BØRN & FAMILIE

Søskendevogn Test [De 5 Bedste 2022]

En søskendevogn er smart, når man har mere end et barn. Den kan benyttes både til børn, der går og ikke går, og den gør livet lidt nemmere for dig som forælder, når I er på tur. Søskendevogne kan holde til en høj vægt, så større børn også kan sidde sikkert i den og samtidig være komfortable.

En søskendevogn med lufthjul, gør det mere blødt at tage en køretur, og hvis forhjulet kan fastlåses, så kan man endda tage en løbetur med begge børn på en gang. Det betyder, at søskendevogne ofte er multifunktionelle, og ofte kan du også fastsætte en autostol eller barnevognsdel, så du kan bruge den fra dit barn er nyfødt.

Mere end ét barn? Så er en søskendevogn noget for dig. Vi har de 5 bedste

Når det kommer til klapvogne, barnevogne m.m. kan det være meget udfordrende at finde den rette for dig og din familie. Vi har samlet nogle af de bedste søskendevogne på markedet, som kan rumme to børn i både vuggestue- og børnehavealderen. Baby Jogger Mini GT 2 søskendevogn, Jet er et fantastisk valg grundet dens mange funktioner og høje sikkerhed. Læs med herunder for flere oplysninger om søskendevogne.

 1. Baby Jogger City Mini GT 2 – Bedst i test
 2. Moweo Simple Jogger Søskendevogn – Bedste budgetkøb
 3. Cybex Gazelle S Søskendevogn – Bedste premium køb
 4. Beemoo Sport Kombo 2
 5. Beemoo Maxi 4 Twin

Baby Jogger Mini GT 2 søskendevogn, Jet – Bedst i test

Baby Jogger Mini GT 2 søskendevogn, Jet - Bedst i test

Denne søskendevogn fra Baby Jogger har den nemmeste sammenfoldningsfunktion på markedet. Baby Joggers “Quick Fold Technology” er yderst brugervenlig, og den følger naturligvis samtlige sikkerhedskrav. Du vil elske, hvor nemt det er at tage vogn denne ind og ud af bilen. Det nye design i kalechen er desuden lavet til at kunne højdejusteres efter behov.

Denne søskendevogn er populær pga. dens sikkerhed, og man kan tilkøbe en barnevognsdel, så du endda kan bruge den til din nyfødte baby. Anbefalet alder er fra 6 måneder til 4 år, hvilket er mange år at kunne bruge én vogn. Denne vogn kommer med så mange features, som gør, at både du og dine børn vil elske den.

Det er en letvægtsvogn, som har punkterfri hjul og drejbart forhjul. I denne opdaterede version af Baby Joggers søskendevogn, er der kommet en indbygget fodstøtte, som gør det endnu mere behageligt for børnene at sidde i den. Desuden er der affjedring, nyt betræk og et nyt eksklusivt matsort stel. Model City Mini GT var ikke uden grund bedst i test i TÆNK i 2016.

Fordele

 • Nem at folde og have med på farten
 • Letvægtsvogn
 • Quick Fold Technology

Ulemper

 • Kopholder skal tilkøbes
 • Kan kun bruges til nyfødte med tilkøbt barnevognsdel

Maksimal belastning: 51,5 kilo. Højde: 109cm. Længde: 100cm. Bredde: 75,5cm. Bredde sæde: 32cm. Håndtag: Justerbart håndtag. Quick Fold Technology

Moweo Simple Jogger Twin Søskende- & Tvillingevogn – Bedste budgetkøb

Moweo Simple Jogger Twin Søskende- & Tvillingevogn - Bedste budgetkøb

Simple Jogger Twin fra Moweo er den bedste søskendevogn til prisen. Den tilbyder fire hjul og et let stel med ekstra stor opbevaringskurv. Sædet har en fempunktssele, et ryglæn og en fodstøtte som kan lægges ned samt en frontbøjle med en sikkerhedsrem, der skal mellem benene. Dette sikrer maksimal sikkerhed og super komfort. På stellet sidder der en velfungerende fodbremse, og vognen kan hurtigt og let slås sammen.

Denne vogn har en stor kaleche, som kan foldes tilbage, så børnene kan få frit udsyn. Vognen er vores bedst i test søskendevogn til den bedste pris, og den er nem at have med på farten og tilbyder god sikkerhed. Den har desuden mesh-stof i midten for at sikre en god ventilation samt bløde håndtag, der kan justeres i højden for maksimal komfort.

Du vil nemt kunne have plads til både dine egne ting og dine børns ting i det meget rummelige opbevaringsrum under sædet. Det gør det nemt, at tage vognen med på diverse ture. Dine børn vil kunne tage en dejlig lur i denne søskendevogn, da sæderne kan lægges ned.

Fordele

 • Fleksibel vogn
 • Budgetvenlig

Ulemper

 • Ikke kompatibel med autostol
 • Intet vendbart sæde

Foldet sammen med hjul: 94x76x33cm. Maksimal belastning 30 kilo. Højde: 107cm. Længde: 86cm. Bredde: 76cm. Ventilerende mesh-stof i midten.

Cybex Gazelle S – Bedste premium køb

Cybex Gazelle S - Bedste premium køb

Cybex Gazelle S er den ultimative søskendevogn på markedet lige nu. Den skriger luksus og høj komfort med dens stilrene og moderne design. Den er yderst alsidig og kan bruges til nyfødte og op til 4 års alderen. Med denne vogn vil dine børn være godt kørende i mange år fremover.

Søskendevognen fra Cybex er yderst populær grundet de mere end 20 forskellige konfigurationsmuligheder. Med denne søskendevogn kan du med andre ord designe en vogn, der repræsenterer dig og din familie og passer til jeres stil og behov. Den er vores bedst i test premium køb på grund af dette og alle dens lækre features.

Hvad vi især elsker ved denne er dog også, at den kommer med en barnevognsdel i pakken, så du skal ikke tilkøbe dette til den lille ny. Desuden er klapvognsdelen ergonomisk udformet og også udstyret med en polstret fempunktssele samt sikkerhedsbøjle for maksimal komfort og sikkerhed for dit barn.

Fordele

 • Lækkert design
 • Meget inkluderet i prisen

Ulemper

 • Maksimal belastning 22 kilo.
 • Ingen kopholder inkluderet

Maksimal belastning: 22 kilo. Antal hjul: fire. Håndtag: Justerbart håndtag for maksimal komfort. Aldersgruppe: Nyfødt til cirka fire år.

Beemoo Sport Kombo 2 Søskende- og Tvillingevogn

Beemoo Sport Kombo 2 Søskende- og Tvillingevogn

Denne model af Beemoo Sport Kombo 2 søskendevogn, der er baseret på Beemoo Sport Kombo, har plads til to børn. Vognen har tre lufthjul – to bagi og et foran. Lufthjulene sikrer, at køreturen er behagelig for børnene, og de tre hjul gør vognen nem at navigere, når I er på tur.

Kalechen kan foldes langt ned, så børnene ikke vil blive forstyrret af vejret eller andre elementer omkring dem. Denne søskendevogn kan foldes hurtigt sammen i én bevægelse og fylder ikke meget, så den er nem at have med på tur. Der er også en tiltænkt sikkerhedsstrop til håndleddet, og baghjulene har en fodbremse for maksimal sikkerhed.

Denne version af Beemoo Sport Kombo 2 er et fornuftigt valg til enhver familie. Hvert sæde kan have en belastning på op til 15 kilo per sæde. Desuden er der også en opbevaringskurv, så der er plads til alt det, man har brug for på turen. Ryglænene i vognen kan justeres hver for sig, så hvert barn kan få den helt rette komfort.

Fordele

 • Kan bruges som løbevogn
 • Justerbart håndtag

Ulemper

 • Har ikke punkterfri hjul
 • Ikke kompatibel med autostol eller barnevognsdel

Længde på ryglæn: 48cm. Maksimal belastning per sæde:15 kilo. Højde: 103cm. Længde: 115cm. Bredde: 81cm. Bredde på sæde: 30cm.

Britax Römer Søskendevogn B-Agile Double

Britax Römer Søskendevogn B-Agile Double

Britax Römer Søskendevogn B-Agile Double er en fantastisk dejlig og brugervenlig vogn, der vil passe ind i de fleste børnefamilier. Værd at nævne ved denne vogn er, at den er stor og rummelig for børnene, men stadig til at få med igennem en standard døråbning. Så du behøver ikke tænke over, hvem du besøger.

De to forreste hjul kan dreje 360 grader rundt, og du vil elske, hvor nem denne søskendevogn er at navigere og køre med. Den er alsidig grundet de mange features, den kommer med, eller som kan tilkøbes, så du kan nemt skabe din egen drømmevogn. Den er desuden også super brugervenlig.

Denne søskendevogn er kompatibel med autostole, så du vil kunne benytte den, fra barnet er nyfødt. Derfor vil du få maksimal levetid ud af denne vogn, som samtidig tilbyder høj sikkerhed i form af fempunktsseler og hjul, der kan låses. Sæderne kan lægges helt ned, og så kommer den endda med regnslag.

Fordele

 • 15 kilo per sæde
 • Regnslag med i pakken

Ulemper

 • Ikke kompatibel med barnevognsdel
 • Sæderne kan ikke vendes rundt

Vægt:13,2. Mål, sammenfoldet: Længde 78cm x bredde 72cm x højde 31cm. Mål, opslået: Længde 104cm x bredde 78cm x højde 105cm. Antal hjul: fire punkterfrie hjul. Håndtag: Justerbart.

Sådan vælger du den bedste søskendevogn

Inden du foretager et så vigtigt køb, som en søskendevogn er, bør du overveje din families behov. Du bør blandt andet overveje, hvor gamle dine børn er, og hvor længe I regner med at bruge vognen.

Ved at lave en liste over jeres behov i forhold til en søskendevogn, kan I foretage et godt køb af et produkt, som I vil kunne bruge i mange år, og som vil gøre livet nemmere for jer alle.

Alder på børn

I bør vide, hvor gamle jeres børn er i den periode, I ønsker at bruge søskendevognen. Ved at vide dette, kan I sørge for at købe en søskendevogn, som understøtter jeres behov.

Hvis I f.eks. skal bruge en søskendevogn fra det ene barn er nyfødt, så skal I overveje, om I vil have en vogn, der er kompatibel med autostol eller barnevognsdel. Eller begge dele.

Hvad vil I bruge søskendevognen til?

Overvej, i hvilke situationer I skal bruge søskendevognen. Når det er klargjort, så kan I undersøge mulighederne for søskendevogne og finde en, der understøtter jeres behov.

Hvis I f.eks. ønsker at løbe med søskendevognen eller tage den med en skoven, så er det vigtigt at få en model med store hjul eller hjul, der kan fastlåses.

Nem at navigere

Når I nu skal til at køre rundt med en søskendevogn i stedet for en almindelig klapvogn eller barnevogn, så er det værd at tænke på den vægt, I skal skubbe rundt.

Derfor bør søskendevognen være så let som muligt og samtidig have gode hjul, der gør det nemt at navigere vognen rundt om hjørner og i forskelligt terræn afhængigt af jeres behov.

Hvornår kan man bruge en søskendevogn?

Hvis du har mere end ét barn i familien, som er under seks år, så kan det være yderst gavnligt at investere i en søskendevogn som dem, vi anbefaler her i bedst i test.

At have en søskendevogn, når du har to børn, kan nemlig gøre livet nemmere, når I er på tur. Med en søskendevogn kan du køre begge dine børn i én vogn.

Ofte stillede spørgsmål