Bedste Kajalpenne Til Markerede Øjne (Bedst i Test 2024)

I denne artikel vil vi gennemgå, hvilken kajalpen, der er bedst i test ifølge vores testpanel!

I denne sammenligning af de tre bedste kajalpenne på markedet vil vi udforske og sammenligne disse tre bestsellere fra populære mærker. Ved at gennemgå faktorer som pigmentering, holdbarhed og brugervenlighed vil vi guide dig til at træffe et godt valg i jagten på den bedste kajalpen og hjælpe dig med at vælge den, der bedst supplerer din stil, krav og behov.

Øjnene siges at være sjælens spejl, og at påføre en flot kajal langs vippekanten eller i vandlinjen på øjet giver et mere intens og markeret udtryk. En god vandfast kajalpen er et must i enhver makeuppung!

1. Vinderen og bedst i testen blev kajalpennen fra IsaDora Intense Eyeliner 60

Fordele

 • Bliver siddende uden at smuldre hele dagen
 • Kan bruges både som klassisk kajal og i vandlinjen
 • Let at påføre, blød
 • Holder i en evighed
 • God pigmentering

Ulemper

 • Opleves lidt blød til at lave superskarpe linjer

Specifikationer

Mere om IsaDora Intense Eyeliner 60

IsaDora Intense Eyeliner er klart den bedste kajal, vi har testet! Den fortjener fuldt ud at blive udnævnt som testvinder og bedst i test kajalpen. Denne kajal leverer på alle områder med sin imponerende langvarige holdbarhed på op til 24 timer. Den vandfaste formel gør, at den bliver siddende sikkert hele dagen uden at smitte af. Den bløde og smidige tekstur muliggør en imponerende præcision, og dens intense farve giver øjnene en fantastisk indramning, så du nemt kan lege med din ønskede look med dens bløde konsistens.

Desuden fungerer den både som en præcisionseyeliner for skarpe linjer eller tonet for blødere konturer. En ekstra bonus er muligheden for at bruge den på vandlinjen for at give øjnene et ekstra intensivt udtryk. IsaDora Intense Eyeliner er klart en uundværlig favorit for dem, der søger kvalitet og en prisvenlig eyeliner.

2. På andenpladsen kommer kajalpennen fra MAC Cosmetics Colour Excess Gel Pencil

Fordele

 • Findes i flere forskellige nuancer
 • Let at anvende
 • Holder længe
 • Højpigmenteret

Ulemper

 • Lidt tyk, hvilket kan kræve en pensel for at skabe det perfekte look eller vinge

Specifikationer

Mere om kajalpennen fra MAC Cosmetics Colour Excess Gel Pencil

Leg med forskellige nuancer og festlige looks med denne populære højpigmenterede kajal fra MAC. Pigment Alchemy-teknologien garanterer en silkeblød og mættet pigmentering, der giver en højdefineret technicolor-kant til din øjenmakeup.

Pennen er vandfast og sidder som en sten i over 24 timer på øjenlågene og hele imponerende 12 timer på vandlinjen. Påføringen er en fornøjelse, og konsistensen er super dejlig at arbejde med, selv for dig, der ikke er vant til at påføre kajal. Line-Lock-teknologien sikrer, at resultatet er langvarigt uden at farven flyder ud. Denne kajalpen er absolut et must for dem, der ønsker en holdbar og kreativ øjenmakeup, der holder stilen i timevis.

Hvis du vil lave en skarp linje, kan vi anbefale, at du bruger en vinklet pensel for at opnå et perfekt resultat, da kajalen kan opleves lidt tyk for at få den helt skarp.

3. På tredjepladsen kommer kajalpennen fra Clinique High Impact Gel Tech Eyeliner Intense Black

Fordele

 • Testet af øjenlæger
 • Bliver siddende hele dagen
 • Dejlig gel-formel, der gør den super nem at påføre
 • Fungerer også på vandlinjen

Ulemper

 • Lidt højere pris

Specifikationer

Mere om Clinique High Impact Gel Tech Eyeliner Intense Black

Denne testvindende ultrapigmenterede gel-eyeliner overgår alle vores forventninger! Med sin silkebløde formel bliver det super nemt, selv for den mindre erfarne, at påføre denne kajalpen. Denne eyeliner giver en intens farve, der varer hele dagen, med 24 timers holdbarhed på øjenlågene og 12 timers holdbarhed på vandlinjen.

Denne kajal er et produkt, der ikke kun lover, men også leverer – den smuldrer ikke, smitter ikke af, og behøver hverken slides eller trykkes for at påføres. Andre fordele er, at den er vandfast, hvilket gør den ideel til langvarig brug, træning eller den uventede regnbyge på vej til arbejde.

Da den er testet af øjenlæger og også allergitestet, er den sikker på vandlinjen tættest på dit øje. Derfor anbefales den til personer med følsomme øjne og kontaktlinsebrugere. En fantastisk kajalpen, der lever op til sit løfte om holdbarhed og kvalitet.

Købsguide – Vælg den bedste kajalpen for dig

At købe en kajalpen kan være en relativt enkel proces, hvis du kender nogle grundlæggende faktorer. Her er nogle ting at overveje, når du vælger en kajalpen:

Ingredienser og allergier

Kontroller ingredienslisten for at undgå allergener eller ingredienser, du er følsom overfor. Mange kajalpenne er hypoallergeniske, men det er altid godt at dobbelttjekke, især hvis du ved, at du tidligere har været følsom overfor makeup omkring øjnene.

Finn bedst i test kajal hos os på Testjagt.dk!
Finn bedst i test kajal hos os på Testjagt.dk!

Formel og konsistens

Vælg en formel og pen, der passer til dine behov. Hvis du foretrækker en blød og cremet konsistens, skal du lede efter en kajalpen med denne type formel. Hvis du foretrækker en mere fast konsistens til præcis påføring, skal du lede efter det i stedet.

Generelt set kan det siges, at en fastere konsistens muliggør en skarpere linje, mens en mere cremet konsistens foretrækkes af dem, der ønsker at udtoning af linjen eller øjet. Det ene udelukker dog ikke det andet; du kan altid bruge en flydende eyeliner eller en vinklet børste for at skabe en skarpere linje.

Vandfast kajalpen eller ej?

Hvis du leder efter en kajalpen, der skal holde hele dagen og tåle vand og sved, skal du vælge en vandfast formel. Hvis du foretrækker nemmere fjernelse, kan du vælge en, der ikke er vandfast. I dag er der gode makeup-fjernere specielt til vandfaste produkter, så det bør ikke være afgørende i dit valg.

En vandfast kajalpen sidder normalt på plads længere tid og har mindre tendens til at smitte af og klaske, så vi anbefaler kraftigt, at du bruger netop en sådan.

Vælg den rigtige farve til din kajal

Vælg en farve, der passer til dine øjnes farve og din personlige stil. Kajalpenne fås i forskellige nuancer, herunder sort, brun, grå og andre mere festlige farverige alternativer.

Tips til dig, der oplever, at meget sort omkring øjnene giver et hårdt indtryk, er at prøve farven brun! For et blødere look, vælg en brun kajalpen og en brun mascara!

Pris

Prisen på kajalpenne varierer fra flere hundrede kroner til under hundrede kroner. Vores testvinder er en utrolig prisvenlig kajalpen, der også holder utrolig længe!

Sæt et budget og beslut, hvor mange penge du vil og kan bruge på netop en kajalpen.

Referencer

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 29/12/2023 •  7 min

Anna Hector

Jeg hedder Anna og arbejder som anmelder og tester hos Testjakt, du kan kontakte mig på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test