Bedste Øjenbrynspenne Til Perfekte Øjenbryn (Bedst i Test 2024)

I denne artikel vil vi gennemgå, hvilken øjenbrynspenne er bedst i test ifølge vores testpanel!

Med en øjenbrynspenne kan du, hvis du har sparsomme øjenbryn eller lyst hår, udfylde og forme dine øjenbryn for en perfekt finish til din makeup. Et par stilfulde øjenbryn vil ramme dit ansigt perfekt og skabe definition og et unikt look. Det kan være, at du gerne vil have et par buskede bryn, en anden form eller blot skal udfylde, hvor der er sparsomme hår. Med en god øjenbrynspenne kan du sætte dine drømmebryn på plads hver morgen på få minutter.

Hvilken øjenbrynspenne er den bedste?

For at vælge en øjenbrynsblyant, der passer til dig, skal du frem for alt finde den rigtige nuance. Sammenlign også gerne, hvor meget du får for pengene – nogle kuglepenne kan virke god værdi, men indeholder meget lidt produkt.

1. Vinderen og bedst i testen blev Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

Fordele

 • Professionel og overkommelig
 • Praktisk, ingen grund til at skærpe
 • 10 forskellige farver at vælge imellem

Ulemper

 • Lidt højere pris

Specifikationer

Mere om Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

Et gennemprøvet produkt, og lidt af en legende i branchen, er Anastasia Beverly Hills brynprodukter. Denne øjenbrynspenne er en fast favorit blandt professionelle makeupartister og brugere over hele verden og har været det i mange år. En øjenbrynspenne med flere forskellige nuancer, nærmere bestemt 10 stk. Den har også en indbygget spidser og børste for perfekte resultater.

Sammenfattende en ekstremt populær og overkommelig øjenbrynspenne, der er velbevist af både professionelle og andre skønhedsinteresserede kvinder. Vi vil sige, at den vinder meget ved at være så praktisk designet med den indbyggede spidser. Små detaljer, der gør en stor forskel i daglig brug. Det gør det også nemmere at smide det i tasken, når der er brug for et hurtigt fix. Det er som tidligere nævnt med penne, spidsen er ret hård, hvilket gør det nemt at male skarpe rene linjer, der efterligner hår.

2. På andenpladsen er Nyx Professional Makeup Micro Brow Pencil

Fordele

 • Let at bruge
 • Nøjagtig og naturlig
 • Bredt udvalg af farver

Ulemper

 • Ikke vandafvisende
 • Mindre god til sparsomme bryn

Specifikationer

Mere om Nyx Professional Makeup Micro Brow Pencil

Tynd, præcis og nem at bruge, denne øjenbrynspenne fra Nyx Professional bliver ofte valgt som den bedste øjenbrynspencil i forskellige tests. En slank pencil giver en naturlig finish med high definition. Mange forskellige nuancer gør det nemt at finde en, der passer til dig.

Dette produkt er et kvalitetsprodukt, der er blevet utrolig populært og har en fornuftig pris. Den slanke præcisionspenne dækker selv de tyndeste hår med en naturlig finish. Denne pen er derfor velegnet til dem, der leder efter et mere naturligt look.

Professionel, ultratynd, præcis øjenbrynspenne med high definition, der dækker selv tynde hår med en naturlig finish. 2 i 1 med en indbygget børste for perfekte resultater. Mekanisk mikro – øjenbrynspenne, der former og definerer dine øjenbryn, som du ønsker. Otte forskellige nuancer gør det nemt at finde den, der passer dig bedst. Indeholder 0,5 gram, er ikke vandafvisende.

3. På tredjepladsen blev Max Factor Brow Shaper

Fordele

 • Overkommelig
 • Let at bruge

Ulemper

 • Kun tre nuancer at vælge imellem

Specifikationer

Mere om Max Factor Brow Shaper

En overkommelig øjenbrynspenne i budgetklassen. Dobbeltsidet pen med indbygget børste. Form, fyld og definer, og brug penslen til et blødt og naturligt resultat. Mekanisk udtrækkelig pen med tynd spids.

En populær øjenbrynspenne i budgetklassen, da du får et produkt af høj kvalitet til en god pris. Tynd spids letter definitionen og gør den nem at bruge, børsten gør det nemt at opnå et naturligt resultat.

Det ville have været ønskeligt at have flere farver på denne pen. Farverne Blond, Brown og Deep Brown er tilgængelige, men opfylder ikke de behov, der efterspørges i dag. En øjenbrynspenne skal helst matche din naturlige hårfarve eller eventuelt den farvede tone i dit hår, som du har. Du kan også vælge at have en lysere blyant til hverdagen og så til en fest have mere definerede bryn i en farve, der er lidt mørkere. Med en tynd spids som denne pencil føler vi, at det er meget gavnligt for ansigtet at gå ind med en øjenbrynsvoks eller gel efter pencil for at skabe en lidt mere drilsk fornemmelse på dine bryn.

4. På fjerdepladsen er Xlash Xbrow eyebrow pencil

Fordele

 • Let at bruge
 • Høj præcision

Ulemper

 • Kun tre nuancer

Specifikationer

Mere om Xlash Xbrow eyebrow pencil

En brugervenlig mikrotynd børste til perfekt præcision, der udfylder og former dine bryn til perfektion. Blød og cremet konsistens, der giver et langtidsholdbart resultat. Enkel og nem at bruge.

Denne øjenbrynspenne får ofte gode karakterer i test, da det er en god, funktionel penne til en overkommelig pris. Den tynde børste gør det nemt at udfylde og forme dine øjenbryn, som du vil.

Overkommelig kombineret med god funktion og brugervenlighed er et vindende koncept. Tynd børste for høj præcision for et perfekt resultat. Blød og cremet konsistens, som er nem og glat at påføre og giver et langtidsholdbart resultat. Indbygget børste for at opnå den perfekte finish. Justerbar pen, der gør det nemt at variere resultatet efter dine ønsker. Tre forskellige nuancer i varme og kølige toner at vælge imellem.

5. På femtepladsen er Maybelline Brow Ultra Slim

Fordele

 • Naturligt resultat
 • Flere forskellige nuancer

Ulemper

 • Løber hurtigt ud

Specifikationer

Mere om Maybelline Brow Ultra Slim

Denne ultratynde pencil fra Maybelline, bryn ultra slim er vejen til de perfekte naturlige bryn. Pennen er nem at arbejde med, og penslen fikserer den sidste touch. Børst omhyggeligt efter påføring for bedre fordeling af pigmentet. Spidsen er ekstremt tynd, nærmere bestemt 1,5 mm applikatorspids. Sådan en tynd spids gør det nemt at skabe både naturlige og fyldigere tråde. Konsistensen er cremet, men alligevel fast, hvilket gør det nemt at skabe selv nye individuelle sugerør, hvor det er nødvendigt.

Farverne er mange, mere præcist 7 forskellige nuancer. Efter påføring bliver dine bryn på plads hele dagen og smuldrer ikke. For blondiner er tonen “blond” naturlig og meget let, hvilket kan være svært at finde i andre mærker. En penne der er for mørk på en meget lys hud i kombination med blond hår kan gøre dit udtryk meget “hårdt/arrigt”.

Købsguide – Vælg den rigtige øjenbrynspenne

For at vælge den rigtige øjenbrynspenne skal du tænke over, hvilke funktioner der er vigtigst for dig. En god pris, række af nuancer, fylde og konsistens i kombination med applikatoren.

En fast penne kan være god, hvis du har sparsomme eller lyse øjenbryn for form og fylde, en tynd børste til at skabe ny form på brynene eller nye bryn med høj præcision.


Let at bruge

En letanvendelig øjenbrynspenne er essentiel for hurtigt og nemt at opnå velformede øjenbryn, for en perfekt finish til din makeup. Stilfulde øjenbryn indrammer ansigtet og fuldender dit look. Ikke at male dine øjenbryn er lidt ligesom at undgå at pynte kagen.

En god øjenbrynspenne giver dig mulighed for at opnå et pænt resultat og en form på dine bryn, der passer bedst til dig og dine træk.

Finn bedst i test øjenbrynspenne hos os på Testjagt.dk!
Finn bedst i test øjenbrynspenne hos os på Testjagt.dk!

Flere funktioner

At finde en øjenbrynspenne med flere funktioner i én er meget praktisk, da du kan opnå forskellige effekter uden at skulle købe flere forskellige pencils.

En kombination af pensel og permanent penne kan for eksempel både give form, fylde og definition til enkelte hår med samme penne. I vores testvinder er der for eksempel en indbygget skærper.

Hvornår skal du bruge en øjenbrynspenne?

En øjenbrynspenne er et almindeligt element i en basis make-up. At fremhæve dine bryn kan give dit look et utroligt boost! Det indrammer både øjenområdet, men skaber også en afgrænsning ved panden. Uden bryn bliver panden let til en enkelt lang enhed uden støttepunkter for øjet. At vælge en penne til dine bryn, der er bedst i test, kan være en god hjælp til at sortere i udvalget nogle gange. Pennen er sandsynligvis valgt ud fra salg, anmeldelser og tests.

Mange øjenbrynspenner har forskellige praktiske funktioner, og ofte flere forskellige nuancer at vælge imellem. Vælg farven på din øjenbrynspenne baseret på dit hårs tone. Hvis du har farvet eller afbleget hår, så tag et kig på dine hårrødder, når du vælger nuance. Et tip, hvis du er usikker, er hellere at vælge en lidt lysere penne end en, der er for mørk. For mørke øjenbryn kan give et hårdt indtryk, som ikke altid er så gavnligt.

Referencer

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 17/05/2023 •  9 min

Anna Hector

Jeg hedder Anna og arbejder som anmelder og tester hos Testjakt, du kan kontakte mig på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test