er varmere og tonerne er mere mod den gyldne side. Anastasias Glow Kit kan også bygges op til dejlige effekter, men passer også perfekt til din hverdagsmakeup, hvis du påfører en mindre mængde. Disse populære paletters alsidighed med deres forskellige farver gør, at der er noget, der passer til langt de fleste mennesker. Den koster lidt mere end de andre highlightere vi har med i vores test, det er trods alt fire stykker lysende skygger i samme pakke.

4. På fjerdepladsen er highlighter fra Makeup Revolution Glow Mega Beam

Fordele

 • Highlighter stick
 • Flotte nuancer
 • Nem at smide i tasken

Ulemper

 • Svært med et jævnt resultat, hvis du har en pudderbase

Specifikationer

Mere om Makeup Revolution Glow Mega Beam

Der er også en highlighter på listen, der kommer i en pind, og det er Makeup Revolutions Glow Mega Beam Glowing Stick. Det betyder, at produktet er cremet og bedre tilpasset tørre hudtyper. Den er skinnende og kommer i tre forskellige farver, guld, rosa guld og bronze. Glow Mega Beam holder hele 18 gram.

Denne highlighterstick er god til dem, der ønsker, at produktet skal falde ind i huden og holde sig godt hele dagen lang. Det kan også bygges op gradvist og er det perfekte produkt at påføre på farten. Emballagen gør, at du nemt kan opbevare den i din håndtaske, og du behøver ikke at medbringe børster eller andre applikatorer. Du trækker stiften hurtigt og nemt på de punkter i ansigtet, hvor du vil have lidt ekstra glød. I sommermånederne kan du også påføre det på kroppen! Påfør en lille highlighter på dine kraveben for at understrege din brunfarve.

5. På femtepladsen er highlighter fra Lumene Invisible Illumination Instant Illuminizer

Fordele

 • Sidder hele dagen
 • Let at bruge
 • Fugter huden

Ulemper

 • Kun 2 nuancer

Specifikationer

Mere om Lumene Invisible Illumination Instant Illuminizer

En anden highlighter, som vi gerne vil fremhæve, er Lumene Invisible Illumination Instant Illuminizer. Denne kommer også i flydende form, men med en dråbeholder, der gør den nem at påføre. Den giver en dejlig glød men uden glitter, og den rummer hele 15 ml. De tilgængelige nuancer at vælge imellem hedder Rosy Dawn, en køligere lyserød tone, og Midnight Sun, som er mere gylden og varmere.

Det, der gør denne highlighter speciel, er, at den ikke funkler. De fleste andre highlightere har glitter i sig for at give en glød, men denne er mere naturlig og metallisk uden at være glitrende. Det oplever vi, og størstedelen af ​​brugerne finder det nemmere at bruge hver dag, og når du ønsker en mere naturlig makeup.

Købsguide – Vælg den rigtige highlighter

Noget du skal tænke over, før du køber en highlighter, er ikke bare hvilken formel den kommer i, men hvilken slags glød den giver og hvilke nuancer der er at vælge imellem.

Leder du efter en metallisk glitter, der får dig til at skinne, eller en mere diskret glød, der får dig til at se naturligt frisk og sund ud? At vælge et produkt, der kan bygges op, kan være en god idé og passe til dig, der både gerne vil kunne skinne som en stjerne men også bare se ud som om du lige har gået en tur og se godt ud.

Det skal passe dig

Selve udførelsen skal også passe til din hudtype og hudtone. Det må ikke være for udtørrende eller sætte sig i fine linjer, hvis du har tør hud. Det er også vigtigt at vælge en kølig eller varm nuance. Det meste af tiden passer en lysere hudtone godt til de køligere lyserøde toner, mens en mørkere, varmere hudtone kan klare både en varmere og køligere tone på deres highlighter.

Hvis det skal holde hele dagen og se jævnt ud, så skal formlen passe til dig og din hud. Dette er vigtigt at overveje, hvilken type formel resten af ​​din makeup er i, især din base makeup.

Finn bedst i test highlighter hos os på Testjagt.dk!
Finn bedst i test highlighter hos os på Testjagt.dk!

Det skal være nemt at bruge

Selvom du vælger en formel og et design, der passer perfekt til dig, skal du også kunne bruge det korrekt. Det kan være på tide at investere i en god påføringsbørste for at få et så pænt og jævnt resultat som muligt. En af de mest almindelige børster at bruge er en “fan pensel”, en vifteformet børste, der gør det nemt at påføre den rigtige mængde produkt på en naturlig måde. Hvis du ikke vil skulle slæbe rundt på en børste, kan du altid bruge fingrene. Alternativt kan du vælge en highlighterstift, som du nemt kan male med direkte i ansigtet.

Hvornår skal du bruge en highlighter?

En highlighter giver glans og en sund glød, som egner sig både til hverdag og til fest. Om sommeren, når brunfarven er på plads, kan det være tid til at løsne lidt mere op og understrege ansigtets konturer. Om vinteren kan du arbejde mere på at skabe en frisk, sund glød til hverdagsbrug og arbejde med mere cremede og mere opbyggende highlightere til festmakeup.

Andre fordele ved en highlighter er, at den kan nære og beskytte din hud. Især den flydende formel indeholder normalt ingredienser, der både plejer og hjælper dit ansigt, derfor er denne perfekt til tørrere hud.

Referencer

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 17/05/2023 •  9 min

Anna Hector

Jeg hedder Anna og arbejder som anmelder og tester hos Testjakt, du kan kontakte mig på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test