Bedste Badesko Til Børn På Stranden (Bedst i Test 2023)

I denne artikel vil vi gennemgå, hvilken badesko til børn er bedst i test ifølge vores testpanel!

Bedst i test. Hvilke badesko skal du vælge til dine børn i år? Vi hjælper og guider dig. Skal badeskoene være nemme at tage på? Skal de være smarte og samtidig praktiske? Det finder du svar på. Vi har gjort det nemt for dig at vælge de bedste sko til dine børns fødder og giver dig fordele og ulemper.

Badesko til børn skal ikke bare være en smart sko. Når det gælder dine børns fødder, så er det vigtigt at skoen sidder godt og ikke generer dit barn. Det skal være en praktisk sko, der er nem at få af og på. De skal også kunne stå fast på fliserne i svømmehallen eller stenene på stranden.

De 5 bedste badesko til børn

Den bedste sælgende badesko Swimpy UV-badesko, er også bedst i test. Det er den, fordi den har alle de egenskaber, som man leder efter i en badesko til børn. Den er naturligvis vandafvisende, let at få af og på, den har gummisål og beskytter mod solens UV-stråler. Vi elsker også Crocs, fordi de er så nemme at have på alle steder. Især på stranden, hvor sand og vand ledes væk, på grund af de smarte huller.

1. Vinderen og bedst i testen blev badesko fra Swimpy UV

Fordele

 • Bedst i test
 • Det er et en prisvenlig sko
 • Den beskytter mod solens UV-stråler

Ulemper

 • Den er ikke skridsikker på våde fliser
 • De skal tørre inden du bruger dem igen

Specifikationer

Mere om Swimpy UV-Badesko

Disse storsælgende badesko beskytter mod solens UV-stråler, alt imens de også beskytter dit barns fødder mod det varme sand og sten i vandkanten. De er lette at trække af og på og så tørrer de lynhurtigt, når utålmodigheden rammer, og man hurtigt vil i vandet igen Det er et prisbilligt og rigtig godt valg.

Hvorfor skal du vælge denne badesko til dit barn? Det skal du fordi det er den hurtigste og nemmeste måde at få en skoen på dit barn. Du er sikker på at skoen ikke glider af, fordi den slutter tæt om barnets fod. Du er også sikret mod solens UV-lys.

Swimpy UV-Badesko er både det bedste valg og bedst i test, samt et valg som mange forældre allerede har gjort før dig. Det er en badesko, der passer til de fleste behov, den er prisbilligt og ikke mindst er den let for barnet at tage på, og den slutter tæt ved hjælp af velcro, så små fingre også kan tage den på og af hurtigt.

2. På andenpladsen er badesko fra Crocs Classic

Fordele

 • Lette at tømme for vand og sand
 • Tørre hurtigt og lugter ikke
 • Meget moderne

Ulemper

 • Beskytter ikke 100% mod solens UV-stråler

Specifikationer

Mere om Crocs Classic

Vil du have de bedste badesko, der også er de mest cool og moderne? Vi kommer ikke udenom at Clogs har indtaget verden igen. De små børnefødder elsker det. Der er plads, de er ultralette og på grund af hullerne suger de ikke vand og sand. Og se lige hvor søde de er.

Disse Clogs er kåret som bedst i test badesko, ikke udelukkende på grund af designet, men også fordi den ikke kommer til at lugte, som du kan opleve ved andre sko. Den kan bruges i vandet og i sand. Den er let at justere og derfor nem for dit barn at stikke i og stikke afsted.

Skal du have de sko, som er vores absolut bedst i test badesko til børn? Så skal du vælge Clogs. Dine børn vil slet ikke opdage at de har sko på. De er super hurtige at smutte i, de er super moderne og ikke mindst virkelig behagelige at have på.

3. På tredjepladsen blev badesko fra Reima Lean

Fordele

 • Skridsikker
 • Meget høj faktor beskyttelse
 • Nemme af få af og på
 • Beskytter mod skarpe genstande

Ulemper

 • Prisen
 • Fås kun i én farve

Specifikationer

Mere om Reima Lean

Hvis du skal have en badesko til dit barn, der ikke går på kompromis med noget, så skal du vælge denne sko. Den er ikke bare let, den har også ultra høj beskyttelse mod solens UV-stråler. Den er super let og hurtigttørrende og ikke mindst er den skridsikker, både ved sten på stranden og ved poolen.

Det bedste valg af badesko finder du her. Det er den bedste i test, når det kommer til maksimal beskyttelse af dit barn fødder. Sålen er skridsikker og designet, så den leder vandet væk, samtidig med at den beskytter de små fødder mod skarpe sten og krabber. Hvis du ikke vil gå på kompromis, så har vi valgt skoen for dig.

Når det kommer til sikkerhed, så er det her den bedste badesko. Skoen glider på i et snuptag på grund af det smarte lille håndtag, som de små fingre let kan få dem på og af. Den tørre lynhurtigt og er skridsikre. De kommer også i et meget flot design og den bedste UV-beskyttelse. Der er ikke gået på kompromis med noget i denne badesko.

4. På fjerdepladsen er badetøfler fra Kavat Sand WP

Fordele

 • Behagelige at have på
 • PVC-frit gummi
 • Lukkes med trykknap

Ulemper

 • Kan ikke bruges som hverdagssko
 • Trykknappen kan være lidt svær at trykke ned for barnet

Specifikationer

Mere om Kavat Sand WP

Denne badesko kan både se smart ud og være mega praktisk. Det er en sko, der slutter godt til om foden på dit barn. Det er også en sko, der ligner en sandal. Derfor kender dit barn sikkert også formen. Den er praktisk som badesandal og så er den støddæmpende.

Dette er et populært valg i badesko. Det er det fordi den er nem at få på med trykknap, så ingen remme, der skal spændes op og i. Bare knap den på og afsted. Det er et godt valg, også ude i vandet, hvor skoen ikke tager vand ind. Den er i gummi – naturligvis i PVC-frit

Når du skal vælge sommerens badesko til dit barn, så er dette et dejligt nemt valg. Både fordi den fås i flere farver, er praktisk og smart design, som du og dit barn kender. Den minder måske mest om den sommersandal, som dit barn normalt har på. Denne er kun ment som badesandal, og til det formål er den super god.

5. På femtepladsen er sandaler til børn fra Crocs Fun Lab 

Fordele

 • Meget let sko
 • Leder sand og vand væk
 • Sødt og sjovt design

Ulemper

 • Ikke så velegnede til at løbe i
 • Fås kun i blå

Specifikationer

Mere om Crocs Fun Lab 

Den sjove badesko skal nok blive et hit hos dit barn. De andre børn på stranden og ved poolen, vil også synes den er cool, fordi der er en haj på skoen. Det er en Crocs sko med alle de fordele de har. De er super behagelige at have på og leder vand og sand hurtigt væk.

En sko med flere fordele. Det er en badesko, men det er også en sko, som man kan have på alle andre steder. Crocs har en naturlig støddæmpende effekt, samtidig med at den er utrolig let. Den kan bæres på stranden, i vandet og i haven. Skoen tørre lynhurtigt.

Skal dit barn skræmme krabberne væk på stranden? Så skal man have en sej sko på med en haj. Den er ikke bare sjov og sød, den er også praktisk som badesko og almindelig sko. Lige nu er det også en moderne sko, der har mange praktiske egenskaber som at de er vand- og sand afvisende og at de ikke kommer til at lugte.

Købeguide: Sådan vælger du den bedste badesko til dit barn

Hvordan finder man den bedste badesko til sit barn? Det spørgsmål får du svar på her. Vægter du at den skal være skridsikkerhed eller høj UV-beskyttelse? Eller vil du ikke vælge imellem de to? Vi har fundet badeskoen til netop jeres behov

Når du vælger badesko til dit barns små fødder, så er det vigtigt at du overvejer, hvilket behov dit barn har. Det kommer an på, hvor i skal på ferie og om dit barn er mest til pool eller strand. Hvis det er ved poolen, så er det måske vigtigt at de er skridsikre, hvorimod ved stranden, så er det vigtigt at de leder vand væk hurtigt, så skoen ikke bliver tung på barnets fod.

Den skal være vandafvisende

Fordi det er en badesko, der skal kunne klare mange timer under vand uden at den bliver tung for barnet at have på og så den ikke kommer til at lugte, når den er brugt mange gange i havvand.

Det er vigtigt at badeskoen er vandafvisende, så den også tørrer hurtigt. Det gør den også nem at få den hurtigt på igen. Vi ved godt, at når barnet er kommet op af vandet, har fået skoene af, så vil barnet snart i vandet igen, fordi det var så sjovt.

Finn bedst i test badesko hos os på Testjagt.dk!
Finn bedst i test badesko hos os på Testjagt.dk!

Badeskoen skal være nem at tage på og af

Det nytter ikke at en badesko har remme, der skal spændes, eller snørebånd, der skal bindes. En badesko skal kunne tages på i et snuptag og så afsted i poolen eller i havet.

Det er vigtigt, fordi når skoen er våd, så kan det være til stor irritation for barnet (og forældre) hvis ikke skoen er nem at få af.

Den skal beskytte mod solens UV-stråler

Det er ikke så vigtigt at badeskoen beskytter mod solens UV-stråler, hvis den kun skal bruges i svømmehallen. Skal i derimod til stranden, eller ud at rejse, så er det meget vigtigt.

Solen er skarp og det er meget vigtigt at beskytte sig mod de farlige stråler. Det gælder i sær fødderne, der tit er bare hele sommeren. Så med både badesko med høj faktorbeskyttelse og solcreme, så er du sikker på at du har beskyttet dit barn på den bedste måde.

Hvornår har børn brug for badesko?

Dine børn har brug for en badesko, så du og de kan føle sig sikre og frie, både på stranden og ved poolen. Det er vigtig at beskytte dine børns fødder mod den varme sand og skarpe sten på stranden. Og det er vigtigt at de er skridsikre, så barnet trygt kan lege ved og i poolen. Derfor har vi skrevet denne bedst i test artikel til dig.

En badesko til dit barn skal helst være lavet af åndbare materialer, som leder sand og vand væk fra skoen og fødderne. Vælger du en gummisko, så skal du sikre dig, at den er fri for PVC. Badeskoen må også gerne være sød og sjov at se på.

Ofte stillede spørgsmål om badesko til børn

Hvordan finder jeg ud af om barnets fødder er beskyttet mod UV-stråling af badeskoen?

Generelt beskytter sko godt mod UV-stråling. Hvis du vælger en åben sko, så er det vigtigt at supplere med solcreme. Læs også guiden her, og vælg en badesko, der har høj UV-beskyttelse, gerne faktor 50+, hvis i rejser til sydens sol, eller dit barns hud er meget lys.

Hvornår og hvorfor skal jeg vælge en skridsikker badesko til mit barn, og hvordan ved jeg at skoen er skridsikker?

Du læser naturligvis guiden her. Generelt kan man sige at badesko er skridsikre, fordi de oftest har en sål af gummi. Hvis dit barn mest er ved poolkanten eller i svømmehallen, så anbefaler vi at du vælger en skridsikker sko som topprioritet.

Hvordan finder jeg en badesko, der både er vandafvisende og let at få på. De bliver ofte tunge af vand.

Det gør du ved at sikre at badeskoen er lavet enten af mesh eller vandafvisende gummi. Vælg for eksempel en sko, der har velcro, trykknap eller et lille håndtag, så man let kan få den af og på. Alle skoene i denne test er vandafvis.

Referencer

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 17/05/2023 •  12 min

Anna Hector

Jeg hedder Anna og arbejder som anmelder og tester hos Testjakt, du kan kontakte mig på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test