Bedste Regnvanter Til Børn i Slud Og Regn (Bedst i Test 2024)

I denne artikel vil vi gennemgå, hvilke regnvante til børn er bedst i test ifølge vores testpanel!

En regnvante bedst i test er en vante, der holder vandet ude. Det er en vante der er god til vinterperioden, med alt dens sne og slud. Vanten til alt slags vejr.

Regnvanter kommer i mange forskellige udgaver, men har det til fælles, at de holder vandet ude. Grundet deres forskellighed kan det være svært at vide, hvilken regnvante, der er bedst for dig.

1. Vinderen og bedst i testen blev regnvante fra Didriksons Pileglove Forede

Fordele

 • Vind- og vandtæt
 • Flere forskellige farver
 • Hyggeligt, varmende fleecefor

Ulemper

 • Ønskede mere naturlige farver

Specifikationer

Mere om Didriksons Pileglove Forede

Disse handsker fra Didrikson-kollektionen er uovertrufne som regnhandsker. Med sin klassiske konstruktion med vandtæt ydermateriale, fleecepolstring på indersiden og stropper med trykknapper om håndleddene. Ydermaterialet afviser vand og sne, og disse handsker fungerer perfekt til børn, der bruger meget tid udendørs. At kunne lege i vand og sne og stadig holde hænderne varme er slet ikke umuligt med Didriksons Pileglove.

Regnhandskerne fra Didrikson er en stor favorit hos både forældre og børn. Størrelsesområdet er bredt og strækker sig til de allermindste op til 6 år. Det gør Pileglove til den perfekte regnhandske til børnehave/førskolebørn, der bruger meget tid udendørs. Vi har netop valgt Didriksons Pileglove som den bedste i testen på grund af dens vandtæthed, vandsøjle 8000 mm. Derudover er handskerne nemme at tage på og manchet, længde og spænde omkring håndleddet holder handskerne på plads.

2. På andenpladsen er regnvante fra Nordbjørn Fjord Forede Regnhue & Vanter

Fordele

 • Både regnhue og matchende handsker
 • Utrolig flotte designs
 • God pris
 • Refleksioner på handskerne

Ulemper

 • Kort skærm på både for- og bagside af regnhætten

Specifikationer

Mere om Nordbjørn Fjord Forede Regnhue & Vanter

Nordbjørn Fjord Foret regnhat og -handsker er noget af det mest overkommelige markedet har at byde på. Handskerne er foret og alle sømme på både hue og handsker er svejset. Materialet er desuden vindtæt og PFC-frit.

Regnhatten har en skærm som gør at regnen løber af dit barn, det eneste vi gerne ville have var at skærmen var et par centimeter længere for forbedret evne. Denne mangel opvejes dog af, at handskerne er pengene værd og mere end det. Vanterne er nemme at tage af og på, selv for de mindre børn, og har reflekterende detaljer på toppen af ​​håndfladen. Vigtigt, da det øger sikkerheden og dit barns synlighed i den mørke vinter. Dette sæt fås fra 0-6 årige børn og i en hel masse fantastiske farver og mønstre at vælge imellem.

3. På tredjepladsen blev regnvante fra Lindberg Tahult

Fordele

 • Fås i dejlige afdæmpede nuancer
 • God pris
 • Generøst langt skaft til at bære over jakke eller overalls

Ulemper

 • Lidt svær at få i tommelfingeren, da den er ret bred

Specifikationer

Mere om Lindberg Tahult

Lindberg Tahult er en solid regnhandske i rigtig god kvalitet, men funktioner der gør den til en best in test regnhandske. Den har et langt skaft, som beskytter både regn og sjap mod at komme i jakkeærmer eller overalls. Skaftet kan herefter strammes med et elastikbånd om håndleddet, alt sammen så luffen sidder perfekt på plads og ikke hindrer nogen del af spillet.

Vandsøjlen er 8000 mm og sømmene er svejste, så du holder dig både tør og varm her. Skulle der være flere minusgrader og øges behovet for en varmere vante med foer, kan du bruge en uldfingervante under som første lag. Enkel og fleksibel løsning for at kunne forlænge brugen! Så kan du også uden problemer bruge regnhandskerne efterår og forår.

Lindberg er den kendte i vores test, hvor farverne er kedelige, tæt på naturen og der er også et skønt udvalg af 7 forskellige farver at vælge imellem. At prisen også er rigtig, rigtig god, afgør sagen. Godt arbejde Lindberg!

4. På fjerdepladsen er regnvante fra Petite Chérie Lyon Foret Regnhat & Vanter

Fordele

 • Flotte farver og mønstre
 • Vandsøjle 8000mm
 • Elastik om håndleddet

Ulemper

 • Længere skærm foran og bagpå havde øget vandafvisningen

Specifikationer

Mere om Petite Chérie Lyon Foret Regnhat & Vanter

Dette ekstremt flotte sæt bestående af regnhat og handsker er noget af det lækreste man kan bruge i regn og rusk. Dit barn vil lyse enhver overskyet dag op, når hun traver rundt i en af ​​de dejlige kombinationer. Det kan Petit Chérie med prisbillige produkter, der designmæssigt er lidt sjovere, end vi er vant til at se.

Vandsøjlen er 8000 mm, så dit barn holder sig både tørt og varmt hele dagen. Der er også reflekser på toppen af ​​hænderne for synlighed og sikkerhed. Et prisbilligt sæt til dem, der ønsker mere mønster, farve og også en rensdyrhat!

5. På femtepladsen er regnvante fra Lindberg Forshem

Fordele

 • God kvalitet
 • Dejlige mønstre og smukke farver
 • Høj vandtæthed, 8.000 mm
 • Findes fra 1-6 år

Ulemper

 • Ønsket flere farver

Specifikationer

Mere om Lindberg Forshem

I vores test ønskede vi absolut at inkludere Forshem regnvanterne fra Lindberg! Dette er virkelig en kvalitetsregnhandske, der tåler meget slud, slaps, sne og regn. Vandtætheden er 8.000 mm, og desuden har handskerne en åndbarhed på 5.000 g/m2/24h, hvilket gør, at dit barn undgår at svede og føle ubehag. Størrelserne strækker sig ligesom i de øvrige handsker i vores test fra 1-6 år.

Lindberg regnhandske fås i flere forskellige farver, flere af dem mønstrede og i smukke afdæmpede farver. Vi havde dog ønsket et endnu bredere farveudvalg til sådan en god handske. Regnhandsken har refleksdetaljer, elastik omkring håndleddet og en lang skaft for nemmere at tage handskerne på og mindske risikoen for, at vand trænger ind.

Købsguide – Vælg de rigtige regnvanter

Når du køber regnhandsker til dine børn, er der flere ting, du skal overveje, og der er flere kriterier, som du ønsker at se opfyldt i disse handsker. De skal selvfølgelig være vandtætte, men de skal også sidde godt fast på små hænder, så de ikke så let falder af.

Handskerne skal også være varme og behagelige for dit barn, så de ikke skurrer eller sidder for stramt om håndleddet, hvilket kan være ubehageligt for barnet. Mange børn føler sig begrænset med handsker på, når de vil lege og måske samle ting op.

Regnvante skal være vandtætte

Det siger sig selv, at regnhandsker skal være vandtætte og holde de små hænder tørre og varme. Det er dog ikke altid tilfældet, så det kan betale sig at finde ud af, hvor vandtætte handskerne er, før du køber dem. Læs anmeldelser fra kunder, der har erfaring.

Hvis børns hænder bliver våde på trods af handsker og fortsætter med at lege udenfor i kulden, kan de let få skader på hænderne. Koldskader bemærkes normalt ikke, før du kommer ind i varmen. Så sørg for, at dine handsker er vandtætte og varme nok.

Finn bedst i test regnvanter hos os på Testjagt.dk!
Finn bedst i test regnvanter hos os på Testjagt.dk!

Regnvante skal være lette at tage af og på

Små børn vil gerne gøre så meget som muligt selv, så det hjælper, hvis handskerne er lette at tage af og på. Designet skal være så enkelt, at en toårig kan håndtere velcro, elastik og eventuelle lynlåse.

Det er en god idé, at handskerne har både elastik og velcro, da dette giver ekstra beskyttelse mod elementerne og forhindrer sne i at snige sig ind. Hvis vanterne også har en clips, så de kan hænges på barnets overtøj, er det et plus.

Vanterne skal være komfortable og må ikke være ubehagelige for barnet

Handskerne skal naturligvis være behagelige, så barnet ikke føler, at de gnider eller strammer for meget om håndleddet. De skal også føles bløde og behagelige indeni og være fleksible nok til, at barnet let kan gribe fat i tingene.

Hvis handskerne har en lynlås, skal du sørge for, at den ikke kommer for tæt på huden og risikerer at gøre dit barn ondt. På samme måde skal elastikken testes for at sikre, at den ikke er for stram, men heller ikke for løs.

Hvornår skal du bruge regnvante?

Regnhandsker er praktiske til små hænder i alt slags vejr, uanset om det er regn, slud eller sne. De skal bruges, hvis dit barn skal lege udenfor i koldere temperaturer, f.eks. i sandkassen eller på legepladsen. Du kan få forslag til godt legepladsudstyr ved at læse om gyngesæt her.

Det skal være sjovt at være udenfor og lege i sneen eller tage på en udendørs familietur, selv om det regner. Hvis du sørger for, at dine børn har tørre og varme hænder, bliver det meget sjovere for dem at nyde udendørslivet.

Referencer

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 21/09/2023 •  9 min

Anna Hector

Jeg hedder Anna og arbejder som anmelder og tester hos Testjakt, du kan kontakte mig på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test