BØRN & FAMILIE

Bedste Graviditetspude [Topp 5 2021] Vi Sammenligner De Mest Populære Produkter!

Vi kigger nærmere på graviditetspude bedst i test. Puden er udformet som et stort ‘U’, der med sit funktionelle design formår at give den gravide støtte og aflastning for mave, ryg og bækken.

En graviditetspudes aller fornemmeste opgave er, at den skal yde optimal støtte og komfort for den gravide kvindes krop. Derfor er design og materiale på en graviditetspude altafgørende, når den rette skal udvælges.

Find den bedste graviditetspude på markedet

1. Bedste graviditetspude Medela Gravidetspuden

Gravidetspuden fra Medela giver den helt rette støtte og komfort til den gravide kvinde. Denne graviditetspude er udformet som et stort ‘U, og fyldematerialet er støjsvage EPS-mikroperler, der ikke larmer, når puden flyttes. Betrækket er aftageligt og i 100% bomuld, der kan vaskes.

Medelas graviditetspude er specielt udviklet til at give støtte og komfort til den gravide kvindes krop. Den er designet i et kropsnært design, som kan tilpasses efter behov hos den enkelte. Puden kan også bruges til ammepude.

Fordele

 • Kropsnært design
 • Vaskbart betræk

Ulemper

 • Betræk kan ikke udskiftes

Last updated: 2022-09-18 04:43:50

Mål: 170 x 32 cm. Materiale på betræk: 100% bomuld som er aftageligt og vaskbart. Det er endvidere åndbare og holdbare naturfibre, som tillige er allergivenlige. Fyld: EPS-mikroperler.

2. Graviditetspude fra Filibabba, god til prisen

Er man på udkig efter den bedste graviditetspude til prisen, er puden fra Filibabba et godt bud. Filibabbas pude kan det, den skal; støtte og give komfort. Dog er den ikke så stor, så den kan primært bruges til amning.

I en graviditetspude test ville Filibabbas sagtens kunne vinde. Prisen ligger i den lave ende, uden der er gået på kompromis med kvalitet og funktionalitet. Puden er dog ikke så stor, og den kan derfor primært bruges til ammepude.

Fordele

 • Kompakt design
 • Budgetsikker pris

Ulemper

 • Knap så meget støtte
Vi kunne desværre ikke finde nogen priser lige nu.

Filibabbas graviditetspude er fremstillet i 100% økologisk bomuld. Designet er yderst kompakt, og den fylder derfor ikke meget i landskabet. Betrækket kan lynes af, så det kan rengøres og vaskes efter behov.

3. Carena – Bedst til prisen

Carenas Tjockö graviditetspude giver rigtig fin støtte under amning, idet den er formet som et ‘U’ og kan tilpasses både mor og barn, Den giver også fin støtte på anden vis, og med sit vaskbare betræk, er den nem at rengøre, såfremt der bliver behov.

Denne graviditetspude er et fund til sin pris. Uden at gå på kompromis med hverken design eller kvalitet, får man her en rigtig god pude, der i et tidsløst design også kan bruges, når man er færdig med graviditet og amning.

Fordele

 • God til prisen
 • Vaskbart betræk

Ulemper

 • Den lille størrelse yder ikke komfort og støtte til hele kroppen
Vi kunne desværre ikke finde nogen priser lige nu.

Længde: 100 cm. Bredde: 70 cm. Højde: 23 cm. Betrækket er vaskbart, og det er fremstillet af 100% økologisk bomuld, og det indvendige fyld er 100% skum.

4. Kvalitetsbevidst graviditetspude fra bbhugme

Den flotte graviditetspude fra firmaet bbhugme er i en liga for sig, når det kommer til graviditets- og ammepuder. Udført i lækker 100% øko-tex bomuld og et smart og funktionelt design, er der virkelig tale om en pude, der er udover det sædvanlige.

Den flotte og funktionelle graviditetspude fra bbhugme kommer i et lækkert og legelystent design, som yder masser af støtte og komfort til den gravide kvindes krop. Derudover udgør puden også et glimrende redskab til sanseleg og sjov, når barnet er blevet større.

Fordele

 • Lækkert materiale
 • Funktionelt design

Ulemper

 • Upraktisk design af betræk

Last updated: 2022-09-18 04:43:52

Graviditetspuden fra bbhugme kommer i et lækkert materiale i øko-tex, som er helt fri for skadelige stoffer. Pudens design gør, at der ydes sublim støtte til den gravides krop.

5. Strikket pude fra Sebra, en god kombi-løsning

Denne søde pude fra Sebra er udført i det velkendte ‘U’-design, som gør sig passende for enhver pude til formålet. Derudover forestiller puden en krokodille, hvilket gør den egnet til både graviditetspude samt til leg, når barnet er blevet ældre.

Med sit bløde betræk i strikket materiale og det funktionelle design, opfylder Sebras graviditetspude alle de ting, en sådan pude skal kunne. Med Sebras pude får man en holdbar pude, der også er god til leg længe efter graviditeten.

Fordele

 • Sjovt design
 • Skønt materiale

Ulemper

 • Ligner mest legetøj

Last updated: 2022-09-18 04:43:53

Puden er en af de helt lange modeller, ja faktisk er den hele 3 meter og 40 cm lang. Betrækket er både aftageligt og vaskbart ved 30 grader, så skulle der komme pletter på, kan det tages af og vaskes i vaskemaskinen.

Købsguide – Vælg den rigtige graviditetspude


For at hjælpe dig med at finde de bedste graviditetspuder er der et par ting, du skal overveje. Det vigtigste ved en graviditetspude er, at den skal være behagelig og formbar, så du kan tilpasse den til dine behov og dermed få den bedste støtte og lindring.

Det er også vigtigt at tænke over, hvad dine specifikke behov er, og hvad dine problemområder er. Nogle mennesker har måske et større behov for, at den skal være ergonomisk og komfortabel. Mens andre måske bare har brug for støtte mellem knæene, f.eks. Så start altid med dig selv.

Den skal være behagelig og formbar

Som gravid kvinde har du brug for aflastning og støtte for at kunne hvile godt om natten og om dagen, så det er vigtigt, at den graviditetspude, du vælger, er nem at tilpasse til dig og dine behov, så du kan sove så behageligt som muligt.

Derfor er det godt, hvis puden kan formes efter din krop, så du nemmere kan tilpasse den til dig. Det gør også puden mere behagelig, hvilket igen resulterer i en bedre søvn med færre smerter.

Den skal være alsidig

Jo flere anvendelsesmuligheder en graviditetspude har, jo bedre er den, da du får mere for pengene. Det er ikke kun billigere, men det hjælper dig også med at undgå at have for mange forskellige produkter derhjemme, som bare fylder for meget.

Så hvis du kan bruge en pude til mange forskellige formål, sparer du ikke kun penge, men også plads. Det er også godt for miljøet, fordi du genbruger det samme produkt til flere forskellige områder i stedet for at købe nyt.

Det skal være miljøvenligt

I dag er det vigtigere end nogensinde før at tænke bæredygtighed og være så miljøvenlig som muligt på et personligt plan. Derfor bør du også overveje, hvor miljøvenlig den graviditetspude, du vælger, er. På denne måde bidrager du til en bæredygtig udvikling.

Det er også vigtigt, fordi nogle materialer har en negativ indvirkning på naturen allerede under produktionen eller senere, når du smider produktet væk. Så hvis du vælger en graviditetspude fremstillet af et miljøvenligt materiale, vil påvirkningen af miljøet samlet set være mindre.

Hvornår skal du bruge en graviditetspude?

En graviditetspude er nyttig for gravide kvinder til at aflaste og støtte dig, når du ligger eller sidder ned. At være gravid er en belastning for dine muskler og led. Derfor kan du også have brug for støtte i form af en ammepude lige efter fødslen.

Du er trods alt stadig skrøbelig og har brug for ekstra støtte. Så kan du som sagt bruge en gravid pude som en ammepude i stedet for. En graviditetspude kan derfor bruges til både gravide og ammende kvinder. Det kan også bruges som en forebyggende foranstaltning.