BØRN & FAMILIE

Rejseseng Test [De 5 Bedste 2022]

En rejseseng er uundværlig for dig med småbørn. Den vil ikke kun gøre din hverdag nemmere, men også give dig en støre fleksibilitet, når du skal ud af hjemmet med børn. Dit barn kan sove hvor som helst da, du kan tage den med i bilen eller under armen, grundet den lave vægt og sammenfoldelige design.

Det kan være svært at få tilstrækkeligt søvn med et barn – både for forældre og for barnet. En rejseseng minder barnet om sin tremmeseng og giver derfor barnet tryghed. Som forældre, giver det også ro og tryghed, at man ved, at barnet sover i en tremmeseng, når man er ude, og dermed vil det give en bedre søvn uden forstyrrelser.

Rejseseng – De 5 bedste i test.

Der er stor forskel på rejsesenge eller weekendsenge, som de også kaldes. En stor forskel er vægten af produktet. BabyBjörn Light Weekendseng vejer kun fem kilo og er let sammenfoldelig. Er dit barn lidt ældre, kan det være en fordel at vælge Beemoo Excellence Weekendsengen. I denne seng, finder du en luge, som barnet selv kan kravle ind og ud ad. Det kan give øget tryghed for dit barn. Dog er denne seng en del tungere.

 1. BabyBjörn Light Weekendseng: Det bedste premium valg.
 2. Beemoo Weekendseng: Det økonomiske valg.
 3. Hauck Dream´N Play Weekendseng: Det feminine valg.
 4. Beemoo Excellence Weekendseng.
 5. Hauck Play N Relax Weekendseng, Mickey Cool Vibes.

BabyBjörn Light Weekendseng – Bedst i test.

BabyBjörn Light Weekendseng - Bedst i test.

Leder du efter den rejseseng, som kan det hele, er BabyBjörn Light Weekendsengen, som er dit match. Det er en letvægtsseng, som er sikker, komfortabel og let sammenfoldelig. Der medfølger rejsetaske ved køb af rejsesengen, hvilket gør transport af sengen langt mere simpelt. Desuden medfølger der en blød madras.

BabyBjörn Light Weekendseng har bl.a. fået titlen “Bedst i test af rejsesenge” af det norske “Foreldre & Barns” i 2014. Den bliver også nævnt med strålende ord i en artikel inde på Alt.dk. Denne rejseseng klarer sig så godt i test, fordi den kan noget udover det normale for rejsesenge, hvad angår komfort og funktionalitiet. For test af flyverdragter se også: https://testjagt.dk/flyverdragt/

De bedste grunde til at vælge BabyBjörn Light Weekendsengen er, at den er yderst komfortabel, lavet i det flotteste design og nem at slå ud. Den er et populært, stilrent og ekslusivt valg, når din baby fortjener kun det bedste. Et andet plus er at den kun vejer 5 kg.

Fordele

 • Vejer kun 5 kg
 • Flot design
 • Fantastisk komfort

Ulemper

 • Vær opmærksom på, at rejsesengen ikke er så stor
 • Prisen er høj

BabyBjörn Light Weekendsengens sengetøj, madrasovertræk, sengetøj og selve yderstoffet kan tages af og maskinvaskes. Den har en længde på 112 cm.

2. Det økonomiske valg inden for rejsesenge er Beemoo Weekendsengen:

2. Det økonomiske valg inden for rejsesenge er Beemoo Weekendsengen:

Beemoo Weekendsengen er den bedste rejseseng, når det kommer til at skabe trygge og gode rammer for dit barns hvil og nattesøvn. Der medfølger en praktisk rejsetaske og siderne består af netstof. Vær opmærksom på, at den medfølgende madras er af tyndere kvalitet. Sengen vejer 9,1 kg og kan klare en belastning op til 15 kg.

Beemoo Weekendseng er en bedst i test rejseseng og det er en yderst økonomiske rejsesenge. Den er et perfekt eksempel på, at en god weekendseng ikke behøver at koste en bondegård. Den sorte weekendseng kommer i et stilrent og minimalistisk design, og er let at tage med sig i den medfølgende taske.

Beemoo Weekendsengen er det perfekte valg, hvis du ønsker en økonomisk rejseseng uden at gå på kompromis med materialer og udformning. Din baby vil sove meget bedre, hvis hun/han har sin egen trygge seng I kan tage med jer. Det er ikke nogen hindring, at I ikke har et stort budget at købe for.

Fordele

 • Pris
 • Instruktionerne er trykt på sengebunden

Ulemper

 • Tynd madras
 • Vejer 9,1 kg

Økonomisk rejseseng i blødt materiale og der medfølger en rejsetaske samt en madras. Den vejer 9,1 kg og kan klare en belastning op til 15 kg.

3. Hauck Dream´N Play Weekendseng: Det feminine valg:

3. Hauck Dream´N Play Weekendseng: Det feminine valg:

Hauck Dream´N Play Weekendsengen skiller sig ud ved at have en flot rosa farve og Minnie Mouse trykt på siden. Rejsesengen kan bruges som kravlegård, og dens store vinduer sørger for at masser af lys slipper ind i sengen. Det er en rejseseng, der er let at sætte op og der medfølger en transporttaske.

Hauck Dream´N Play Weekendsengen anses som en af de bedste i test pga. dens funktionalitet og gode materialer. Rejsesengen er perfek til piger, da den har den flotteste rosa farve. Hvis man ønsker en piget og komfortabel rejseseng, så har Hauck fremstillet en rigtig god en af slagsen. Der medfølger en transporttaske, så det er let at tage weekendsengen med på farten.

Vælg den flotte Hauck Dream´N Play Weekendseng, hvis du ønsker dig en seng, der er mere interessant i udtryk. Det er en rejseseng, som man ligger mærke til. Udover at den rent visuelt er spændende, er det også en praktisk og god rejseseng. Weekendsengen er let at montere, hvilket altid er et plus, når man har en træt baby og hurtigt skal have sat den op.

Fordele

 • Flot rosa farve
 • Lyse vinduer i siderne

Ulemper

 • Måske mest egnet til en pige pga. farven
 • Medium pris

Hauck Dream´N Play Weekendsengen vejer 7,6 kg, er let at folde sammen og sætte op. Den er rosafarvet og benyttes både til leg og søvn.

4. Beemoo Excellence Weekendseng: Det kvalitetsbevidste valg:

4. Beemoo Excellence Weekendseng: Det kvalitetsbevidste valg:

Beemoo Excellence Weekendsengen fås i hele 3 farver: Grå, sort og blå. Derfor er der noget for enhver smag, når det kommer til rejsesengens visuelle udtryk. Weekendsengen har en forstærket aluminiumsramme, så du kan føle dig tryg ved dens kvalitet. Det er en rejseseng, der er hurtig og nem at sætte op og folde sammen.

Beemoo Excellence Weekendseng klarer sig godt i test, netop fordi den er fremstillet af gode kvalitetsmaterialer. Den skiller sig ud med dens praktiske opbevaringslommer og der er ligefrem en lille låge med lynlås, så barnet selv kan krybe i seng. Det er en praktisk og fleksibel rejseseng, der kommer med en transporttaske.

Beemoo Excellence er en weekendseng, der er bygget til at blive flittigt brugt. Hvis du benytter din babys rejseseng ofte, er dette det oplagte valg. Mulighederne inden for farverne gør det også muligt at farvekoordinere med din babys andre ting. Beemoo Excellence Weekendsengen er fremstillet i god kvalitet, har et stilrent udtryk og praktisk og anvendelig at bruge.

Fordele

 • Kvalitetsmaterialer
 • Mulighed for at vælge forskellige farver

Ulemper

 • Er man ikke til opbevaringslommer, er det ikke hit
 • Lynlåsen kan åbnes indefra

Rejsesengen vejer 8,3 kg. Den fås i 3 forskellige flotte farver og den har en længde på 125 cm.

5. Hauck Play N Relax, Mickey Cool Vibes:

5. Hauck Play N Relax, Mickey Cool Vibes:

Hauck Play N Relax Weekendseng, Mickey Cool Vibes er en meget flot og visuelt spændende weekendseng. Den er bygget til at være stabil, så du som forælder ikke behøver at være bange for at rejsesengen skulle vælte. Derfor er det også den perfekte rejseseng både til leg og søvn. Der er hjul under sengen, så den let kan flyttes rundt i værelset.

Hauck Play N Relax Weekendseng, Mickey Cool Vibes klarer sig godt i test pga. dens fokus på stabilitet. Som forælder er det vigtigt at kunne føle sig tryg, når ens baby eller mindre barn leger i rejsesengen. Den har også en lynlås, som kun kan åbnes udefra. Det er en flot og robust rejseseng.

Vælg især Hauck’s Play N Relax Weekendseng, Mickey Cool Vibes, hvis du forventer at din baby vil tilbringe legetid i rejsesengen. Den er fremstillet med henblik på, at det skal være muligt at have den stående oppe hele tiden derhjemme og har derfor smarte hjul, så du kan flytte sengen rundt.

Fordele

 • Stabil og robust bygget
 • Har hjul under sig

Ulemper

 • Ligger i den mellemdyre prisklasse
 • Fås kun i sort

Hauck Play N Relax Weekendseng, Mickey Cool Vibes kommer med en praktisk transporttaske, der har et håndtag. Den har en længde på 130 cm, og kan klare en belastning op til 15 kg.

Hvordan vælger du den bedste rejseseng?

Funktionalitet, kvalitet og dit individuelle behov er alle vigtige faktorer, når du vælger en rejseseng. En rejseseng bør være praktisk og let at tage med, når du er ude af huset med din baby.

Når du vælger en rejseseng til din baby, er det vigtigt, at du ikke skal bruge for lang tid på at sætte den op. Det er også en god ide at kigge på lige præcis, hvad det er du ønsker i en rejseseng. Er det en der kun skal bruges til babyens søvn eller må den også gerne være fremstillet med henblik på leg også. Derudover er kvaliteten af rejsesengen selvfølgelig også vigtig.

En god rejseseng bør være praktisk og let at bruge.

Da hele ideen med en rejseseng er, at du har den med på farten, så vil det være rigtig ærgerligt, hvis du bruger unødvendigt meget tid på at sætte den op. Tid du kunne have brugt hos de gæster du besøger eller med din baby.

Derfor anbefaler vi, at du er opmærksom på, hvor let det er at sætte rejsesengen op, før du køber den. Klik gerne igennem billederne for at se en demonstration og nærlæs beskrivelsen af rejsesengen.

Kvaliteten af rejsesengens materialer

Nogle rejsesenge er lavet af mere robuste kvalitetsmaterialer end andre. Oftest vil der i beskrivelsen stå, hvis der er benyttet ekstra gode materialer. Materialerne er både en vigtig faktor i forhold til, hvor slidstærk rejsesengen er, men også hvor tryg du kan føle dig, når dit barn f.eks. leger i rejsesengen.

Det kan være en god ide, at overveje, hvor meget din baby eller dit mindre barn skal benytte rejsesengen, og hvor længe du gerne vil have at den skal holde. Ud fra det kan du tage en beslutning om, hvad du leder efter kvalitetsmæssigt.

Vælg en rejseseng, der matcher dine behov

Hvis det visuelle look af en rejseseng er noget, du går ekstra meget op i, så kig endelig efter en rejseseng med spændende valgmuligheder inden for farver og print. Det kan også være du ved, at dit barn vil bruge weekendsengen minimalt, og du derfor vælger at gå efter det økonomiske valg.

Du kan også have forskellige behov i forhold til om rejsesengen primært kun skal bruges til søvn eller den også skal bruges i hverdagen derhjemme, når din baby leger.

Hvornår benyttes en rejseseng?

F.eks. i weekender og til højtider, når du besøger familie og venner, kan en rejseseng være et godt valg at tage med. Med en rejseseng er der minimal forberedelse i at sætte babyens seng op. Vælg gerne en rejseseng der er bedst i test og som er fremstillet af gode materialer.

En rejseseng er oftest lavet i letvægt materialer og kommer med en praktisk rejsetaske. Den gør det nemmere for forældre ikke at skulle bekymre sig om, hvor baby skal sove henne, når de er ude hos andre.

Ofte stillede spørgsmål for rejsesenge