Bedste Blespande Til Dit Barn (Bedst i Test 2024)

I denne artikel vil vi gennemgå hvilke blespande er bedst i test ifølge vores testpanel!

Der er meget fantastiskt og omvæltende ved at blive forælder. Pludselig åbner sig en helt ny verden af produkter, man mere eller mindre har brug for. Ofte bruger man meget tid på at tænke over alle de sjove, og i mange tilfælde nødvendige ting, man skal købe. En ting, som ingen småbarnsforældre slipper udenom, er alle ble-skiftene, der ligger foran én. Det er et faktum, at du i gennemsnit skifter mellem 4-10 bleer om dagen. I begyndelsen kan det endda blive flere end det! Desuden handler det ofte om flere år. Når barnet så småt begynder med smagsprøver og derefter rigtig mad, får afføringen en stærkere lugt. At få livet med vores små til at fungere så glat og enkelt som muligt er en prioritet for de fleste af os. Du vil derfor have brug for en blespand – men hvilken er den bedste blespand? Eller rettere sagt, hvilken spand vil fungere bedst for dig og din familie?

Vi lavede en test af blespande for at finde den bedste. Her fandt vi tre modeller, som vi gerne vil give dig tips om; Korbell Standard blespand, Ubbi blespand og Tommee Tippee Sangenic Twist & Click Blespand. Læs mere nedenfor for at få vores tanker om disse.

1. Vinderen og bedst i testen blev Korbell blespand

Fordele

 • Forhindrer lugt
 • Barnesikker
 • Miljøvenlig refill

Ulemper

 • En smule stor

Specifikationer

Mere om Korbell blespand

Korbell Standard blev bedst i test. Det er en blespand af høj kvalitet, der med sin tredobbelte forsegling garanterer minimal dårlig lugt – noget, der er en af de vigtigste faktorer, når vi leder efter en blespand, og en af grundene til at den blev kåret som den bedste blespand.

Korbell Standard er udstyret med en praktisk børnesikring, så du undgår ubehagelige overraskelser, hvis dit barn tilfældigvis kommer til den. Blespanden har et simpelt og smidigt refill-system, der også er biologisk nedbrydeligt, hvilket gør det til et miljøvenligt alternativ.

Den store pedal gør det nemt at bruge blespanden, og du behøver ikke at have frie hænder. Den tredobbelte forsegling med tryklås og gummitætning giver dig maksimal sikkerhed for, at al dårlig lugt forbliver i blespanden. Når ble-perioden er ovre, kan du nemt omdanne din Korbell Standard til en almindelig skraldespand.

2. På andenpladsen er Ubbi blespand

Fordele

 • Kan bruges som almindelig skraldespand senere
 • Elegant design
 • Mange forskellige farver
 • Kan bruge almindelige plastposer

Ulemper

 • Prisen

Specifikationer

Mere om Ubbi blespand

Det er ikke underligt, at Ubbi’s blespand er på vores liste over de bedste blespande. Ubbi er en blespand med en solid stålkonstruktion. Den er lavet af stål for at opnå maksimal luftkontrol. Blespanden har tætnende gummitætninger på indersiden af låget for at holde lugten inde i spanden. Ubbi har også en skydelås for en let og hurtig åbning, når det er tid til at smide den ubehagelige ble væk. Derudover har den efter vores mening det flotteste design og er derfor den æstetisk tiltalende blespand på markedet. At den produceres i mange forskellige farver synes vi er en stor fordel. Hvem har sagt, at affaldshåndtering skal være kedeligt? Oftest står blespanden i dit hjem i flere år. Så det skader ikke, at den er en elegant detalje i dit børneværelse.

Ubbi mangler en pedal, men har i stedet en innovativ skydelås øverst. Derudover behøver du ikke dyre refillposer, Ubbi kan bruges med hvilke som helst poser, hvilket er praktisk og økonomisk!

Da Ubbi er lavet af kraftig stål, er den lidt tungere, men også dyrere end andre blespande. Det, du som forbruger, bør overveje med denne model, er alle de penge, du vil spare på poser. I flere modeller har du brug for specielle poser, ofte næsten lige så dyre som selve blespanden. Du vil uden problemer kunne bruge din Ubbi blespand i mange år – både som blespand og som almindelig skraldespand.

3. På tredjepladsen blev Tommee Tippee Sangenic Twist & Click

Fordele

 • Forsegler hver ble
 • Mindre affald
 • Let at bruge

Ulemper

 • En smule kompliceret

Specifikationer

Mere om Tommee Tippee Sangenic Twist & Click

Tommee Tippee Sangenic Twist & Click Blespand fortjener helt sikkert at være med på listen over de bedste blespande på markedet. Her har du en klar favorit for de miljøbevidste. Twist & Click-systemet gør, at du aldrig bruger mere materiale end nødvendigt for at forsegle dine bleer, hvilket bidrager til mindre affald.

Hver ble indpakkes individuelt, hvilket reducerer risikoen for uønsket lugt. Blespanden er også udstyret med en automatisk trykknap, der presser bleerne ned i spanden, så du slipper for at gøre det selv – alt sammen for en ren og let håndtering. Låget åbnes nemt, og blespanden fylder lidt, hvilket gør den nem at placere.

Denne blespand har et design, der er både stilfuldt og diskret, hvilket gør den egnet til ethvert badeværelse og endda soveværelse. Takket være dens selvindpakning af bleerne er den meget nem og praktisk at bruge for dig som forælder.

Købsguide til at finde den bedste blespand

Som med alle indkøb til hjemmet er det vigtigt at overveje, hvilke behov det nye produkt skal opfylde, og hvad der er vigtigt for dig. Vejer funktionalitet eller udseende tungest, eller er det måske prisen, der skal afgøre det?

Uanset hvad der er øverst på din liste, kan det være godt at huske på, at det er vigtigt, at blespanden vil holde i lang tid. Den skal også føles let at bruge og kunne holde lugten inde.

Holdbarhed

En blespand bruges mange gange om dagen, så det er vigtigt, at den har en holdbar konstruktion, så du ikke behøver at købe en ny efter bare en måned. Der er mange andre udgifter, der opstår, når du får et barn, så køb en god produkt med det samme.

Med andre ord kan det være en god idé ikke at spare på kvaliteten, når det er tid til at vælge en blespand. Det er ikke kun vigtigt for din egen skyld, men det er også bedre for miljøet at lægge nogle ekstra kroner nu end at skulle købe flere senere.

Finn bedst i test blespand hos os på Testjagt.dk!
Finn bedst i test blespand hos os på Testjagt.dk!

Modvirker dårlig lugt

Hvem vil have, at badeværelset eller børneværelset lugter af gamle bleer? Sandsynligvis ingen af os, så det er vigtigt, at den spand, du vælger, effektivt indekapsler dårlig lugt. For sandheden er, at vi ikke vil bære hver eneste ble ud til skraldespanden med det samme.

Med andre ord er det vigtigt for hjemmets trivsel, at blespanden lever op til sit løfte om at forhindre dårlig lugt. Ellers mister den simpelthen sin funktion, og du kunne lige så godt vælge en almindelig papirkurv til at smide dine bleer i.

Let at bruge

Selvom udseendet på en blespand ikke er det vigtigste, er det en faktor, der er vigtig for mange, når det er tid til at vælge en. Du ønsker, at den skal passe ind i resten af indretningen. Men frem for alt skal den fungere i størrelse, så tænk over, hvordan og hvor den skal placeres, inden du vælger.

Hvis du køber en blespand, der ikke passer ind, hvor du havde tænkt dig, eller som åbnes på en måde, der får den til at støde imod noget andet og gør det besværligt at bruge, bliver du ikke tilfreds i sidste ende. Du vil sandsynligvis vælge at købe en ny blespand i stedet.

Almindelige spørgsmål om blespande

Hvad koster en blespand normalt?

Du kan finde en blespand fra 200 kroner, men husk, at hvis du vælger en model med sit eget påfyldningssystem, vil der være ekstra omkostninger for poserne.

Hvad koster refillposerne?

Prisen varierer afhængigt af den type blespand, du vælger, men forvent at betale mellem 200 og 400 kroner for en pakke med tre refillposer.

Hvor ofte skal jeg udskifte mine refillposer?

Hvor længe poserne holder, varierer meget afhængigt af blestørrelsen og hvor ofte du skifter, så vælg en model, der passer til dine forhold.

Hvor kan jeg købe en blespand?

Du kan finde blespande i alle velassorterede børnebutikker, både fysiske butikker og online, hvilket gør det nemt at finde den rette blespand, der passer til dig.

Referencer

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 29/08/2023 •  8 min

Anna Hector

Jeg hedder Anna og arbejder som anmelder og tester hos Testjakt, du kan kontakte mig på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test