BØRN & FAMILIE

Bedste Regnvante [Topp 5 2021] Vi Sammenligner De Mest Populære Produkter!

En regnvante bedst i test er en vante, der holder vandet ude. Det er en vante der er god til vinterperioden, med alt dens sne og slud. Vanten til alt slags vejr.

Regnvanter kommer i mange forskellige udgaver, men har det til fælles, at de holder vandet ude. Grundet deres forskellighed kan det være svært at vide, hvilken regnvante, der er bedst for dig.

Regnvante – her er 5 af de populære vanter på markedet

1. Didriksons Biggles Zip Vanter – bedste varme vante

Didriksons Biggles Zip regnvante er en klassisk vante, der er perfekt til juletid. Det er en vante, der findes i mange forskellige farver, og den kan alt det, den skal kunne. Det er vanten, der holder dine fingre varme i alt slags vejr.

Denne regnvante er en af de mest populære regnvanter, da den har fordelen at være meget alsidig. Den holder vandet og kulden ude, og man behøver ikke at bekymre sig om kolde fingre. En varm vante – altid.

Fordele

 • Varm
 • Flot design

Ulemper

 • Mest til børn

Bedste pris og produktinformation

Vantens skal består af 100% polyamid. Foringen og polstringen består tilgengæld af 100% polyester. Håndfladen består af 100% polyuretan. Handsken kan vaskes i vaskemaskinen ved 40 grader.

Vi kunne desværre ikke finde nogen priser lige nu.

2. Lindberg Tahult Rain Mitten – bedste simple vante

Lindbergs Tahult model kaldes af nogen den bedste regnvante på markedet. Den kan meget af det, der forventes af regnvanter. Den er med sit simple udtryk altid en pålidelig vante til de kolde måneders slud og regn.

I forskellige regnvante test klarer vanten sig godt. Den er med i denne artikel, da det er en populær model, der med sit simple look klarer opgaven; den holder vandet ude. Det er ikke den varmeste model på markedet, men den kan, hvad den skal.

Fordele

 • Holder vandet ude
 • Simpelt look

Ulemper

 • Ikke super varm

Bedste pris og produktinformation

Denne regnvantes yderstof består af 100% rent polyuretan. Til gengæld består foret af 100% polyester. Denne vante er også til at smide lige ind i vaskemaskinen på 40 grader.

Last updated: 2022-09-18 04:43:41

3. Reima Rain mittens – bedste klassiske regnvante

Denne regnvante kan alt det, der kan forventes af en vante til det kolde vejr. Det er en klassiker, da den har alt, der skal til. Den er selvfølgelig vandtæt, men også vindtæt og har en refleksdetalje.

Reimas Rain Mitten er en af de bedste vanter på markedet, da det er en yderst pålidelig regnvante – og derfor med i denne artikel. Med sit klassiske look vil den passe alle slags børn i en varieret aldersgruppe.

Fordele

 • Refleksdetaljer
 • Vind- og vandtæt

Ulemper

 • Mest til børn

Bedste pris og produktinformation

Denne regnvantes materiale består af 100% polyester. Den er overfladebehandlet med 100% polyuretan. Vaskeanvisningen til denne vante lyder på ikke mere end 30 grader i vaskemaskinen, og den bør ikke tørretumbles.

Vi kunne desværre ikke finde nogen priser lige nu.

4. Kuling Vilnius Recycled Regnvante – bedste bæredygtige vante

Der er mange regnvanter på markedet, men få der er ligesom denne vante. Den holder vandet ude i alt slags vejr, og så er den tilmed smudsafvisende. Denne regnvante har noget dejligt blødt for, og så er der elastisk rim med trykknap ved håndleddet.

Den er med som den bæredygtige vante i denne artikel, da den er lavet af genbrugsmaterialer. Vanten beviser altså, at man godt kan forene en god regnvante med bæredygtighed. Vigtigt er det også, at vanten har refleksdetaljer, der gør dig mere synlig i de mørke måneder.

Fordele

 • Bæredygtig
 • Refleksdetaljer

Ulemper

 • Mest til børn

Bedste pris og produktinformation

Denne bæredygtige vante fra Kulings skal består af 100% genanvendt polyester. Foret består ydermere af 100% polyester. Belægningen består af 100% polyuretan. Vanten kan vaskes i vaskemaskinen på 40 grader.

Vi kunne desværre ikke finde nogen priser lige nu.

5. Wheat Rily Regnvanter – bedste design

Wheats Rily model er en yderst pålidelig regnvante. Den er udstyret med et virkelig blødt fleece-for og har en justerbar rem ved håndleddet. Regnvanten har også refleksdetaljer, der øger din synlighed og derigennem også din sikkerhed i mørket.

Denne regnvante vinder i kategorien for bedste design til en vante. Dens design formår at forene klassisk vante-design med moderne minimalisme. Farveudvalget er i smukke nedtonede farver, og vanten ynder generelt elegance og brugbarhed. En perfekt vante til barnet med smag for elegance.

Fordele

 • Smukt design
 • Vandtæt
 • Refleksdetaljer

Ulemper

 • Mest til børn

Bedste pris og produktinformation

Vanten er vandtæt i op til 8000 mm. Dens belægning består af 100% polyuretan. Vantens skal og dens foring består af 100% genanvendt polyester. Vanten kan vaskes i vaskemaskinen på 40 grader.

Vi kunne desværre ikke finde nogen priser lige nu.

Købsguide – Vælg de rigtige regnvanter

Når du køber regnhandsker til dine børn, er der flere ting, du skal overveje, og der er flere kriterier, som du ønsker at se opfyldt i disse handsker. De skal selvfølgelig være vandtætte, men de skal også sidde godt fast på små hænder, så de ikke så let falder af.

Handskerne skal også være varme og behagelige for dit barn, så de ikke skurrer eller sidder for stramt om håndleddet, hvilket kan være ubehageligt for barnet. Mange børn føler sig begrænset med handsker på, når de vil lege og måske samle ting op.

Regnvante skal være vandtætte

Det siger sig selv, at regnhandsker skal være vandtætte og holde de små hænder tørre og varme. Det er dog ikke altid tilfældet, så det kan betale sig at finde ud af, hvor vandtætte handskerne er, før du køber dem. Læs anmeldelser fra kunder, der har erfaring.

Hvis børns hænder bliver våde på trods af handsker og fortsætter med at lege udenfor i kulden, kan de let få skader på hænderne. Koldskader bemærkes normalt ikke, før du kommer ind i varmen. Så sørg for, at dine handsker er vandtætte og varme nok.

Regnvante skal være lette at tage af og på

Små børn vil gerne gøre så meget som muligt selv, så det hjælper, hvis handskerne er lette at tage af og på. Designet skal være så enkelt, at en toårig kan håndtere velcro, elastik og eventuelle lynlåse.

Det er en god idé, at handskerne har både elastik og velcro, da dette giver ekstra beskyttelse mod elementerne og forhindrer sne i at snige sig ind. Hvis vanterne også har en clips, så de kan hænges på barnets overtøj, er det et plus.

Vanterne skal være komfortable og må ikke være ubehagelige for barnet

Handskerne skal naturligvis være behagelige, så barnet ikke føler, at de gnider eller strammer for meget om håndleddet. De skal også føles bløde og behagelige indeni og være fleksible nok til, at barnet let kan gribe fat i tingene.

Hvis handskerne har en lynlås, skal du sørge for, at den ikke kommer for tæt på huden og risikerer at gøre dit barn ondt. På samme måde skal elastikken testes for at sikre, at den ikke er for stram, men heller ikke for løs.

Hvornår skal du bruge regnvante?

Regnhandsker er praktiske til små hænder i alt slags vejr, uanset om det er regn, slud eller sne. De skal bruges, hvis dit barn skal lege udenfor i koldere temperaturer, f.eks. i sandkassen eller på legepladsen. Du kan få forslag til godt legepladsudstyr ved at læse om gyngesæt her.

Det skal være sjovt at være udenfor og lege i sneen eller tage på en udendørs familietur, selv om det regner. Hvis du sørger for, at dine børn har tørre og varme hænder, bliver det meget sjovere for dem at nyde udendørslivet.