Bedste Neglelak Til Den Perfekte Manicure (Bedst i Test 2024)

I denne artikel vil vi gennemgå, hvilke neglelak der er bedst i test ifølge vores testpanel!

Neglelak er som små kunstværker på vores fingertipper, og at male neglene er en nem måde at tilføje farve og kreativitet til hverdagen. Historisk set går trenden med at male negle langt tilbage i tiden – fra det antikke Kina, hvor man brugte æggehvide, bivoks og blomsterblade for at skabe farverige lakker, til dagens moderne udvalg af glitrende nuancer, krom og andre effekter. I denne artikel tager vi et kig på nogle neglelak, som vi varmt kan anbefale. Disse mærker og produkter er bestsellere med mange tilfredse brugere.

Vælg mellem budget-neglelak til lidt mere luksuriøse neglelak, alt sammen for at sætte dit personlige præg på netop dine negle. Så hvis du er nysgerrig efter at pifte dine negle op eller bare leder efter nye trends, er du kommet til det rette sted! For lad os være ærlige, forsømte negle er noget, der virkelig påvirker det samlede indtryk og følelsen for mange af os. At tage sig af sine hænder er ikke så svært, lidt håndcreme, negleolie og malede negle gør underværker, og du kan endda gøre det derhjemme uden at det behøver koste en formue.

1. Vinderen og bedst i testen blev neglelakken fra OPI Infinite Shine

Fordele

 • Super let at male med penslen
 • Tørrer hurtigt, klæber ikke
 • Holder længe uden at chippe
 • Fantastiske farver

Ulemper

 • Højere prisniveau

Specifikationer

Mere om neglelakken fra OPI Infinite Shine

Neglelakken fra OPI Infinite Shine er både vores og mange neglesaloner førstevalg. Dette er en topklasse neglelak, og det mærkes straks, når du maler. Penslen er næsten umulig at fejle med, og konsistensen er tynd, men ikke løbende. Derudover tørrer den hurtigt, så du nemt kan male to lag og ikke behøver vente alt for længe med at komme tilbage til livet igen.

Farvemæssigt er udvalget helt utroligt, og ved nye sæsoner frigives ofte aktuelle sæsonbaserede nuancer, hvilket betyder, at der altid er en opdateret samling. At der desuden er 15 ml i flasken gør, at den holder længe. Der er faktisk intet negativt at sige om OPI neglelak, udover at den befinder sig i den lidt højere prisklasse.

2. På andenpladsen kommer neglelakken fra Essie

Fordele

 • Utrolig farveudvalg
 • Masser af muligheder for at skabe unikke designs med krom, glitter, mat finish
 • Vegansk
 • Let at male med, selv for den mindre erfarne

Ulemper

 • Det anbefales at bruge en overlak for at forbedre holdbarheden, hvilket Essie anbefaler

Specifikationer

Mere om neglelakken fra Essie

Essie neglelak er det perfekte valg for dig, der stiller høje krav til et bredt farveudvalg. Her tør vi påstå, at der er en farve for ALLE. Der er så utrolig mange farver at vælge imellem, at man næsten ikke kan forstå bredden. Derudover er der forskellige typer finish, såsom glitter, mat, glans osv.

For dig, der gerne vil lege med forskellige mønstre, applikationer, ser vi Essies udvalg og brede produktsortiment som vigtigt. Der er også masser af overlak og “gel-lak” at vælge imellem. Essie har i flere år været et topsælgende mærke inden for neglelak. Prismæssigt ligger produkterne lidt højere, men set i forhold til kvalitet vil vi absolut sige, at produkterne er rimeligt prissat. Vi har sammenlignet med billigere neglelak, og der er stor forskel både på holdbarhed og på, hvor hurtigt produkterne tørrer, og hvilket fejlfrit resultat du får. Essie passer til dig, der er villig til at lægge lidt flere penge på din neglelak for at få en højere kvalitet end ved budgetvarianter, men også et enormt stort udvalg.

3. På tredjepladsen kommer neglelakken fra IsaDora

Fordele

 • Hurtigtørrende neglelak
 • Børsten gør, at du kun behøver stryge neglen med ét penselstrøg (Du bør dog male to lag for at opnå et virkelig dækkende resultat)
 • Flere farver
 • Budgetfavoritter
 • Klassikere

Ulemper

 • En smule vandig konsistens, hvilket gør det lidt sværere at male med

Specifikationer

Mere om neglelakken fra IsaDora

Vores budgetfavorit fra IsaDora er en klassiker, som mange af os har haft på badeværelset under opvæksten. Selvom der i dag er mange konkurrenter på markedet, der overgår IsaDora både i kvalitet og farveudvalg, er dette stadig en meget god neglelak. Prismæssigt ligger det lavt, vær dog opmærksom på, at mængden af neglelak i deres emballage kun er 6 ml. Der er fordele ved at have en mindre mængde neglelak i flasken; du undgår risikoen for, at den tørrer ud, hvilket lidt større flasker har en tendens til at risikere.

At påføre IsaDoras neglelak er enkelt; børsten gør det muligt for dig hurtigt at trække over hele neglen med ét penselstrøg. Vi elsker farveudvalget og at flere favoritter vender tilbage år efter år. At prøve nye nuancer er også lettere, når prisen er lidt lavere. Brugere påpeger, at resultatet markant forbedres ved at bruge både baselak og overlak ved brug af IsaDoras neglelak.

Købsguide – Farver og udvalg

Neglelak findes i et væld af forskellige farver og finishes. Vælg en farve, der komplimenterer dit udseende, og overvej de aktuelle trends, hvis du ønsker at holde dig opdateret. En sjov detalje er at bruge en farve, der passer til sæsonen. Om foråret og sommeren har klare, lyse, pastelfarvede eller kraftigere nuancer af rød, rosa, orange osv. tendens til at være populære. Klassiske nuancer som rød og nude er altid sikre valg, og de fungerer året rundt. Om efteråret og vinteren foretrækker mange at bruge dybere røde nuancer, burgundy, teal, petroleum, brun eller andre mørkere toner. Du kan også bruge din lak til at udtrykke din egen stil eller matche en specifik påklædning.

Finn bedst i test neglelak hos os på Testjagt.dk!
Finn bedst i test neglelak hos os på Testjagt.dk!


Neglelak og negleolie

Kvalitetsneglelak bør ikke kun tilbyde farve, men også hjælpe med at beskytte dine negle. Nogle lakker indeholder ingredienser, der styrker og beskytter neglene mod skader. Sørg også for at bruge en god underlak og overlak for at maksimere holdbarheden og minimere risikoen for afskalning.

En god negleolie plejer også dine neglebånd, hvilket får dine hænder og negle til at se friskere og mere velplejede ud. Tørre og sprukne neglebånd er både smertefulde og upassende, så negleolien er en fantastisk investering til din manicure.

Tørringstid og påføring

Hurtigtørrende neglelak er ideelle for at spare tid og undgå klatter eller ujævnheder ved at støde på noget under tørringsprocessen. Påføringsprocessen påvirker også resultatet. Sørg for, at penslen er let at håndtere, og at formularen giver en jævn dækning uden klumper eller bobler. En fordel er at male neglene indendørs; et meget varmt klima eller en varm sommerdag kan få neglelakken til let at boble, og flasken tåler heller ikke godt høj varme.

Ingredienser og indhold

Neglelak består normalt af en kombination af farvepigmenter, opløsningsmidler og bindemidler. Når du vælger neglelak, er det vigtigt at være opmærksom på dets sammensætning. Vælg lak, der er fri for skadelige kemikalier som formaldehyd, toluen og dibutylftalat for at undgå potentielle sundhedsrisici og allergiske reaktioner.

Sikkerhed

Vær forsigtig med at undgå at indånde dampe fra neglelak og brug lak i velventilerede områder. Opbevar også neglelak utilgængeligt for børn og undgå at påføre det på beskadiget eller inficeret neglevæv. Sikkerhed er lige så vigtig som æstetik, når det kommer til neglelak.

Referencer

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 01/03/2024 •  7 min

Anna Hector

Jeg hedder Anna og arbejder som anmelder og tester hos Testjakt, du kan kontakte mig på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test