Bedste Sølvshampooer Til Kølige Nuancer (Bedst i Test 2024)

I denne artikel vil vi gennemgå, hvilke sølvshampooer er bedst i test ifølge vores testpanel!

En sølvshampoo giver dit blonde hår en køligere nuance ved at fjerne gule toner fra dine blegede eller krøllede lokker. Det virker også på naturligt blondt hår med gule highlights, dog er det normalt nemmere at fjerne gule toner fra farvet og bleget hår.

Hvilken sølvshampoo er bedst?

Der er flere ting, du skal overveje, inden du køber en sølvshampoo. Det kan handle om virkningsvarighed, om det indeholder plejende ingredienser og hvor ofte det skal bruges. Sølvshampoo har især en tendens til at være udtørrende, så det er vigtigt at finde det rigtige produkt til dit hår. Vi har valgt at fokusere på følgende:

1. Vinderen og bedst i testen blev sølvshampooen fra Milk Shake, Silver Shine Light Shampoo

Fordele

 • Giver en rigtig dejlig cool tone
 • Fugter håret

Ulemper

 • Svært i begyndelsen at bestemme virkningens varighed

Specifikationer

Mere om Milk Shake, Silver Shine Light Shampoo

En sølvshampoo, der er velegnet til både blond og gråt hår. Den kommer i en flaske, der indeholder 300 ml. Massér en passende mængde ind i vådt hår. Lav et skum og skyl derefter håret grundigt, så vandet er helt klart og fri for farve. Hvis du mærker, at dit hår er ved at være tørt, kan du bruge en indpakning bagefter. Det misfarver ikke dit hår.

Silver Shine Light Shampoo fra Milk shake er en plejende sølvshampoo, der giver glans og volumen til dit hår. Den renser både hår og hovedbund på en effektiv men skånsom måde. Dit hår får en køligere nuance og slipper af med gule toner eller misfarvning.

Mange sølvshampooer kan få håret til at føles tørt efter brug, da de tørrer. Denne sølvshampoo efterlader dit hår rigtig fugtet og blødt og giver desuden rigtig gode resultater, hvorfor den ofte bliver kåret som en testvinder. Vi er helt glade og elsker, at Silver Shine dufter vidunderligt!

2. På andenpladsen er sølvshampooen fra Fudge Care Clean Blonde Damage Rewind Shampoo

Fordele

 • Fås i forskellige størrelser
 • Udtørrer ikke håret

Ulemper

 • Kan misfarve dine hænder

Specifikationer

Mere om Fudge Care Clean Blonde Damage Rewind Shampoo

En sølvshampoo, der kommer i tre forskellige størrelser og to pakker, som tube og som pumpeflaske i den største størrelse på 1000 ml. Skal den ikke sidde for længe, ​​så bliver den lilla. Påfør en passende mængde i vådt hår og skyl derefter håret grundigt, så vandet er helt klart og fri for farve. Brug balsam eller wrap bagefter for de bedste resultater. Misfarver ikke håret og efterlader det blødt og fint.

Fudge Care Clean Blonde Damage Rewind Shampoo bliver også normalt kåret som en af ​​de bedste sølvshampooer på markedet i forskellige tests. Dette er en sølvshampoo, der har været på markedet længe og er en rigtig favorit for mange. Den fjerner varme og gule toner og efterlader dit hår både stærkere og mere skinnende efter brug. Den har også Opti-Plex™-teknologi, som beskytter, styrker din og virker mindre udtørrende.

Håret får en flot kølig nuance og det fungerer godt på både naturligt og farvet hår. Denne er mere plejende og mindre udtørrende end “Blonde Violet Shampoo” fra samme mærke. Anbefalingen er at teste dig selv med hensyn til virkningsperioden. Det afhænger meget af udgangsposition og hårkvalitet. Hvis dit hår bliver lilla, forsvinder dette efter et par vaske.

3. På tredjepladsen blev sølvshampooen fra Olaplex No 4P Toning

Fordele

 • Vegansk
 • Fri for sulfater

Ulemper

 • Høj pris

Specifikationer

Mere om Olaplex No 4P Toning

En sølvshampoo, der kommer i en 250 ml flaske. Massér en passende mængde ind i vådt hår. Lad virke i 1-5 minutter afhængig af hvor lys en tone du ønsker at opnå. Skyl derefter grundigt, indtil vandet løber klart, så der ikke er farve tilbage. Brug balsam eller wrap bagefter for de bedste resultater. Den efterlader håret blødt og fint uden at misfarve det.

No 4P Toning Shampoo fra Olaplex er en sølvshampoo, der fugter, styrker og blødgør dit hår. Den fjerner effektivt uønskede gule toner i blond hår uden at udtørre det.

En sølvshampoo i den lidt højere prisklasse. Man får dog rigtig mange resultater for pengene fra Olaplex, hvilket ikke er noget nyt. Kombiner gerne denne sølvshampoo med resten af ​​hårplejeserien fra Olaplex. No 4P Toning er sulfatfri, og fordi formlen er meget koncentreret, kan du tilpasse den til at få præcis den tone, du ønsker.

4. På fjerdepladsen er sølvshampooen fra Ida Warg Beauty

Fordele

 • Dufter godt af melon

Ulemper

 • Kan opleve håret lidt tørt, hvis du ikke bruger balsam bagefter

Specifikationer

Mere om Ida Warg Beauty

En mild og parfumefri sølvshampoo, der kommer i en 250 ml flaske. Påfør en passende mængde i vådt hår og lad stå i et par minutter. Skyl derefter grundigt, så der ikke bliver shampoo tilbage i håret, vandet skal være helt klart. For det bedste resultat kan du bruge en balsam eller en wrap bagefter. Det misfarver hverken hår eller hænder og giver et godt resultat.

Sølvshampoo fra Ida Warg Beauty er en shampoo til lyst hår, der modvirker gule toner og forskydninger i håret uden at rive det i stykker. Den er helt fri for parabener og sulfater og er velegnet til både naturligt blondt og farvet hår.

Dette er et godt budgetvalg, fordi det prismæssigt er blandt de billigste, du kan finde uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er en mild sølvshampoo, der har en dejlig duft af vandmelon. Nem at bruge, og vi vil sige, at det er bedst for dem af jer, der allerede er ret let i dig selv, da det ikke er en særlig stærk formel.

5. På femtepladsen er sølvshampooen fra Maria Nila Sheer Silver

Fordele

 • Vegansk
 • Color Guard Complex
 • Sulfat- og parabenfri

Ulemper

 • Ikke så stærk

Specifikationer

Mere om Maria Nila Sheer Silver

En sølvshampoo med brombærekstrakt og violtoner, der kommer i en 350 ml flaske. Påfør shampooen i vådt hår og lad det sidde i et par minutter. Skyl derefter shampooen grundigt, så der ikke bliver noget tilbage i håret, vandet skal være helt klart og fri for farve. For at opnå de bedste resultater kan du bruge en hårindpakning efterfølgende.

Maria Nilas Sheer Silver Shampoo er en nærende sølvshampoo, der passer til alt blondt hår, både naturligt og farvet. Den indeholder Maria Nilas unikke “Colour Guard Complex” som plejer og beskytter håret. Det minimerer, at farven bliver mat og mat ved hårvask, varmestyling, UV-stråler og frie radikaler. Derudover er den både vegansk, sulfat- og parabenfri.

Dette er en sølvshampoo, der både er anti-fade og farvebevarende. Den udtørrer ikke håret og fjerner effektivt gule toner og forskydninger. Emballagen er klimakompenseret og har desuden en dejlig duft af jasmin, appelsin og grapefrugt. Dette er en lidt mildere tørshampoo, så til dig med meget gul misfarvning anbefales sølvshampooen fra Fudge “Care Clean Blonde Damage Rewind Shampoo”, som er markant stærkere. For dig, der ønsker at vedligeholde dine krøller eller dit blonde hår, er denne shampoo perfekt at bruge cirka en gang om ugen for at bevare din køligere tone og undgå, at den begynder at stramme gule eller varmere toner.

Købsguide – Vælg den rigtige sølvshampoo

Når det er sagt, er der et par ting, du skal overveje, før du køber en sølvshampoo. De kommer i forskellige styrker og anbefalingen er normalt, at de skal bruges cirka en gang om ugen.

Det er vigtigt at du vælger en sølvshampoo alt efter hvilken hårtype du har og den nuance du ønsker at opnå. Det må ikke udtørre håret eller misfarve det. En for stærk sølvshampoo, der bliver siddende for længe, ​​kan blive lilla, grøn eller blå. Nogle gange kan det også tage over i pletter, det skyldes som regel at håret der har været mere forberedt og tørrere. Vær altid forsigtig når du tester en ny sølv scampo, lad den ikke sidde for længe i starten men test med lidt kortere tid for at “lære” den.

Det må ikke udtørre håret

Desværre har mange sølvshampooer en udtørrende effekt på håret. Det kan selvfølgelig løses med en god indpakning efterfølgende, men det er stadig unødvendigt slid på håret. Vælg en sølvshampoo, der fugter dit hår og efterlader det blødt og skinnende. Du bør vælge et produkt, der plejer dit hår og ikke udtørrer det. Ind imellem er det også vigtigt at bruge gode produkter, da blondt, afbleget hår er mere forberedt og ofte mere tørt end mørkere hår. En anden vigtig pointe er heller ikke at bruge det for ofte, mange mener at det hjælper at bruge det ved hver hårvask. Det eneste, der så sker, er, at du ender med misfarvet hår, som en frisør skal sætte kløerne i. Inden du begynder at bruge sølvshampoo, eller mellem brugene, kan det være klogt at rense håret i dybden med en dybderens. shampoo.

Finn bedst i test sølvshampoo hos os på Testjagt.dk!
Finn bedst i test sølvshampoo hos os på Testjagt.dk!

Det må ikke misfarve håret

Nogle sølvshampooer kan efterlade lilla eller blå afstøbninger i håret, hvis de bliver siddende for længe eller bruges for ofte.

Vælg et produkt, der passer til dit hår og den tone, du ønsker, så du ikke risikerer, at det bliver lilla eller blåt. Læs instruktionerne og udløbsdatoen omhyggeligt og hold dig til dem.

Hvornår skal du bruge en sølvshampoo?

En sølvshampoo er praktisk, når du med naturligt blond, gråt eller afbleget hår vil slippe af med gule forskydninger og toner og få en køligere tone. Du behøver ikke vælge den bedste i test, men en der passer til din hårtype.

Sølvshampoo indeholder violette toner for at modvirke misfarvning. Den frisker hurtigt lyst hår op uden at skulle til frisøren eller farve det. Hvis det bruges rigtigt, er det en rigtig “life-saver”, der hurtigt og nemt giver flotte resultater. Hvis du har lyst hår, der i forvejen er meget porøst og tørt, anbefales det, at du bruger en sølvindpakning eller en farvebombe for at neutralisere dine gule toner, dette er meget mere skånsomt.

Referencer

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 17/05/2023 •  11 min

Anna Hector

Jeg hedder Anna og arbejder som anmelder og tester hos Testjakt, du kan kontakte mig på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test