Bedste Natcremer Til Din Skønhedssøvn (Bedst i Test 2024)

I denne artikel vil vi gennemgå, hvilke natcremer der er bedst i test ifølge vores testpanel!

En god natcreme reparerer din hud i løbet af natten og giver den en chance for at komme sig efter dagens stress. I løbet af dagen bliver huden udsat for flere forskellige belastninger i form af blandt andet makeup, forurening i luften, vejr og vind. Natcremens opgave er at fugte huden, reparere og gøre huden spændstig og blød.

Hvilken natcreme er bedst?

En god natcreme skal reparere huden og modvirke tørhed, fine linjer og rynker. Det er vigtigt for at kunne have en sund hud, at den om natten har mulighed for at komme sig over dagens stress. Ved at investere i en natcreme og en god hudplejerutine, der passer til din hudtype, får du hud, der har en glød og mærkbart forbedret elasticitet.

Der er et ordsprog, der siger “Jeg fortryder, at jeg tog mig så godt af min hud” – sagde ingen nogensinde. Det må være noget af det smarteste, vi hos Testjakt har hørt.

1. Vinderen og bedst i testen blev Filorga Time Filler Night Cream

Fordele

 • Reducerer rynker, mens du sover
 • Hyaluronsyre
 • Kollagen booster
 • Magi!

Ulemper

 • Koster en krone

Specifikationer

Mere om Filorga Time Filler Night Cream

Filorga Time Filler Night Cream er en utrolig natcreme med en sjældent set glød! Denne har en vidunderlig tekstur og er nem at påføre og absorberes hurtigt af huden. Du får en magisk glød med det samme! Det føles som et slør, der dækker huden. Resultatet er, at huden føles hydreret og nærmest “løftet”. En fugtgivende og blødgørende natcreme, der passer til moden hud. Også til dig, der er yngre med tendens til rynker, fine linjer og andre ældningstegn. Da denne creme indeholder hyaluronsyre, som i kombination med en kollagen booster synligt udglatter dybe rynker, kan du forvente forbløffende resultater. Den arbejder aktivt med dybe rynker, efterlignende rynker, tørhedsrynker og overfladiske rynker.

Velegnet til alle hudtyper, men som tidligere nævnt først og fremmest til mere moden hud eller til dig med fine linjer og lignende tendenser til aldring. Filorga Time Filler natcreme indeholder flere aktive ingredienser som findes i æstetiske injektioner, eksempler på dette er hexapeptid som virker afslappende, dette peptid findes også i botox. Forskellen er, at hexapeptider kun afspænder musklerne, de er ikke bedøvede som ved en æstetisk indsprøjtning. Resultatet af en mere afslappet hud er, at fine linjer udviskes, det modvirker også fremkomsten af ​​dybere rynker. Time Filler night indeholder også mængder af andre aktive ingredienser som syre i kombination med strandlilje, rapsolie og bomuldsgræs.

Mængden af ​​ros nævnt om denne fantastiske natcreme kender ingen ende! Denne natcreme er noget ud over det sædvanlige, og det føles berettiget at bruge en større sum på god hudpleje, der faktisk gør en forskel!

2. På andenpladsen er natcreme fra Lumene Valo Overnight Bright Sleeping Cream

Fordele

 • Giver moden hud elasticitet
 • Udfylder effektivt linjer i huden

Ulemper

 • Dufter ret kraftigt af citron

Specifikationer

Mere om Lumene Valo Overnight Bright Sleeping Cream

Dette produkt er flere gange blevet kåret som den bedste natcreme i budgetkategorien. I betragtning af prisen kombineret med indholdet, er det overhovedet ikke overraskende. Cremen indeholder hyaluronsyre, som er en fantastisk fugtighedscreme. Stoffer som frøolie og frøekstrakt fra antioxidantrig nordisk røn findes også i denne lysende natcreme. Faktisk er 87 % af ingredienserne i Lumene Valo Overnight Sleeping Cream naturlige! Cremen er desuden helt fri for parabaner. Den indeholder også vitamin A, B3, C og E og rent nordisk kildevand. Lumene er faktisk et mærke, der blev startet i Finland og nu er et af de største hudplejemærker på markedet. De er kendetegnet ved god hudpleje, fornuftige priser og fokus på naturlige ingredienser.

Denne natcreme er perfekt til moden hud, da den stimulerer cellefornyelsen og giver huden bedre elasticitet. Valo Sleep Cream kan også påføres både decolleté og hals, hvor den aktivt modvirker rynket hud. Cremen er rig på tekstur og er perfekt til at booste huden med fugt i løbet af natten. Det giver en rigtig flot glød. som følge af al fugten føles huden markant blødere og mere smidig, når du vågner om morgenen. En creme der gør jobbet, til en rigtig god mængde!

3. På tredjepladsen blev natcreme fra Filorga Sleep & Lift Night Cream

Fordele

 • Meget let creme
 • Gør huden mærkbart fastere
 • Stramning

Ulemper

 • Prisen er høj

Specifikationer

Mere om Filorga Sleep & Lift Night Cream

Dette er en natcreme, der virker på alle hudtyper og har flere positive egenskaber. Den klarer blandt andet med velbehag både rynker og poser under øjnene. Sleep & Lift indeholder hyaluronsyre til celleregenerering samt PHA-syre, som er en mild eksfolierende syre perfekt til sensitiv hud.

Denne creme er ofte den bedste i test, da den indeholder alle de ingredienser, der kræves for, at du både kan mærke og se en forskel. Følelsen efter påføring er, at huden straks føles glattet og ansigtstrækkene både ser ud og føles mere markante. Cremen har evnen til at genoprette hudens elasticitet ved hjælp af aminosyrer, der modvirker nedbrydning af kollagen og hudens elasticitet.

4. På fjerdepladsen er natcreme fra Biotherm Aquasource Night Spa Cream

Fordele

 • Meget effektiv til glat hud
 • Optages hurtigt i huden

Ulemper

 • Lidt kraftig duft

Specifikationer

Mere om Biotherm Aquasource Night Spa Cream

Dette er en natcreme fra Biotherm specielt tilpasset dig med enten tør eller normal hud. Cremen giver rigtig god fugt og huden føles glat og elastisk efter brug. Dog ikke egnet til fedtet hud.

Denne natcreme indeholder en type plankton, der kommer fra Frankrigs termiske kilder. Brugere rapporterer, at huden føles utrolig glat, når du vågner om morgenen, og at makeuppen sidder bedre i løbet af dagen efter brug.

5. På femtepladsen er natcreme fra Exuviance Overnight Transformation Complex

Fordele

 • God duft
 • Fugtgivende
 • Indeholder PHA-syre
 • Velegnet til følsom hud

Ulemper

 • Ret tyk konsistens
 • Virker mest fugtgivende

Specifikationer

Mere om Exuviance Overnight Transformation Complex

Overnight Transformation Complex cremen fra Excuviance er en natcreme med fokus på hydrering. Vil du have en rigtig fugtbombe og også have en mere følsom hud, der nemt reagerer på andre cremer? Så er denne natcreme, som vi placerede på en femteplads i vores bedst i test, måske lige noget for dig.

Natcremen indeholder hyaluronsyre som virker fugtgivende sammen med vitaminer og glycerin. PHA-lactobionsyre er en af ​​ingredienserne til en skånsom eksfoliering af huden. Mange brugere oplever, at hudens glød og også hudtonen forbedres markant ved kontinuerlig brug af Overnight Transformation Complex.

Cremen kan bruges efter ordentlig rensning om aftenen. Om nødvendigt og til meget tør hud kan et serum påføres inden. Til dig, der er meget tør, kan denne natcreme også bruges om dagen. Da den tidligere nævnte ikke indeholder SPF, bør denne bruges, når den bruges om dagen.

Købsguide – Vælg den rigtige natcreme

Som vi nævnte tidligere, er det vigtigt, at du sætter dig ind i ingredienserne i cremen. Natcreme er meget individuel og ingredienserne skal passe til dig. Giv det et par uger, før du bedømmer, hvordan cremen virker for dig og din hud. Det tager tid at se de faktiske resultater. Du kan dog med det samme mærke om det føles godt på huden, hvordan din hud modtager det og selvfølgelig hvornår din hud tåler det.

Læs gerne anmeldelser fra kunder, der har brugt cremen for at få en bedre forståelse af, hvordan den virker. Vælg en natcreme, der passer til din hudtype for at undgå negative effekter såsom øget talgproduktion eller lignende.

Cremen skal være fugtgivende og også regenererende

Det du gerne vil have af en natcreme er selvfølgelig, at den skal gøre din hud glattere og blødere. Gerne også at det udfylder rynker og linjer. Langsigtede resultater er sværere at bestemme med det samme, giv cremen tid.

Især natcreme er ikke noget, der har fundet vej til alles hudplejerutine. Du kan selvfølgelig også bruge din dagcreme om natten. Nogle anser natcreme for at være unødvendig og overflødig. Prøv i stedet at se den mulighed, som en god natcreme giver. Hvis du er en kvinde, der bruger make-up, skal din dagcreme være fugtgivende, men stadig kunne skabe en god make-up over. Hvilket kan skabe nogle begrænsninger i de aktive ingredienser.

Alle ønsker at vågne op med hud, der føles smidig og hydreret. Omkring 25 år og opefter kan du også begynde at arbejde forebyggende mod fine linjer og rynker om natten.

Finn bedst i test natcreme hos os på Testjagt.dk!
Finn bedst i test natcreme hos os på Testjagt.dk!

En natcreme skal kunne reparere skader fra dagens stress

Dette er hovedårsagen til at bruge natcreme. Bare det faktum, at du gerne vil give din hud chancen for at restituere og fugte.

Om natten skal du ikke tænke på for eksempel makeup eller at se skinnende ud. Du kan fortsætte med alle intensive, dybtvirkende fugtighedscremer. En lille tankevækkende påmindelse er, at dagens belastninger på huden, forurening, make-up, vejr og vind faktisk bliver repareret om natten. Giv din hud chancen for at få en rigtig god restitution. Føles din hud godt, har du også færre problemer med den. Tørre pletter, eksem, akne kan selvfølgelig være hormonelle eller opstå af andre faktorer som overfølsomhed og allergi. Men det kan også opstå, fordi huden ikke får lov til at hvile og restituere med tilstrækkeligt dybdevirkende produkter, tilpasset din hudtype.

Hvornår skal du bruge en natcreme?

Huden begynder at reparere sig selv, mens den hviler om natten med cellefornyelse og øget produktion af kollagen. En natcreme kan hjælpe den på vej ved at stimulere disse processer yderligere.

En god natcreme er det sidste du smører i din hudplejerutine om aftenen. Det indledes med en rens, toner/ansigtsvask, serum eller olie og så kommer hovedpersonen, natcremen.

Referencer

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 17/05/2023 •  10 min

Anna Hector

Jeg hedder Anna og arbejder som anmelder og tester hos Testjakt, du kan kontakte mig på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test