Bedste Foundations Til Perfekt Hud (Bedst i Test 2024)

I denne artikel vil vi gennemgå, hvilke makeup foundation er bedst i test ifølge vores testpanel!

Foundation er basen i din makeup rutine, uden en god base er resten af ​​makeuppen sværere at få på plads på en flot og gavnlig måde. En rigtig god foundation skal naturligt udjævne din hudtone og mindske indtrykket af ujævnheder. Der findes forskellige typer af foundations, fra flydende til kompakte. Når det kommer til makeup, kan du skræddersy din rutine ud fra din hudtype. Det er vigtigt at tænke over, hvad du ønsker af din foundation, inden du træffer dit valg. Ønsker du et naturligt eller halvdækkende resultat? Har du måske problemer med ujævnheder og akne og har brug for et mere dækkende resultat? I dag findes der også foundations, der aktivt plejer huden og desuden indeholder SPF.

Vi har udvalgt fem flydende foundations i forskellige prisklasser og fra forskellige mærker. Ved hjælp af tests, brugeranmeldelser, interview med en erfaren hudterapeut og sammenligninger af indhold og egenskaber blev en vinder udvalgt. Vinderen i vores test var Sensai Flawless Satin SPF 20.

Når du skal vælge nuancen på din foundation, kan et benchmark være at vælge en nuance lysere end en, der er for mørk. Du kan hellere pudre farven med en solpudder/bronzing pudder for et mere naturligt resulta

1. Vinderen og bedst i testen blev foundation fra Sensai Flawless Satin Moisture foundation

Fordele

 • God dækning
 • Fugtgivende egenskaber
 • Lang holdbarhed

Ulemper

 • Prisen

Specifikationer

Mere om Sensai Flawless Satin Moisture foundation

Dette er en højtydende, behagelig foundation fra Sensai. Som silke lægger den sig som et perfekt dækkende slør over ansigtet. Det skaber en utrolig naturlig base, der stadig dækker både urenheder og ujævnheder i hudtonen. En flydende foundation, der sidder smukt på huden med tilstrækkelig dækning! Det bliver ikke meget bedre end dette, når det kommer til makeup base. Med dette som base vil resten af ​​din makeup sidde bedre, og du vil ikke opleve problemer, som du måske oplever med andre foundations. Det sætter sig for eksempel ikke i porerne, det bliver ikke kaget, det flager ikke og det skaber ikke overskydende olie i t-zonerne. Hvis du har problemer med t-zonen generelt, anbefaler vi, at du også bruger “løs pudder” fra samme mærke over din Sensai foundation. Så har du makeup, der bliver siddende hele dagen!

Sensai, (tidligere Kanebo) er et mærke med rødder i Japan. Kendt for sine højtydende hudplejeprodukter. Men kvalitet koster! Sensai er i det højere prissegment, når det kommer til skønhedsprodukter. Men du får hvad du betaler for!. Hvis det er noget, du skal bruge penge på, er det bare et godt udgangspunkt. Derudover er produktet meget tykt og holder derfor længe. Det er at foretrække at påføre det med en foundation børste. Selvfølgelig virker en beautyblender, en svamp eller selvfølgelig dine fingre også. For at få et så perfekt resultat som muligt, kørte vi panelet på en børste. (Som dette anbefales af Sensai) Den har en dejlig tekstur, der er nem at påføre jævnt over huden. Den er beriget med lysreflekterende egenskaber for at give en ekstra fin glans. Derudover har den SPF25 beskyttelse mod solen.

2. På andenpladsen er foundation fra Giorgio Armani Beauty Luminous Silk foundation

Fordele

 • Micro-fil™ teknologi
 • Let påført
 • 24 forskellige nuancer

Ulemper

 • Høj pris
 • Kan være velegnet med en primer under

Specifikationer

Mere om Giorgio Armani Beauty Luminous Silk foundation

Luminous Silk fra Giorgio Armani Beauty er en fremragende foundation, der fremhæver dit indre lys. og det lys din hud besidder. Dette er et af de bedste fundamenter på markedet, takket være det faktum, at det indeholder Armanis patenterede og meget eksklusive Micro-fil™ teknologi. Teknologien gør, at pigmenterne er flade og derfor nemme at arbejde med, hvilket giver et naturligt resultat.

Det er ikke usædvanligt at se BeautyLuminous Silk foundation i høje positioner i forskellige tests. Mange brugere sætter pris på, at den har en mellemdækkende glans, der kan bygges op efter dine ønsker. Påføring foretrækkes med en foundationbørste for de bedste resultater. Det er selvfølgelig også fint at bruge fingrene. Din hud forbliver frisk uden at se træt ud, mens du får en fremragende base for resten af ​​din makeup. Prisen er lidt høj, men det er samtidig en af ​​de absolut bedste foundations på markedet.

3. På tredjepladsen blev foundation fra Clarins Skin Illusion Spf 15 foundation

Fordele

 • God dækning
 • Anti-forureningskompleks
 • Indeholder økologiske blade

Ulemper

 • Ønsket endnu bedre dækning

Specifikationer

Mere om Clarins Skin Illusion Spf 15 foundation

Skin Illusion fra Clarins er en fantastisk slidstærk foundation, der giver en rigtig flot effekt og glans til din hud. Den indeholder nærende olier fra marietidsel, der nærer huden i stedet for at udtørre den. Dette er en meget behagelig, fugtgivende og, ved hjælp af Kalanchoe-Pinnata, en strålende foundation, der ikke er udtørrende og kløende.

Clarins er virkelig lykkedes med et fantastisk produkt, som er meget populært hos deres kunder. Skin Illusion udglatter huden på en uforlignelig måde. Vi og størstedelen af ​​brugeranmeldelser foretrækker dog at bruge en primer nedenunder for de bedste resultater. Det anbefales at bruge Clarings egen SOS primer. Du kan påføre den med fingrene eller med en foundation børste efter eget valg.

4. På fjerdepladsen er foundation fra By Terry Terrybly Densiliss Foundation

Fordele

 • Naturlig glød!
 • Anti-aging egenskaber

Ulemper

 • Særlig duft

Specifikationer

Mere om By Terry Terrybly Densiliss Foundation

Terrybly Densiliss fra By Terry er ikke kun en rigtig god foundation, men det er også en anti-rynke serum. Dette er hudpleje makeup, når det er allerbedst. Denne foundation hjælper med at forynge huden ved effektivt at reducere fine linjer, rynker og tabt fasthed i huden.

Dette er en af ​​de bedste foundations du finder på markedet i dag. Den er meget populær blandt kunder takket være dens naturlige opbyggelige dækning. Den korrigerer synligt de fleste ujævnheder i huden og huden føles fugtet. Det er desværre også sådan, at den har en lidt højere pris, hvilket vi synes er berettiget, da det er lidt af et “2 i 1” produkt. Hvis du har moden hud, er det endnu vigtigere at vælge den rigtige foundation til din hudtype. Du vil ikke risikere at købe en billig variant, der kun får dine rynker til at fremstå ved at folde. By Terry Terrybly Densiliss giver glans og en mat finish.

5. På femtepladsen er foundation fra Maybelline New York Superstay Active Wear foundation

Denna vara finns tvärr inte i lager hos våra partners för tillfället.

Fordele

 • Klæber ikke
 • Til alle hudtyper
 • 30 timers holdbarhed

Ulemper

 • Svært at vaske af

Specifikationer

Mere om Maybelline New York Superstay Active Wear foundation

Superstay Active wear fra Maybelline er en god og budgetvenlig foundation med lang holdbarhed. Det forventes at kunne vare op til hele 30 timer. Det giver fuld dækning og en mat finish. Dette er det mest dækkende fundament i vores test her på Testjakt. Den dækker virkelig alt fra bumser, pletter, akne, ujævnheder, mørke rande eller misfarvede områder. Vi følte dog, at denne skal bruges med en primer under. Ellers vil resultatet være let kage og give tørhed i huden. Påfør med en BB, børste, svamp eller fingre.

Superstay Active wear er populært, og det er almindeligt, at det bliver rost af forskellige bedst i test. Egenskaber, der gør den til en vinder, er for eksempel, at den er både vand- og svedafvisende. Den opfylder virkelig alle kravene til en foundation med høj holdbarhed. Det eneste negative vi i testpanelet med Superstay Active Wear fra Maybelline var, at det var lidt svært at vaske af. Trods to forsøg på rensning var der stadig noget foundation tilbage i ansigtet. Har du brug for en høj dækningsgrad eller leder efter et mere prisvenligt alternativ, er dette det helt rigtige fundament for dig!

Købsguide – Vælg den rigtige foundation

Der findes mange forskellige fundamenter, i mange forskellige prisklasser. Det vigtige er, at du tænker over din hudtype, hvor meget dækning du ønsker den skal være, og om du vil have fx SPF eller hudplejeingredienser.

Kvalitet, holdbarhed og resultater varierer enormt fra mærke til mærke. Det kan være svært at vide, hvilken man skal vælge, og derfor har vi lavet en funderingsvejledning. Hvis du vælger et af vores fem fundamenter i vores test, har du mere specifik information, der kan hjælpe dig med at træffe et skræddersyet valg.

God holdbarhed

Du vil ikke have, at din foundation klør eller revner i løbet af dagen og ødelægger din makeup. At opnå rigtig god og langtidsholdbar makeup handler sjældent om kun ét produkt. Derfor omtaler vi det ofte som “makeup-rutinen”. I en god make-up rutine bør du have en god base af rens, ansigtscreme og eventuelt serum eller olie. Dette skaber de bedste forudsætninger for, at dine resterende produkter kan levere, hvad producenterne og det købte produkt lovede. Inden en foundation med medium til højere dækkeevne (vi vil sige altid) anbefales det at bruge en primer. Med disse forudsætninger/forarbejde kan dit fundament nå sit fulde potentiale.

Finn bedst i test foundation hos os på Testjagt.dk!
Finn bedst i test foundation hos os på Testjagt.dk!

Hudfarve

At din hudtone og foundation passer sammen er en vigtig faktor. Du vil have makeup, der fremhæver din naturlige skønhed.

Vælger du den forkerte farve, kan det føre til, at huden får en let orange tone eller highlight i stedet for at skjule rødme og ujævnheder. Som vi nævnte tidligere, er et simpelt benchmark at vælge en tone lidt lysere end din egen hudtone frem for en, der er mørkere. At teste farver på halsen er som regel nemmere og giver et mere præcist tonevalg end når man tester på toppen af ​​hånden, hvilket mange desværre gør i dag. Et andet tip, hvis du ikke kan finde en tone, der føles passende, er at blande to forskellige toner for at finde dit eget perfekte “match”.

Hvornår skal du bruge en foundation?

En foundation skal kunne bruges hver dag. Alt efter hvilke egenskaber den har, kan du bruge den mere eller mindre dækkende. Se efter hvor stor dækning den variant du vælger er og eventuelle anbefalinger vedrørende muligheder for at opbygge dækningsgraden. En foundation er grundlaget for din makeup rutine. Man kan sige, at det er spartelmassen til din væg, du skal male. Man maler ikke direkte på væggen uden at glatte en glat og fin bund. Resterende dele af din makeup vil blive fremhævet på en meget mere fordelagtig måde, hvis du har en god base som fundament. Der er kæmpe forskel på et ansigt uden make-up og et ansigt, hvor basen er lagt med den rigtige foundation. Det er lidt som at stryge en tryllestav hen over din hud! Finder du den rigtige foundation til din hudtype, vil du sikkert være tro mod den i mange år.

Referencer

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 17/05/2023 •  11 min

Anna Hector

Jeg hedder Anna og arbejder som anmelder og tester hos Testjakt, du kan kontakte mig på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test