Bedste Søskendevogne Til Familien (Bedst i Test 2024)

I denne artikel vil vi gennemgå, hvilken søskendeklapvogne er bedst i test ifølge vores testpanel!

En søskendevogn er smart, når man har mere end et barn. Den kan benyttes både til børn, der går og ikke går, og den gør livet lidt nemmere for dig som forælder, når I er på tur. Søskendevogne kan holde til en høj vægt, så større børn også kan sidde sikkert i den og samtidig være komfortable.

En søskendevogn med lufthjul, gør det mere blødt at tage en køretur, og hvis forhjulet kan fastlåses, så kan man endda tage en løbetur med begge børn på en gang. Det betyder, at søskendevogne ofte er multifunktionelle, og ofte kan du også fastsætte en autostol eller barnevognsdel, så du kan bruge den fra dit barn er nyfødt.

Mere end ét barn? Så er en søskendevogn noget for dig. Vi har de bedste

Når det kommer til klapvogne, barnevogne m.m. kan det være meget udfordrende at finde den rette for dig og din familie. Vi har samlet nogle af de bedste søskendevogne på markedet, som kan rumme to børn i både vuggestue- og børnehavealderen. Baby Jogger Mini GT 2 søskendevogn, Jet er et fantastisk valg grundet dens mange funktioner og høje sikkerhed. Læs med herunder for flere oplysninger om søskendevogne.

1. Vinderen og bedst i testen blev søskendevognen fra Baby Jogger City Mini GT 2

Fordele

 • Nem at folde og have med på farten
 • Letvægtsvogn
 • Quick Fold Technology

Ulemper

 • Kan kun bruges til nyfødte med tilkøbt barnevognsdel (som kan vendes)
 • Sædedelen kan ikke vendes mod dig

Specifikationer

Mere om Baby Jogger City Mini GT 2

Denne søskendevogn fra Baby Jogger har den nemmeste sammenfoldningsfunktion på markedet. Baby Joggers “Quick Fold Technology” er yderst brugervenlig, og den følger naturligvis samtlige sikkerhedskrav. Du vil elske, hvor nemt det er at tage vogn denne ind og ud af bilen. Det nye design i kalechen er desuden lavet til at kunne højdejusteres efter behov.

Denne søskendevogn er populær pga. dens sikkerhed, og man kan tilkøbe en barnevognsdel, så du endda kan bruge den til din nyfødte baby. Anbefalet alder er fra 6 måneder til 4 år, hvilket er mange år at kunne bruge én vogn. Denne vogn kommer med så mange features, som gør, at både du og dine børn vil elske den.

Det er en letvægtsvogn, som har punkterfri hjul og drejbart forhjul. I denne opdaterede version af Baby Joggers søskendevogn, er der kommet en indbygget fodstøtte, som gør det endnu mere behageligt for børnene at sidde i den. Desuden er der affjedring, nyt betræk og et nyt eksklusivt matsort stel. Model City Mini GT var ikke uden grund bedst i test i TÆNK i 2016.

2. På andenpladsen er søskendevognen fra Beemoo Sport Kombo 2

Denna vara finns tvärr inte i lager hos våra partners för tillfället.

Fordele

 • Kan bruges som løbevogn
 • Justerbart håndtag

Ulemper

 • Har ikke punkterfri hjul
 • Ikke kompatibel med autostol eller barnevognsdel

Specifikationer

Mere om Beemoo Sport Kombo 2

Denne model af Beemoo Sport Kombo 2 søskendevogn, der er baseret på Beemoo Sport Kombo, har plads til to børn. Vognen har tre lufthjul – to bagi og et foran. Lufthjulene sikrer, at køreturen er behagelig for børnene, og de tre hjul gør vognen nem at navigere, når I er på tur.

Kalechen kan foldes langt ned, så børnene ikke vil blive forstyrret af vejret eller andre elementer omkring dem. Denne søskendevogn kan foldes hurtigt sammen i én bevægelse og fylder ikke meget, så den er nem at have med på tur. Der er også en tiltænkt sikkerhedsstrop til håndleddet, og baghjulene har en fodbremse for maksimal sikkerhed.

Denne version af Beemoo Sport Kombo 2 er et fornuftigt valg til enhver familie. Hvert sæde kan have en belastning på op til 15 kilo per sæde. Desuden er der også en opbevaringskurv, så der er plads til alt det, man har brug for på turen. Ryglænene i vognen kan justeres hver for sig, så hvert barn kan få den helt rette komfort.

3. På tredjepladsen blev søskendevognen fra Britax Römer B-Agile Double

Fordele

 • 15 kilo per sæde
 • Regnslag med i pakken

Ulemper

 • Ikke kompatibel med barnevognsdel
 • Sæderne kan ikke vendes rundt

Specifikationer

Mere om Britax Römer B-Agile Double

Britax Römer Søskendevogn B-Agile Double er en fantastisk dejlig og brugervenlig vogn, der vil passe ind i de fleste børnefamilier. Værd at nævne ved denne vogn er, at den er stor og rummelig for børnene, men stadig til at få med igennem en standard døråbning. Så du behøver ikke tænke over, hvem du besøger.

De to forreste hjul kan dreje 360 grader rundt, og du vil elske, hvor nem denne søskendevogn er at navigere og køre med. Den er alsidig grundet de mange features, den kommer med, eller som kan tilkøbes, så du kan nemt skabe din egen drømmevogn. Den er desuden også super brugervenlig.

Denne søskendevogn er kompatibel med autostole, så du vil kunne benytte den, fra barnet er nyfødt. Derfor vil du få maksimal levetid ud af denne vogn, som samtidig tilbyder høj sikkerhed i form af fempunktsseler og hjul, der kan låses. Sæderne kan lægges helt ned, og så kommer den endda med regnslag.

Sådan vælger du den bedste søskendevogn

Inden du foretager et så vigtigt køb, som en søskendevogn er, bør du overveje din families behov. Du bør blandt andet overveje, hvor gamle dine børn er, og hvor længe I regner med at bruge vognen.

Ved at lave en liste over jeres behov i forhold til en søskendevogn, kan I foretage et godt køb af et produkt, som I vil kunne bruge i mange år, og som vil gøre livet nemmere for jer alle.

Alder på børn

I bør vide, hvor gamle jeres børn er i den periode, I ønsker at bruge søskendevognen. Ved at vide dette, kan I sørge for at købe en søskendevogn, som understøtter jeres behov.

Hvis I f.eks. skal bruge en søskendevogn fra det ene barn er nyfødt, så skal I overveje, om I vil have en vogn, der er kompatibel med autostol eller barnevognsdel. Eller begge dele.

Finn bedst i test søskendevogne hos os på Testjagt.dk!
Finn bedst i test søskendevogne hos os på Testjagt.dk!

Hvad vil I bruge søskendevognen til?

Overvej, i hvilke situationer I skal bruge søskendevognen. Når det er klargjort, så kan I undersøge mulighederne for søskendevogne og finde en, der understøtter jeres behov.

Hvis I f.eks. ønsker at løbe med søskendevognen eller tage den med en skoven, så er det vigtigt at få en model med store hjul eller hjul, der kan fastlåses.

Nem at navigere

Når I nu skal til at køre rundt med en søskendevogn i stedet for en almindelig klapvogn eller barnevogn, så er det værd at tænke på den vægt, I skal skubbe rundt.

Derfor bør søskendevognen være så let som muligt og samtidig have gode hjul, der gør det nemt at navigere vognen rundt om hjørner og i forskelligt terræn afhængigt af jeres behov.

Hvornår kan man bruge en søskendevogn?

Hvis du har mere end ét barn i familien, som er under seks år, så kan det være yderst gavnligt at investere i en søskendevogn som dem, vi anbefaler her i bedst i test.

At have en søskendevogn, når du har to børn, kan nemlig gøre livet nemmere, når I er på tur. Med en søskendevogn kan du køre begge dine børn i én vogn.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange børn er der plads til i en søskendevogn, og hvordan sidder de i den?

De fleste søskendevogne er lavet til to børn. Konfigurationen af vognen varierer, så nogle sidder ved siden af hinanden mens andre sidder foran/bagved hinanden.

Hvor gamle skal børnene være, før de kan sidde i en søskendevogn? Er der en minimumsalder?

Typisk er vognene til børn i alderen 0-6 år, men det afhænger af den enkelte søskendevogn og dens kompatibilitet med autostole/barnevognsdele samt vægtbegrænsning for hvert enkelt sæde.

Hvor mange hjul er bedst til en søskendevogn? Tre eller fire hjul? Og hvilken type hjul bør jeg vælge?

Søskendevogne med både tre og fire hjul er gode og kan være nemme at navigere. Punkterfri hjul er dog oftest det mest praktiske valg og den slags hjul, der er lettest at navigere.

Referencer

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 19/06/2023 •  10 min

Anna Hector

Jeg hedder Anna og arbejder som anmelder og tester hos Testjakt, du kan kontakte mig på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test