Om Testjagt

Målet for os hos Testjagt er at levere uafhængige sammenligninger, test og anmeldelser, så du som forbruger kan finde det rigtige produkt til dine behov og ønsker. Vi arbejder dagligt på at gennemse brugeranmeldelser, specifikationer, nyheder, tests osv. Dette for at kunne skelne de bedste produkter på markedet fra mindre gode produkter, hvilket kan være en jungle for dig som privatperson. De bedste produkter med den højeste procentdel af fordele ender efter sammenligninger i vores bedste testanmeldelser.

I nogle af vores artikler har vi brugt brugeranmeldelser, andre produkter vi selv har testet og har erfaring med. Vi foretrækker dog ikke at overforbruge produkter kun til test, så hav god vejledning og hjælp fra fagfolk i forskellige segmenter. Flere af vores sammenligninger er tjekket af fagfolk inden for den respektive kategori. Disse samarbejder giver os mulighed for at have bred ekspertise inden for flere forskellige områder.

Vi i Testjagt tager hensyn til miljøet og vil gerne være med til at bidrage til et bedre og mere bæredygtigt forbrug. I Europa returneres i gennemsnit 22 procent af alt købt online, indenfor visse segmenter er afkastprocenten endnu højere. Dette kan sidestilles med en skjult miljøkriminel og er noget, vi gerne vil være med til og forandre!

Ved hjelp av våre uavhengige sammenligninger får du det sanne bildet av hva et produkt egentlig er, ikke bare hvordan det er spesifisert på papir. Ved å velge et produkt fra siden vår tror og håper vi at du som forbruker kan gjøre et godt kjøp med alle de ærlige fakta for hånden.

Hvem er vi, der arbejder her?

Testjagt.dk blev startet i 2020 af David Gidlund, digital marketing konsulent, siden 2022 er Testjagt og dets norske og svenske modparter ejet og drevet af virksomheden Dreamlead Ltd.

Vil du læse mere om nogle af os, der arbejder med Testjakt, så er vi også at finde på Linkedin.

Anna Hector |
Freelance redaktør og skribent
Christian Azzopardi | Web-udvikler