Bedste Shampoo Til Krøllet Hår (Bedst i Test 2024)

I denne artikel vil vi gennemgå, hvilken shampoo til krøllet hår er bedst i test ifølge vores testpanel!

Shampoo er et produkt, der primært er til at rense dit hår for fedt og snavs. Men en god shampoo kan så meget mere i disse dage! Det kan gøre en forskel for, hvordan dit hår føles efter farvebehandlinger og andre kemiske behandlinger og også sikre, at det bevarer sin naturlige styrke, glans og liv.

I dag findes der flere shampoo med aktive ingredienser, der beskytter mod solens UV-stråler, frie radikaler og desuden fungerer som varmebeskyttelse ved brug af stylingværktøjer. Der findes mange forskellige typer shampoo, der er tilpasset din hårtype. Fugtgivende, volumengivende, beskadiget/kemisk behandlet hår, farvebehandlet hår mv. Men i denne sammenligning vil vi fokusere på shampoo til krøllet hår! Gode ​​produkter er essentielle, når det kommer til pleje af krøllet hår.

Uden masser af fugt og det rigtige produkt til krøllet hår kan dine fine krøller, bølger eller selvfølgelig ligne en tør risbusk. Ingen look nogen af ​​os stræber efter?

Det bedste hårprodukt til krøllet hår er ifølge vores sammenligning: Maria Nila Coils & Curls

Glem ikke at klippe dit krøllede hår jævnligt og måske endda investere i en rigtig god hårolie til krøllet hår!

1. Vinderen og bedst i testen blev shampooen fra Maria Nila Coils & Curls

Fordele

  • Shampoo og balsam i ét!
  • Giver definition og intensiv fugt til krøllerne
  • Indeholder proteiner
  • Vegansk og produceret i Sverige
  • Sulfat- og parabenfri
  • Vælg mellem 3 forskellige størrelser

Ulemper

  • Ny i sortimentet, der er ikke mange anmeldelser

Specifikationer

Mere om Maria Nila Coils & Curls

Maria Nila Coils and Curls Co-Wash er virkelig en omsorgsfuld kærlighedserklæring til krøllet hår. Med sin evne til at opløse snavs, give fantastiske mængder fugt og samtidig pleje håret i dybden, er det blevet en uundværlig del af mange menneskers hårplejerutine. Vi elsker også, at den er miljøvenlig med sin CO2-kompenserede emballage og indhold, der er både vegansk og fri for både sulfater og parabener. Så hvis du har krøllet hår og leder efter et produkt, der plejer det bedst muligt, så prøv Maria Nilas shampoo til krøllet hår. Dine krøller vil takke dig for det!

En stor fordel, som mange mennesker med krøllet hår sætter pris på, er, at du ikke skal bruge balsam efter rengøring. Maria Nila Coils & Curls lukker hårets skæl og efterlader håret blødt og medgørligt. Det sparer tid i din hårplejerutine og giver et færdigt resultat umiddelbart efter skylning. Vil du pleje dit hår lidt ekstra, kan du selvfølgelig, hvis det er nødvendigt, afslutte med en hårmaske eller hårindpakning!

En anden stor fordel ved denne shampoo til krøllet hår fra Maria Nila er det brede udvalg shampooen findes i, 100 ml, 350 ml eller 1000 ml pumpeflaske, dit valg!

Er du kræsen og ønsker en shampoo af høj kvalitet, der vil give dit krøllede hår masser af fugt og næring? Så er denne shampoo bedst i test til krøllet hår!

2. På andenpladsen er shampooen fra Kérastase Curl Manifesto Bain Hydratation Douceur Shampoo

Fordele

  • Til dig med krøllet hår
  • Giver glans og blødhed til håret uden at tynge det ned
  • Glade brugere!
  • Dejlig duft
  • Krøllerne bliver mærkbart mere definerede

Ulemper

  • Ikke for dem, der leder efter en duftfri shampoo

Specifikationer

Mere om Kérastase Curl Manifesto Bain Hydratation Douceur Shampoo

Kérastase curl manifesto er en ægte perle, nogle gange populær hårshampoo til krøllet hår. Denne shampoo er beriget med eksklusiv manuka honning og ceramid, hvilket gør den perfekt til alle typer krøllet hår.

Allerede ved første brug mærker du den blide renseeffekt. Shampooen fjerner skånsomt urenheder, forurening og produktrester, samtidig med at den bevarer de naturlige olier i dit hår. Resultatet er rent og friskt hår uden at miste den vigtige fugt, som dine krøller har så hårdt brug for.

Du er velkommen til at vaske dit hår to gange, den første shampoo vasker stylingprodukter og snavs væk og den anden shampoo renser håret og hovedbunden i dybden. Dette er en metode som alle bør bruge ved shampoo, den renser dit hår ordentligt og får dit hår til at holde sig rent længere.

Kérastase Moisture Lock er den perfekte shampoo til at give dine krøller den fugt, de har brug for, uden at tynge dem ned. Oplev enestående renhed og et bæredygtigt resultat. Giv dit krøllede hår en luksuriøs behandling med denne fantastiske shampoo og opdag, hvad den kan gøre for dine krøller. Brugeranmeldelser er begejstrede for denne shampoo, og flere andre krøllede søstre roser, hvordan de gik fra trætte skæl til dejlige hoppende proptrækkere. Den største fordel er klart den dejlige duft i kombination med det luftige resultat, der slet ikke føles tungt, blot fugtet og blødt.

3. På tredjepladsen blev Goldwell Dualsenses Curls & Waves

Fordele

  • Tynger ikke håret ned
  • Velegnet til alle typer krøllet hår, fra permanentet hår til naturlige krøller
  • Skånsom mod farvet hår
  • Fås i både 250 ml og 1000 ml pumpeflaske

Ulemper

  • Indeholder sulfater og silikoner, som nogle gerne vil undgå

Specifikationer

Mere om Goldwell Dualsenses Curls & Waves

Denne shampoo er en sand redningsmand for alle, der ønsker at fremhæve deres naturlige bølger, krøller eller permanentet hår. Med en perfekt kombination af microPROtec-kompleks og mælkeprotein plejer den dit hår på en måde, der giver fantastiske resultater og sunde krøller.

Fra den allerførste brug giver shampooen øjeblikkelig hydrering og definition til dit hår. Du vil bemærke, hvordan dit hår får nyt liv, og hvordan dine krøller føles og føles mere definerede. Sig farvel til krus og krus, denne shampoo giver opspring og elasticitet, der får dit hår til at føles vægtløst og med en dejlig bedøvelse!

En anden stor egenskab ved denne shampoo er dens unikke FadeStopFormula. Goldwell shampoo til krøllet hår er skånsom og perfekt til dig med farvet hår, som ellers oplever, at farven gradvist falmer ved hver shampooing. Så uanset om du har en naturlig hårfarve, eller du har farvet dit hår, kan du være sikker på, at shampooen vil pleje og bevare farvens intensitet.

Det er svært ikke at blive imponeret af denne shampoo, i både anmeldelser og test har den ofte meget ros og tilfredse brugere. Goldwell Curls and Waves plejer dit krøllede hår på en unik og effektiv måde. Med sin evne til at tilføre fugt, give definition til krøllet hår og arbejde på farvebevaring, er det et uundværligt hårprodukt for alle, der ønsker smukt og velplejet hår.

4. På fjerdepladsen blev Hairlust Curl Crush Shampoo

Fordele

  • Low-poo shampoo fungerer fantastisk til dem, der ønsker at bruge curly-girl metoden
  • Indeholder ikke sulfater, udtørrende alkoholer, silikoner, mineralolier eller parabener
  • Velegnet til alle typer krøllet hår, fra permanentet hår til naturlige krøller
  • Skånsom mod farvet hår
  • Få definerede krøller i stedet for en tør grat

Ulemper

  • Balsam kan også være nødvendig for de bedste resultater! Hairlust Curl Crush Conditioner kan bruges i stedet for shampoo i balsammetoden

Specifikationer

Mere om Hairlust Curl Crush Shampoo

Oplev velvære og definerede krøller med Curl Crush™ Shampoo! Denne såkaldte “low-poo shampoo” er en sand redningsmand til krøllet hår, skabt til at give liv og glans til dine krøller uden at gå på kompromis med dit hårs sundhed.

Med ingredienser som veganske mikroproteiner, bambusekstrakt og den fugtberigende aquaxyl™, leverer denne shampoo en genopbygning af dit hår fra bunden, samtidig med at den er fyldt med fugt til tørre og krusede lokker. En shampoo med lavt afføring skummer normalt mindre, da den ikke har sulfater, og den er desuden skånsommere end en shampoo med sulfater. Det du skal være opmærksom på er, at der kan gå et par vaske før dit hår er helt “renset” for olier, sulfater og alkohol fra tidligere shampoo og stylingprodukter. Du skal derfor give den et par vaske før du kan vurdere resultaterne og hvordan shampooen virker på netop dit hår.

Det unikke ved Hairlust shampoo til krøllet hår er dens blide og sulfatfrie sammensætning, der plejer dine krøller på bedste vis. Med aloe vera og døde havsaltekstrakter giver den en skånsom scrub, der fjerner håret for overskydende olier og snavs, samtidig med at den bevarer dens naturlige balance. Glycerin og aquaxyl™ dykker ned for at give trætte krøller den fugt, de så desperat har brug for, uden at tynge dem ned.

En imponerende alliance af Protectagen™, bambusekstrakt og acai frugtekstrakt styrker og beskytter håret mod de ydre elementer og understøtter en sund hårvækst. Ved at bruge Hairlust Curl Crush shampoo eller balsam kan du prøve den populære “Curly Girl” metode, den såkaldte balsammetode. Den mest skånsomme måde at pleje dine krøller på!

Købsguide – Vælg den rigtige shampoo til dine krøller

Krøllet hår kan være både smukt og unikt, men det kan også være udfordrende at vedligeholde og style ordentligt. At holde krøller levende, definerede og fri for krus kræver specielt skræddersyede hårplejeprodukter, og shampoo er en af ​​de vigtigste dele af din hårplejekur. Men med så mange muligheder på markedet kan det være svært at finde en rigtig god shampoo, det kræver både tid og tålmodighed.

Vil du undgå sulfater og parabener?

Når det kommer til at vælge den rigtige shampoo til krøllet hår, er der et par vigtige punkter at huske på. For det første anbefaler næsten alle frisører, at du med krøllet hår bør undgå produkter, der indeholder sulfater og parabener, da disse stoffer kan tørre ud og skade dit krøllede hår. I stedet skal du kigge efter shampoo, der er fri for disse ingredienser og i stedet kigge efter hårprodukter, der indeholder naturlige og fugtgivende stoffer.

Tilførsel af fugt er afgørende, når det kommer til krøllet hår, uden fugt bliver krøllerne uoverskuelige og efterlader håret kruset og uoverskueligt.

Finn bedst i test shampoo til krøllet hår  hos os på Testjagt.dk!
Finn bedst i test shampoo til krøllet hår hos os på Testjagt.dk!

Fugt, fugt og mere fugt til krøller

Som vi har nævnt flere gange i denne artikel, er det vigtigt, at shampooen er fugtgivende og ikke for tung, da krøllet hår har en tendens til at være tørt og har brug for ekstra fugt for at forblive sundt og elastisk. Du bør også kigge efter shampoo, der hjælper med at definere og vedligeholde krøller, samtidig med at de reducerer krus og beskytter mod virkningerne af fugt.

En tung shampoo uden den rette balance vil give fugt til dine krøller, men hårets bedøvelse og fylde vil blive mærkbart dæmpet. Af denne grund har vi fravalgt shampoo til krøllet hår i denne sammenligning, hvor anmeldelser eller testresultater vidnede om et for “tungt” slutresultat.

Vi kan dog ikke garantere dig det resultat du leder efter, men det er ligesom med mange andre produkter indenfor skønhed og sundhed, du skal selv teste produktet på dit krøllede hår for at se hvordan netop dine hår reagerer. Men det er en stor fordel at købe produkter med gode anmeldelser, da sandsynligheden ofte er større for, at du bliver tilfreds. Populære produkter er ofte populære af en grund!

Hvornår skal du bruge din shampoo?

Du bør bruge en shampoo 1-3 gange om ugen eller efter behov. Træner du ofte eller udfører andre former for aktiviteter eller erhverv, hvor du bliver svedig eller snavset, kan det selvfølgelig være nødvendigt oftere end som så. Ved at bruge en god shampoo til dit krøllede hår kan du dybderense dit hår og hovedbund. Jo oftere du vasker dit hår, jo mere stiger din talgproduktion også. Det bliver simpelthen en ond cirkel, der betyder, at dit hår bliver hurtigere fedtet. Til gavn for dit hår, prøv at vænne dig til at vaske det sjældnere.

Referencer

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 07/08/2023 •  12 min

Anna Hector

Jeg hedder Anna og arbejder som anmelder og tester hos Testjakt, du kan kontakte mig på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test