Bedste Produkter til Krøllet Hår (Bedst i Test 2024)

I denne artikel vil vi gennemgå, hvilke produkter til krøllet hår der er bedst i test ifølge vores testpanel!

Krøllet hår er en gave, som mange ønsker, de havde fået. Desværre har ikke alle haft æren af at bære en krone af krøller på hovedet. For os almindelige dødelige er der dog mange stylingredskaber, krøllejern og produkter at ty til for at hjælpe naturen lidt på vej.

Hvis du har meget naturligt fald eller krøllet hår, kan det dog være nødvendigt med helt andre produkter end for nogen, der kun ønsker sig krøllet hår. Naturligt krøllet hår bliver let filtret og fugtfattigt uden en plejende, fugtgivende serie til vask og styling. Tørt krøllet hår bliver let sprødt og kruset, hvilket gør det svært at style det til en flot og dejlig manke.

Nogle gange synes det krøllede hår at ville det stik modsatte af, hvad du ønsker, og det er daglige kampe, som mange med krøllet hår beretter om. At vælge de rigtige stylingprodukter og hårpleje er afgørende for at blive venner med dine krøller og lære at style dit hår på bedst mulig måde. I denne sammenligning har vi samlet vores favoritter fra egne tests, men også de bedstsælgende produkter med flest tilfredse brugere inden for både shampoo til krøllet hår, balsam til krøllet hår og stylingprodukter til krøllet hår.

1. Vinderen og bedst i testen blev stylingproduktet til krøllet hår fra Color Wow Dream Coat for Curly Hair

Fordele

 • Indeholder varmebeskyttelse
 • Sprayflaske gør påføringen mindre klæbrig
 • Giver definition til krøllet og bølget hår
 • Håret bliver silkeblødt og fugtet
 • Føn for det ønskede resultat, brug gerne en diffuser på føntørreren

Ulemper

 • Kræver en betydelig mængde produkt, hvis du har langt hår, hvilket gør, at det løber tør ret hurtigt

Specifikationer

Mere om Color Wow Dream Coat for Curly Hair

Anmeldelserne er enige, det er Color Wow Dream Coat for Curly Hair, der vil gøre tricket for dig med ønsket om mere definerede krøller efter badet. Denne fantastiske styling spray vil gøre underværker for dit krøllede hår. Krøllerne efterlades klart mere definerede og bløde. Håret føles både fugtet og silkeblødt, og at ende i fugtigt vejr er ikke længere vores værste mareridt.

Den praktiske sprayflaske gør påføringen nem og ikke-klæbrig. Spray jævnt over håret efter badet og brug gerne en diffuser til at føne krøllerne op. Du kan også bruge en anden form for varmeværktøj til at aktivere produktet eller lade det lufttørre. Color Wow Dream Coat indeholder indbygget varmebeskyttelse, så du behøver ikke bekymre dig om at skade håret.

Dette er virkelig vores nye go-to produkt for at fremhæve krøllerne på den bedste måde. Den er helt magisk, og anmeldelserne af dette bedst sælgende produkt til krøller taler for sig selv. Den eneste ulempe er, at prisen er lidt høj; hvis du har tykt og langt hår, skal du bruge flere spraydoser for at opnå fuld effekt. Men hvis du vil have det bedste stylingprodukt til dine krøller, er det Color Wow Dream Coat for Curly Hair, du skal vælge!

2. På andenpladsen kommer den bedste shampoo til krøller, Kérastase Curl Manifesto shampoo

Fordele

 • Til dig med krøllet hår
 • Giver glans og blødhed til håret uden at tynge det ned
 • Tilfredse brugere!
 • Dejlig duft
 • Krøllerne bliver mærkbart mere definerede

Ulemper

 • Ikke for dig, der leder efter en duftfri shampoo

Specifikationer

Mere om Kérastase Curl Manifesto shampoo

Kérastase Curl Manifesto shampoo er en ægte perle blandt populære shampoos til krøllet hår. Denne shampoo er beriget med eksklusiv manukahonning og ceramid, hvilket gør den perfekt til alle typer krøllet hår.

Allerede ved første brug vil du bemærke forskellen på, hvordan krøllerne fremstår efter vask. Shampooen fjerner skånsomt urenheder, forureninger og produktrester, samtidig med at den bevarer de naturlige olier i dit hår. Resultatet er rent og friskt hår uden at miste den vigtige fugt, som dine krøller har brug for.

Shamponér gerne håret to gange; den første shamponering fjerner stylingprodukter og snavs, og den anden shamponering renser håret og hovedbunden dybt. Dette er en metode, som alle bør bruge ved hårvask, da det renser dit hår ordentligt og får det til at forblive rent i længere tid.

Kérastase Curl Manifesto er den perfekte shampoo til at give dine krøller den nødvendige fugt uden at tynge dem ned. Forkæl dit krøllede hår med denne fantastiske og skønne shampoo og opdag, hvad den kan gøre for dine krøller. Brugeranmeldelserne er begejstrede for denne shampoo, og flere krølhårede medsystre priser, hvordan de er gået fra trætte bølger til skønne, spændstige korkskruer. Den største fordel er helt klart den dejlige duft i kombination med det lette resultat, der føles fugtet og blødt uden at være tungt.

3. På tredjepladsen kommer den bedste balsam til krøllet hår fra Björk LOCKAR Curl Defining Conditioner

Fordele

 • Skånsom mod farvet hår
 • Dejlig duft
 • Produceret i Sverige
 • Bedste balsam til krøllet hår
 • Skaber volumen uden at tynge dit hår ned

Ulemper

 • Der er få anmeldelser, så vi må kun stole på vores egne erfaringer. Husk, at resultater kan variere afhængigt af hårtype

Specifikationer

Mere om Björk LOCKAR Curl Defining Conditioner

Denne fugtgivende balsam til bølget og krøllet hår er en ægte game-changer for dig, der har brug for mere fugt og ønsker at nære dit krøllede hår! Björks balsam skaber fantastisk volumen, definerer dine krøller, og håret føles markant blødere og mere fugtet efter hårvask. (Sammenlignet med en balsam til normalt hår)

Med sin skånsomme formel, der indeholder birkeekstrakt, mandel- og æbleolie, bliver håret blødt og skinnende, og vi oplever, at selv fugtige dage kan håndteres uden den samme mængde krus som tidligere. Selvfølgelig afhænger det af individuelle forhold for dig og dit hår. Duften af Björk LOCKAR conditioner er vidunderlig, og tonerne af fersken og citrus er en ren fornøjelse.

Andre store fordele udover at vi oplever den som skånsom og god til at definere krøllerne er, at den også bevarer farven, er vegansk og produceret i Sverige. Påfør den i nyvasket og fugtigt hår, massér ind, lad den virke i et par minutter, og skyl derefter. Resultatet er strålende – bløde, skinnende krøller, der bevæger sig naturligt. En ægte favorit!

4. På fjerdepladsen kommer Lanza Healing Curls Curl Therapy Leave-In Conditioner

Fordele

 • Fuld UV-beskyttelse
 • Varmebeskyttelse op til 260 grader
 • Fantastisk fugtbombe, der skaber gode betingelser for sundt hår
 • Beskytter også dit farvede hår mod miljøpåvirkning

Ulemper

 • Ikke en stylingprodukt, kun pleje

Specifikationer

Mere om Lanza Healing Curls Curl Therapy Leave-In Conditioner

For at mætte dine krøller med fugt er det ikke nok med kun en balsam, men også en leave-in produkt til krøllet hår anbefales! Vi har valgt LANZA Curls Curl Therapy leave-in til krøllet hår, som udreder, fugter og beskytter. Denne leave-in balsam er virkelig redningen for alle med krøllet hår. Denne produkt styrker håret, tilfører det dejlig fugt og forhindrer effektivt, at det knækker, hvilket er en utroligt vigtig egenskab for at bevare sunde og livlige krøller.

Derudover har denne leave-in balsam til krøllet hår mange funktionelle egenskaber. Den fungerer nemlig også som varmebeskyttelse ved styling op til 260 grader. Derudover giver den fuld UV-beskyttelse mod solens stråler og effektiv beskyttelse mod miljøfaktorer som forurening mm, der kan påvirke din hårfarve.

At påføre produktet er enkelt og problemfrit. Det kan bruges i både fugtigt og tørt hår, med fokus på længderne og spidserne. Du behøver ikke skylle det ud. Du kan vælge at påføre det i tørt eller nyvasket hår, bruge en diffuser til at føntørre eller lade dit hår lufttørre.

Denne leave-in spray til krøllet hår er virkelig en ægte 10’er, du vil elske den og hvad den gør for dit hår! Mange brugere kalder den faktisk for et “mirakelprodukt”.

Købsguide – Vælg de rigtige produkter til dit krøllede hår

Det er vigtigt af flere grunde at bruge specielle hårplejeprodukter, der er tilpasset krøllet hår, da disse produkter er designet til at imødekomme de specifikke behov og udfordringer, som krøllet hår kan have.

Krøllet hår har en tendens til at være tørt, da det er sværere for din hårbunds naturlige olier at nå hårtipperne på grund af de krøllede strukturer. Særlige produkter til krøllet hår indeholder ofte ingredienser, der hjælper med at bevare og afbalancere fugt, hvilket reducerer frizz og bidrager til bløde, velplejede krøller.

Finn bedst i test produkter fra krøllet hår hos os på Testjagt.dk!
Finn bedst i test produkter fra krøllet hår hos os på Testjagt.dk!

Kontroller frizz

Krøllet hår kan hurtigt miste fugt, hvis det ikke plejes ordentligt. Når krøllet hår mangler fugt, mister det sin elasticitet, bliver let kruset, hårskaftene knækker, og det bliver som et tørt strå, der er svært at håndtere. Produkter specielt designet til krøllet hår indeholder masser af fugt og andre gavnlige ingredienser, der hjælper med at definere krøllerne og give dem en mere smidig struktur.

Brug altid varmebeskyttelse

Hvis du bruger varmeværktøjer som krøllejern eller glattejern til at style dit krøllede hår, er det vigtigt at bruge produkter med varmebeskyttelse. Disse produkter kan minimere skader og forhindre, at krøllerne bliver beskadiget. Denne regel gælder for alle hårtyper, uanset om du har glat, krøllet, tykt eller tyndt hår. Hvis du vil minimere antallet af produkter i dit badeværelsesskab, kan du vælge en stylingprodukt med indbygget varmebeskyttelse som vores testvinder fra Color Wow Dream Coat for Curly Hair eller Lanza Healing Curls Curl Therapy Leave-In Conditioner. På den måde får du både pleje, styling og beskyttelse i det samme produkt.

Hårmaske til krøllet hår

Glem aldrig fugt, da det desværre vil efterlade sine spor. Sørg derfor for kontinuerligt at give dit hår så meget fugt, som du kan. Årsagen til, at krøllet hår bliver tørt, er, at olien fra hovedbunden ikke når ud til længderne på grund af hårets struktur. Dit hår har også brug for proteiner/keratin for at klare daglig belastning fra vejr, vind, styling og luft. Du skal derfor arbejde lidt hårdere med din hårpleje end nogen med glat hår.

Der findes hårmasker, der er fugtgivende og specielt designet til dine krøller. En proteinmaske kan du bruge cirka en gang om måneden, mens en fugtgivende hårmaske kan bruges 1-2 gange om ugen.

Referencer

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 06/10/2023 •  11 min

Anna Hector

Jeg hedder Anna og arbejder som anmelder og tester hos Testjakt, du kan kontakte mig på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test