Bedste Concealers Til Mørke Ringer (Bedst i Test 2024)

I denne artikel vil vi gennemgå, hvilken concealer der er bedst i test ifølge vores testpanel!

Concealeren er en uundværlig skønhedsprodukt i de fleste kvinders makeuprutine, og dens anvendelsesmuligheder er mange. Den bruges primært til at skjule ujævnheder som bumser, rødme, mørke rande under øjnene eller pigmentpletter. Concealeren er næsten som en viskelæder for huden, du kan nemt viske ting væk, du ønsker at skjule.

Udover at give en perfekt base for resten af din makeup, kan concealeren også bruges til at oplyse og som highlighter for forskellige dele af ansigtet, såsom øjenbrynens bue, næseryggen og kindbenene. Concealeren er et uundværligt produkt for dig, der ønsker et friskt og udhvilet udseende, og den fungerer fremragende, når du ønsker at forme ansigtet med skyggeeffekter.

I dette bedst i test af concealer vil vi udforske og sammenligne forskellige concealere for at hjælpe dig med at finde det perfekte produkt, der passer til dine behov og ønsker. Vi vil analysere dækkeevne, holdbarhed, formel og meget mere for at guide dig til den bedste concealer på markedet.

1. Vinderen og bedst i testen blev concealer fra Clarins Everlasting Concealer

Fordele

 • Dækker mørke rander under øjnene bedre end nogen anden concealer
 • Let at arbejde ind i huden
 • Fungerer også til rødme omkring næsen, bumser osv.
 • Bliver på plads hele dagen uden at sætte sig i linjer

Ulemper

 • Der er ingen væsentlige ulemper

Specifikationer

Mere om Clarins concealer

Clarins concealer er uden tvivl den bedste concealer i vores test. Denne trofaste følgesvend er det eneste, du behøver bruge sammen med din foundation for at opnå en perfekt hud uden hverken mørke rander, rødme eller uønskede bumser og lignende.

Hvis du har problemer med mørke rander, er dette den bedste concealer til at dække dem, du vil ikke blive skuffet! Den fugter, har fuld dækning og bliver på plads hele dagen uden at sætte sig i linjer!

Et tip til dig, der skal bruge concealer til mørke rander, er at bruge en lysere nuance end din hudfarve. Vi brugte f.eks. nuance 01 Light, da det lysner området omkring øjnene, hvilket giver indtryk af et mere vågent udseende. Brug gerne en løs pudder til at fiksere og øge holdbarheden af din concealer og base endnu mere.

Prisen ligger lidt højere, men Clarins everlasting concealer er drøj, og du behøver kun meget lidt produkt. Den vil vare i måneder! Der er ingen concealer, der kan måle sig med denne. Løb og køb!

2. På andenpladsen er concealer fra NYX PROFESSIONAL MAKEUP Bare With Me Concealer Serum

Fordele

 • Budgetvinder, den bedste billige concealer!
 • God pumpeflaske
 • Dækker medium-let, ser ikke kaget ud
 • Har god dækning, hvis du bygger den op
 • Bliver ikke kaget, og er let at arbejde ind med din foundation

Ulemper

 • En smule tynd/rindende konsistens. Nogle brugere kan have brug for to lag under øjnene

Specifikationer

Mere om NYX concealer

Bare With Me Concealer Serum fra NYX Professional Makeup er uden tvivl meget concealer for pengene! Hvis du leder efter en billig concealer, der leverer, ikke kun ved at skjule mørke rander og ujævnheder, men også plejer din hud, så har du måske fundet den!

NYX concealer er et concealer-serum, der både fugter din hud og dækker det, du har brug for at dække. Med ingredienser som tremellasvamp, cica og grøn te kan du bruge den med god samvittighed.

En af de bedste ting ved NYX Professional Concealer er dens veganske formel, hvilket betyder, at den ikke indeholder nogen ingredienser eller biprodukter af animalsk oprindelse. Så hvis du leder efter et cruelty-free alternativ, har du fundet det!

Påføringen er let og ensartet, og resultatet er en naturlig dækning, der ikke føles kaget. Dens lette konsistens giver dig en næsten usynlig finish, hvilket får din hud til at se naturligt frisk og fejlfri ud. Det eneste negative var, at produktet føltes lidt tyndt i sin konsistens og ikke har samme fulddækning som vores testvinder. Hvis du bruger to lag, får du dog tilstrækkelig dækning til mørke rander, men det afhænger af, hvor meget dækning du har brug for og ønsker. En anden stor fordel er, at Bare With Me Concealer Serum findes i flere forskellige nuancer, både varme og kolde, for at passe til alle hudtoner!

3. På tredjepladsen blev concealer fra Sensai Highlighting Concealer

Fordele

 • Highlighting concealer
 • Bedste concealer til dig, der ønsker at opfriske og lysne ansigtets områder
 • Super let at opnå en naturlig finish, giver en smuk glød til ansigtet
 • Bedste og mest stilfulde emballage med pensel, perfekt til at have i håndtasken

Ulemper

 • Ikke fuldt dækkende

Specifikationer

Mere om Sensai concealer

I den lidt højere prisklasse har vi testet Sensai Highlighting Concealer. Denne concealer er perfekt til dig, der ønsker et naturligt udseende og grundlag, men stadig gerne vil kunne skjule lette mørke rande under øjnene, rødme omkring næsen og nogle små urenheder hist og her. Med Sensai Concealer føles ansigtet og huden øjeblikkeligt friskere og mere levende med en naturlig glød.

Den smarte og praktiske emballage med pensel gør påføringen super nem, og desuden kan du let foretage en touch-up i løbet af dagen eller om aftenen, da du kan have Sensai Highlighting Concealer i din håndtaske uden at skulle bøvle med en separat toilettaske, separate børster osv.

Konsistensen er medium til let dækkende og føles fugtgivende og dejlig på huden. Det er nemt at arbejde produktet ind i huden hurtigt uden at få en kaget effekt. Øjenområdet er særligt følsomt, og det faktum, at denne concealer er fugtgivende, giver dig en dejlig glød og er let at påføre.

I forhold til prisen får du kun 3,5 ml i denne concealer, hvilket gør den lidt dyrere end andre produkter i vores test af concealers. Concealeren fra Sensai er vores premiumvalg, og vi anbefaler den til dig, der tager din hudpleje og makeuprutine alvorligt og har et større budget. Sensai leverer altid høj kvalitet inden for makeup og hudpleje, og denne concealer er ingen undtagelse.

4. På fjerdepladsen blev concealer fra MAC Cosmetics Pro Longwear Concealer

Fordele

 • God til sensitiv hud (parfumefri)
 • Vandfast, hvilket gør den velegnet til regn og træning
 • God og praktisk pumpeflaske
 • Drøj i brug
 • Bliver siddende hele dagen og dækker godt

Ulemper

 • Vandfaste produkter kan kræve en grundigere rengøring for at fjerne helt

Specifikationer

Mere om MAC Cosmetics Pro Longwear Concealer

Pro Longwear Concealer fra MAC Cosmetics er en bestseller concealer, der øjeblikkeligt fjerner pigmentpletter, bumser og røde områder, og efterlader dit ansigt som en glat lærred, klar til næste skridt i din makeup rutine.

Den flydende formel gør underværker ved at minimere porer og oplyse forskellige områder i ansigtet. MAC’s concealer er alsidig nok til at dække ujævnheder, mørke rande og fine linjer, og på trods af dens lette konsistens, giver den faktisk imponerende dækning.

At MAC Cosmetics Pro Longwear også er en vandfast concealer betyder, at mange kvinder, der træner eller er udendørs, har fundet en virkelig god match i denne prisvindende vandfaste concealer! Andre fordele ved denne concealer er, at den er skånsom mod alle hudtyper, parfumefri og testet af øjenlæger. MAC Pro Longwear Concealer er drøj, og din flaske vil sandsynligvis vare i flere måneder. Farveudvalget er stort, og der er masser af nuancer at vælge imellem, lige fra kolde til varme toner.

5. På femteplads blev concealer fra Maybelline Fit Me Concealer

Fordele

 • Bedst sælgende, der topper salgslistene
 • God og billig
 • Let at blande ind i huden
 • Kan opbygge god dækning
 • Let at påføre med en lille pensel

Ulemper

 • Kan føles lidt kaget, let at overanvende

Specifikationer

Mere om Maybelline concealer

Fit Me Concealer fra Maybelline er endnu en populær og billig concealer, vi gerne vil teste. Ud over en pris, der er venlig mod din pengepung, tilbyder Fit Me Concealer også en medium dækning. Fit Me Concealer blander sig relativt let ind i huden, og resultatet er en friskere og mere jævn hudtone.

Applikatoren er en børste, der er super nem at arbejde med, og concealerens lette formel gør påføringen nem, selv for dem, der ikke er makeup-eksperter. Du skal dog være forsigtig med at overanvende, da den nemt kan blive kaget, især under øjnene, hvis du lægger flere lag.

Maybelline Fit Me Concealer håndterer både rødme og mørke områder under øjnene, og den opleves fugtgivende samtidig med, at den giver en let og naturlig følelse. Denne concealer er bedst egnet til dem, der ønsker let til medium dækning og en concealer til en lav pris.

Købsguide – Hvad er egentlig en concealer?

En concealer er et makeup-produkt, der bruges til at skjule ujævnheder, urenheder og mørke områder i ansigtet, normalt under øjnene. Mange af os lider af netop det sidstnævnte, mørke rande omkring øjnene. At bruge en concealer i din makeup-rutine vil gøre en utrolig forskel, vi tør påstå, at det vil revolutionere hele dit udseende!

At skabe lys og lethed omkring øjnene får dig til at se mere frisk, yngre og veludhvilet ud. Selv for dig, der normalt ikke bruger store mængder makeup, er concealeren en uundværlig produkt, som du aldrig vil ønske at være uden. Til hverdag kan det være nok at duppe lidt concealer omkring næsen, under øjnene og på eventuelle urenheder, og så er du klar til at gå!

Finn bedst i test concealers hos os på Testjagt.dk!
Finn bedst i test concealers hos os på Testjagt.dk!

Hvad gør en concealer?

Normalt bruges en concealer til at dække mørke rander under og omkring øjnene. Den kan også skjule hudproblemer som bumser, acne, ar, pigmentpletter og lignende. Røde områder, rødme og synlige blodkar er også noget, som mange lider af, men med en god concealer er det nemt at skjule og neutralisere disse områder.

Forskellige dækkevirkninger

Når du vælger en concealer, bør du først beslutte, hvor meget dækning du ønsker. Jo mere du vil dække, såsom mørke rande osv., desto mere dækkevirkning har du brug for. Hvis du har meget acne, rødme osv., kan en concealer med høj dækkevirkning gøre det lettere for dig at opnå en mere ensartet hudtone, så du ikke behøver at bruge flere lag.

Hvis du ønsker et naturligt resultat og ikke har meget at skjule, kan en concealer med medium til lav dækkevirkning bruges som en let highlighter. På den måde kan concealeren lysne områder som næsefløjene, næseroden, kindbenene og amorbuen osv.

Vælg den rigtige nuance

At vælge den rigtige nuance af concealer kan være tricky, men en simpel tommelfingerregel er, at din concealer altid bør være lidt lysere end din naturlige hudfarve. Dette giver et mere naturligt og oplysende resultat. Under øjnene kan concealeren være endnu en anelse lysere end din normale hudfarve.

Der findes både kølige og varme nuancer, så begynd med at analysere, om din hudtone er varm eller kølig. At påføre et løspudder efter at have brugt concealeren hjælper både den og hele din makeup med at holde bedre i løbet af dagen.

Påføring

Du bestemmer selv, hvordan du vil påføre din concealer. Der er ingen rigtige eller forkerte metoder, så du kan eksperimentere, indtil du finder en teknik eller applikator, du er komfortabel med. De mest almindelige måder at påføre concealeren på er med fingrene ved at duppe den på, med en børste eller med en makeupsvamp/beauty blender.

Skal man bruge concealer før eller efter foundation?

Der er lige så mange svar på dette spørgsmål, som der er concealere, og mange har forskellige teorier og teknikker. Vores svar og flertallet af de makeupartister, vi har talt med, mener, at concealeren skal påføres efter din foundation. På den måde undgår du at smøre din concealer væk, og den mister ikke sin funktion. For mange er hovedformålet med en concealer at lysne, og den mulighed går tabt, hvis du påfører foundation ovenpå din concealer.

Kort sagt anbefaler vi følgende: primer, foundation, concealer og afslut med et løspudder og derefter en setting-spray! Så har du en base, der sidder godt fast og er optimal til hvad end dagen måtte bringe!

Referencer

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 26/09/2023 •  12 min

Anna Hector

Jeg hedder Anna og arbejder som anmelder og tester hos Testjakt, du kan kontakte mig på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test