Bedste Serum Til Sund Hud (Bedst i Test 2024)

I denne artikel vil vi gennemgå, hvilket serum er bedst i test ifølge vores testpanel!

En god hudplejerutine består af forskellige trin. De fleste kender det første skridt, rengøring. Efter eventuel rengøring anvendes en toner/ansigtstoner evt. Herefter begår mange mennesker den fejl at hoppe direkte til deres ansigtscreme. Problemet med kun at bruge en ansigtscreme eller natcreme er, at du ikke arbejder dybt ind i huden. Et serum når dybere ind i huden og giver derfor også bedre effekt og resultater på hudens levende celler. En god ansigtscreme til din hudtype plejer og beskytter epidermis, hudens overflade, mens serummet opbygger en god hudsundhed længere nede i dermis. Man kan sige, at serummet virker med hudpleje i dybden! Hvis du ønsker at få den fulde effekt og potentiale af din hudpleje, kan du ikke springe serummet over. Derudover får huden en synlig fugtgivende glød, når du bruger det rigtige produkt til din teint. Du vil både se og mærke forskel både i forhold til udseendet men også i hudens fornemmelse og elasticitet.

Kært barn har mange navne. Serum går også under navnene booster, koncentrat, essens eller olie. Overvej om du måske har brug for en eller måske to serum, alt efter hvilken type hud du har, nogle gange endda afhængigt af årstiden. Det er almindeligt at bruge én type serum under din dagcreme og en lidt tungere/reparerende/regenererende serum til natten, før en natcreme. Her bestemmer din hudtype, hvilken type serum du skal bruge. Er du tør, mangler du glans, har du ældningstegn, uren hud eller har du simpelthen problemer med bumser eller andre former for urenheder? I dag er der masser af gode sera på markedet! Vi har testet, læst brugeranmeldelser, sammenlignet indhold og vurderet vores egne erfaringer og også talt med en hudterapeut i vores bedst i test.

Hvilket ansigtsserum er bedst?

Først og fremmest skal du huske på, hvad din hud har brug for. Forskellige ansigtsserum bidrager med forskellige egenskaber. For at vælge den rigtige, skal du tænke over, hvad du vil have serummet til at opnå.

1. Vinderen og bedst i testen blev serum fra Filorga Hydra-Hyal

Fordele

 • Fugter
 • Giver glans
 • Udjævner fine linjer

Ulemper

 • Klæbende formel

Specifikationer

Mere om Filorga Hydra-Hyal

Hydra-Hyal ansigtsserum fra det kendte mærke Filorga er en fugtgivende og lysnende serum, der giver 24-timers fugt. Da dette er et intensivt fugtgivende serum i et volumengivende koncentrat, fungerer det bedst for dig med normal til tør hud.

Med sine 5 forskellige hyaluronsyrer (retikuleret, indkapslet, lav, medium og høj molekylvægt) virker serummet fugtgivende i 24 timer. Og at det mærkbart reducerer synlige linjer på huden. Dette er et ansigtsserum, der virkelig er med til at genoprette hudens udstråling og til at opbygge elasticitet i huden. Serummet påføres og bruges før din dag- eller natcreme. Vi hos Testjakt roser virkelig Filorgas Hydra-Hyal og anbefaler den til dig, der leder efter et rigtig godt serum til din hudpleje. Vi anbefaler også at bruge det sammen med de resterende produkter i “Hydra-Hyal” serien.

2. På andenpladsen er serum fra The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5

Fordele

 • Billig
 • Fugtgivende
 • Hyaluronsyre
 • Virker også i håret

Ulemper

 • Særlig duft
 • Lidt klistret følelse

Specifikationer

Mere om The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5

Her har vi en rigtig god og prisbillig serum! The Ordinary som brand har bevæget sig fremad med enorm kraft de seneste år. Fantastiske ingredienser, tydeligt forebyggende og genoprettende hudpleje og afklebet/stilfuld emballage til en brøkdel af prisen sammenlignet med mange dyrere mærker med tilsvarende indhold. Dette serum, Hyaluronic Acid 2% + B5 er en af ​​deres absolutte bestsellere, og vi forstår hvorfor!

Hyaluronsyre, som også findes naturligt i huden, binder vand op til 1000 gange sin egen vægt i vand. Det er størrelsen på molekylerne, der afgør, hvor langt ned i hudens overfladelag, det kan nå. Serummet indeholder en kombination af lav, medium og høj molekylvægt samt HA-polymerer. Udover dette indeholder den også B5, som yderligere bidrager til at fugte huden. Påfør efter rensning af dit ansigt, morgen og aften. Afslut med din dagcreme eller natcreme.

3. På tredjepladsen blev serum fra Lumene Nordic Bloom

Fordele

 • Minimerer rynker
 • Fugter
 • Giver glans

Ulemper

 • Værre med følsom hud
 • Har en stærk duft

Specifikationer

Mere om Lumene Nordic Bloom

Dette ansigtsserum fra Lumene er klinisk testet og designet til at definere ansigtstræk og give teint et fastere udseende. Sammen med disse effekter er serummet også fugtgivende og udjævner hudtonen. Den klæder dig med tendens til rynker og fine linjer, da den virker udjævnende. Leder du efter et serum, der kan hjælpe dig med at stramme din hud op og give dig et yngre look, er denne ansigtsserum et godt valg.

Serummet indeholder Nordic Berry Pre-Retinol complex, en syre der aktivt hjælper med at reducere rynker og linjer, for dem med følsom hud kan dette være en stærk syre. Patenteret quercetin-rige nordiske tyttebærekstrakter og rødalger. Et udstrålingsgivende serum, der påføres efter rensning af huden. Herefter påføres ansigtscreme eller natcreme.

4. På fjerdepladsen er serum fra Clarins Pore Control

Fordele

 • God til fedtet og følsom hud
 • Udglatter huden
 • Reducerer synlige porer

Ulemper

 • Det tager tid at synke ind

Specifikationer

Mere om Clarins Pore Control

Clarins har her skabt en dermatologisk testet formel til at hjælpe dig med fedtet hud eller med synlige porer. Takket være dens komplekse formel hjælper denne serum både med fedtet hud og giver samtidig udstråling. Den indeholder ingredienser som vinblomstceller og økologisk tranebærfrugt, der udglatter hudens tekstur. Tamarind-pulpsyrer, der hjælper med at fjerne døde hudceller, der kan tilstoppe porerne og få huden til at se uren ud.

Denne ansigtsserum hjælper med at reducere synlige porer, mens den udjævner hudtonen og giver teint en glød. Takket være dets aktive ingredienser, der absorberer overskydende serum, reducerer det udseendet af fedtet hud og synlige porer.

Denne ansigtsserum kan bruges både morgen og aften. Et serum bruges efter rensning, men før dag- eller natcreme.

5. På femtepladsen er serum fra Ole Henriksen Banana Bright Vitamin C serum

Fordele

 • Er klinisk testet
 • Handler effektivt
 • Tilføjer glans

Ulemper

 • Ikke egnet til følsom hud
 • Tykkere konsistens

Specifikationer

Mere om Ole Henriksen Banana Bright Vitamin C serum

Banana Bright Vitamin-C serum indeholder, som lovet i navnet, vitamin-C og en kombination af aktive ingredienser for at give udstråling. Eksempler på nogle af disse ingredienser er – Vitamin-C, eksfolierende syrer og bananpulver-inspirerede pigmenter, der alle arbejder sammen for at give øjeblikkelig udstråling og beskytte huden mod forurening og andre miljøpåvirkninger. Samt Hyaluronsyrer, der fylder huden med fugt indefra og mindsker hudens fugttab og giver huden mere fylde.

Ole Henriksens populære serum er effektiv og anti-aging. Takket være en kombination af C-vitamin og eksfolierende syrer giver denne ansigtsserum huden udstråling, samtidig med at den reducerer forekomsten af ​​fine linjer og rynker.

Da dette ansigtsserum er blevet klinisk testet og vist at give resultater på mindre end otte uger, er det blevet en favorit blandt mange. I forbindelse med en imponerende koncentration kan denne serum hjælpe dig, der ønsker at få mere glød og samtidig give din hud et yngre udseende.

Købsguide – Valg af det rigtige ansigtsserum

For at vælge det rigtige serum skal du se nærmere på, hvad dine behov er. Uanset om du har tør eller fedtet hud, er der et serum til dig.

Der findes serum, som fugter, hjælper på porer, mindsker rynker og fine linjer osv. Læs mere om det serum, du er interesseret i, for at se, om det indeholder ingredienser til netop dine behov og ønsker.

Serummet skal passe til din rutine

Hvordan forskellige serum bruges og sætter sig på huden kan variere, så du bør tænke over, hvor ofte du vil bruge serummet, og hvordan det føles på huden.

Måske vil du ikke tilføje dette trin både morgen og aften. Og så har du måske brug for et serum, der tørrer hurtigt, når du vil lægge make-up efterfølgende. Mange forbrugere og hudplejeeksperter anbefaler at bruge et serum før natten og et serum om dagen. Om natten kan du presse på med en lidt kraftigere fugtighed, mens du i løbet af dagen kan have brug for at arbejde med et lettere serum, der trænger hurtigere ind i huden og matterer.

Finn bedst i test serum hos os på Testjagt.dk!
Finn bedst i test serum hos os på Testjagt.dk!

Vælg et serum til en passende pris

Hudpleje kan nogle gange være dyrt og ofte vil du gerne købe det andre bruger, men først og fremmest bør du vælge en serum i din prisklasse.

Test dig selv inden for en prisklasse, du er tryg ved. Hvis du er usikker, er det bedre at starte med en billig serum.

Hvad vil du have ud af dit ansigtsserum?

Antallet af ansigtsserum på markedet er stort, og det samme er variationen. Når dette er sagt, bør du derfor læse beskrivelsen af ​​produktet igennem, inden du træffer dit valg, så du kan føle dig sikker på, at du har valgt det rigtige.

Referencer

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 17/05/2023 •  10 min

Anna Hector

Jeg hedder Anna og arbejder som anmelder og tester hos Testjakt, du kan kontakte mig på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test