Bedste Barnevognsrocker/Babyrocker (Bedst i Test 2024)

I denne artikel vil vi gennemgå, hvilken barnevognsrockere/babyrockere til din barnevogn er bedst i test ifølge vores testpanel!

Søvn er en af ​​de vigtigste faktorer for et barns trivsel og udvikling, og forældre bestræber sig altid på at skabe de bedst mulige søvntider. I søgen efter effektive måder at hjælpe babyer med at falde i søvn og holde dem tilfredse på, er babyrockere til klapvogne, også kendt som klapvognsrockere, blevet en stadig mere populær løsning.

Dette innovative tilbehør tilbyder en sikker og komfortabel vugge, der efterligner bevægelserne af en forældres arme eller forældrenes vuggende klapvogn. Denne rytmiske gyngen giver en sikker og behagelig måde for børn at slappe af og falde i søvn sikkert. Mange brugere oplever også, at børnene sover både længere og bedre, når de bruger babyrockeren. Flere beskriver babyrockeren som “det bedste, vi købte til spædbarnsperioden”. I denne artikel udforsker vi fordelene ved babyrockere til klapvogne, og hvordan de kan forbedre restitutionen for både forældre og babyer!

1. Vinderen og bedst i testen blev baby rocker fra Sleepytroll Baby Rocker

Fordele

 • Kan tåle regn
 • Genopladeligt batteri med 8 timers batterilevetid
 • Sensor, der registrerer bevægelse og lyd, starter automatisk Sleepytroll
 • Kan også bruges på tremmesengen (i så fald købes der dog sengefødder og en adapter fra sleeptroll).
 • Fantastisk anmeldelse, der vidner om det “bedste køb til barnet”

Ulemper

 • Efter 30 minutter slukker babyvippen automatisk og skal derefter tændes igen

Specifikationer

Mere om Sleepytroll Baby Rocker

Denne bærbare klapvognsrocker tager din babys lur til et helt nyt niveau, selv når klapvognen er holdt op med at rulle. Med nem montering af babyvippen på klapvognens håndtag, kan du nu give dit barn den beroligende og rytmiske gyngen, som mange børn har brug for for at falde i søvn og derefter sove videre. Vyngen efterligner følelsen af ​​at være ude at køre vognen eller vugge den.

Når gåturen er slut, behøver du ikke længere bekymre dig om, at dit barn vågner. Sleepytroll Baby Rocker holder gyngen i live, selv når du stopper. Så uanset om du holder en pause, bor hos venner eller skal spise på en restaurant, beskrives Sleepytroll babyrockeren af ​​mange brugere som en livredder!

Denne fantastiske klapvognsrocker er designet til at blive brugt både indendørs og udendørs, og den er endda holdbar nok til at modstå regnen. Med justeringsknapperne kan du tilpasse bevægelserne præcis til dit barns behov. Derudover er Sleepytroll Baby Rocker udstyret med praktiske lyd- og bevægelsessensorer, der automatisk aktiverer gyngen, som hjælper dit barn til at fortsætte med at sove sødt, hvis det vågner eller begynder at bevæge sig. Det betyder, at du ikke skal sidde som en høg og se på, men i stedet kan nyde en kop kaffe.

Sleepytroll babyrockere har et indbygget batteri, der er genopladeligt og har en imponerende lang batterilevetid på hele 8 timers brug, før de skal genoplades. Og med en vuggetid på 30 minutter kan du være sikker på, at din baby får den søvn, den skal bruge for at vågne udhvilet og vågen.

For en endnu mere alsidig brug kan du supplere med Sleepytroll sengeadapter og Sleepytroll Rocker sengefødder. På den måde kan du bruge vuggen på en tremmeseng og skabe et roligt og afslappende sovested for dit barn, uanset hvor du befinder dig.

Det eneste negative vi fandt ved sleepytroll babyrockeren er, at den automatisk slukker efter 30 minutter og derefter skal skubbes på igen!

2. På andenpladsen er baby rocker fra Rockit, Portabel Barnvognsvugger

Denna vara finns tvärr inte i lager hos våra partners för tillfället.

Fordele

 • Kan bruges indendørs og udendørs, tåler regn
 • Justerbar styrke af gyngen
 • Populært produkt til en god pris

Ulemper

 • Batterierne løber ret hurtigt op og er genopladelige

Specifikationer

Mere om Rockit, Portabel Barnvognsvugger

Fang øjeblikke af fred og ro med Rockit bærbare babyrocker, den prisvindende klapvognsrocker, der tager din babys søvn til et helt nyt niveau. Denne transportable ekstra arm er nem at fastgøre til barnevognens håndtag med den medfølgende fastgørelsesanordning og skaber en rolig og rytmisk gyngen ligesom når du selv kører barnevognen.

Rockit er ikke begrænset til kun udendørs brug, den er designet til at være alsidig og fungere lige så godt indendørs som udendørs. Og bekymre dig ikke om de uventede regnskyl – Rockit er designet til at modstå elementerne og holde din klapvogn beskyttet. Den rytmiske gyngen fortsætter med at skabe et fredfyldt miljø for din lille.

Med Rockit kan du nemt justere vippehastigheden efter dit barns behov. I løbet af en session vugger den klapvognen i op til 30 minutter ad gangen, hvilket giver din baby en længere periode med rolig søvn. Det indbyggede batteri hævdes at holde op til 60 timer, afhængigt af batterikvalitet og valgt vuggehastighed. Brugerne vidner dog om, at den “spiser batteri”. Så det kan være en god idé at have nogle ekstra batterier derhjemme! Du kan også selv justere hastigheden på vippen ved blot at dreje på hjulet, der bekvemt er placeret på undersiden af ​​vippen.

Med Rockits enkle fastgørelse, justerbare hastighed og lange batterilevetid kan du skabe en gyngende oase for dit barn, uanset om du er på en afslappende gåtur, eller du bare vil have dit barn til at få den bedst mulige søvn! En investering i de tidlige barndomsår, som klart er værd at prøve. Anmeldelserne taler meget, og populariteten af ​​babyrocker/klapvognsgyngen er på et rekordhøjt niveau, vi forstår hvorfor!

3. På tredjepladsen blev ZAZU Babytrøster Bærbar

Fordele

 • Babyalarm med hvid støj, beroligende musik og hjerteslag
 • Aktiveret, når du græder
 • Perfekt til at tage med overalt, lille og fleksibel
 • 20 minutters timer

Ulemper

 • Ingen vippefunktion til vognen

Specifikationer

Mere om ZAZU Babytrøster Bærbar

Skab en gyngende og fredelig atmosfære for din baby med Baby Vyssaren fra ZAZU. Denne fantastiske baby vuggevise tilbyder ikke mindre end seks forskellige beroligende lydmuligheder for at hjælpe din lille engel til at slappe af og falde sødt i søvn. Uanset om du vælger summende lyde, rolig musik eller hjerteslag, kan du skræddersy den perfekte lydoplevelse, der virker til at få din baby til at sove eller falde til ro.

Med en smart timerfunktion behøver du ikke bekymre dig om, at babyalarmen er tændt unødigt. Efter 20 minutter slukker den automatisk, noget som brugerne oplever både positivt og negativt, men klart noget at huske på.

En af de mest værdsatte funktioner er grædeaktiveringen. Så snart din baby begynder at græde, aktiveres babysummeren og begynder straks at berolige og trøste. Der er for eksempel en lyd, der skal afspejle moderens blodgennemstrømning i livmoderen, såkaldt anderledes hvid støj. Denne gennemprøvede lyd er blevet brugt af forældre til at hjælpe babyer med at holde op med at græde og skaber et trygt og velkendt miljø for din baby.

Babyalarmen er perfekt til at hænge på både barnevognen og tremmesengen. Uanset om du er ude at gå en hyggelig gåtur eller hjemme for at hvile dig, kan du nemt og bekvemt tage babyalarmen med overalt. Giv din baby den bedst mulige søvnoplevelse ved at skabe et roligt og fredeligt sted ved hjælp af dette alsidige produkt. Med seks forskellige lydmuligheder, grædeaktivering og timerfunktionen er det nemt at tilpasse babyalarmen til dit barns behov og ønsker.

Købeguide – Vælg den rigtige babyrocker til dit barns søvn

En babyrocker kan hjælpe med at berolige og vugge din baby i søvn. Bevægelserne ligner dem, en baby oplever, når den bliver vugget i dine arme, hvilket kan virke meget beroligende og hjælpe barnet med at falde hurtigere i søvn og sove længere.

Vælg en model i vores sammenligning og oplev forskellen i dit barns sovetimer! Flere af de brugeranmeldelser, vi læser igennem, vidner om, at sovetimerne ikke kun er blevet længere, men også at deres babyer føler, de sover bedre.

Få mere tid til søskende

Et lille barn kræver meget tid og opmærksomhed, og det er ikke altid nemt at give søskende den tid, man kunne ønske sig. Nogle babyer kan ikke sove uden at barnevognen er rullet eller vugget, med babyrockeren hører dette problem fortiden til og der kan bruges mere tid på ting der generer ens samvittighed, som fx et øjebliks alenetid for den ældre søskende.

Selvom din baby ikke har søskende, er forældre altid i gang, og det kan gøre underværker for energiniveauet at få en times fred og ro uden at gynge eller gynge! Mange forældre føler sig også mere trygge ved at tage afsted på grund af bekymringen for, at babyen vil være utrøstelig eller ikke godt tilpas i barnevognen, når middagen skal serveres hjemme hos vennerne. Ingen kan selvfølgelig garantere, at dit barn sover, men ud fra brugeroplevelser, test af babyrockeren, anmeldelser og andre sammenligninger kan vi absolut se, at oplevelserne er ekstremt gode!

Finn bedst i test baby rocker hos os på Testjagt.dk!
Finn bedst i test baby rocker hos os på Testjagt.dk!

Søvn rutiner

Er dit barn vant til at blive vugget eller vugget i søvn, kan en babyrocker/babyrocker være en praktisk løsning, når du er ude med barnevognen. Det hjælper med at opretholde den samme søvnrutine som derhjemme og gør det nemmere for dit barn at slappe af og falde i søvn, selv når du er på farten.

Rutiner er som regel nøglen til vellykket søvn og efter at have ligget i maven i 9 måneder, er babyen vant til en skummende tilværelse med meget larm. At komme ud af livmoderen bliver noget helt andet, og flere er begyndt at se tillokkelsen ved produkter som babyrockere og babysovestole. At kombinere babyrockeren med et hvidt støjapparat (såkaldt baby noise maker) er noget, der normalt giver utrolige resultater for angste børn.

Let at bruge

En babyrocker, der er kompatibel med klapvognen, er som regel nem at sætte på og fjerne. Du kan nemt montere den på barnevognsstellet og justere hastigheden eller bevægelsesmønsteret efter behov. De to modeller af babyrockere i vores sammenligning fungerer også både indendørs og udendørs, da de tåler regn.

Sammenfattende

Sammenfattende kan en babyrocker til klapvognen give adskillige fordele, herunder fremme af søvn, opretholdelse af rutiner, brugervenlighed, fleksibilitet, ergonomisk støtte og eventuelle yderligere funktioner til at gøre søvn- og lurtider mere behagelige for både dig og din baby.

Referencer

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 14/06/2023 •  10 min

Anna Hector

Jeg hedder Anna og arbejder som anmelder og tester hos Testjakt, du kan kontakte mig på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test